Medlem sedan: 2007-01-20

hathors omdömen

Här visas de omdömen hathor har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

+4 
Väldigt enkel och använda. Kräver dock Windows 8 för att fungera. Inga fördröjningar när det gäller play kanaler. Väldigt nöjd. Schysst att få upp dator desktop på tv´n trådlöst. Allt kommer bli ännu bättre med nya Windows 10.
11 mån sedan

Samsung S27D590C

 
Helnöjd med skärmen. Den känns inte curvad. Stor härlig skärm. Samma design som min curvade Samsung 65". Allt bara fungerar när man kopplar in skärmen. Kör displayport och hdmi. Lätt och hoppa mellan datorerna/portarna. Bilden är som vanligt utmärkt. Försökte mig på en spelskärm med 144hrz. Men det var bara krångligt. Men den här skärmen funkar allt utmärkt. Mycket nöjd.
 
1 år sedan

Electroworld

 
Svårt och ångra en beställning av spel. Gick inte att ångra sig. Utan spelet skickades ut. Och sedan gäller såklart 14 dagar öppet köp. Men det är dyrt och krångligt att returnera. Kostar från 69kr om man väljer deras returtjänst. Kommer tänka mig för en extra gång innan en beställning läggs på den här sajten. Ska max kosta 30kr och skicka tillbaka ett spel.
 • Butiken svarar:

  Hej Hathor! Det går bra att själv skicka in produkten med vanligt brev om man önskar, dock är varan inte spårbar och oförsäkrad om den skulle komma bort i postgången. Den returtjänsten vi erbjuder är med Posten Företagspaket och är spårbar samt försäkrad.

  MVH Jimmie
  Store Manager
  Electroworld.se

 
Otrolig skärm. Snygg och enkel. Men jag köpte den för att köra screen mirroring. På min nya Samsung tv. Tyckte det skulle vara coolt. Men just den här produkten klarar inte det. Tycker det står otydligt. Så vill du köra screen mirroring på din tv. Så köp inte den här. Övrigt är den både snygg och snabb. Trevlig och surfa på.
 
Helt ok lurar. Bra kvalitet. Enda negativa är batteritiden. Inte alls bra. Måste laddas ofta. Nä jag gjorde mig av med dem. Ska testa ett par andra lurar istället. PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0. Hoppas på bättre batteritid. Övrigt var dom bra.
+3 
Gick från Samsung 55" UEC8705. Den kom 2010. Tänkte först aldrig kurvad tv. Men ju mer jag tittade i butik. Ju mer naturligt blev det att titta. Nu sitter den på väggen. Använde mitt gamla fäste från Samsung WMN1000B. Fick dock problem då skruvarna var för korta. Behövde även sätt på extra fästen och använda längre skruvar. Men det funkade mycket bra. Bilden är helt sjukt bra. Och tv´n har HDMI 2.0. Vid framtida uppgradering byter man endast den externa boxen. Går två kablar från tv´n. En till ...   Läs mer

1 år sedan

Declan.se

 
Inga problem med beställningen. Fick även svara på frågor vid behov. Stor minus är frakten på 119:- (företagspaket hos posten) Paketet skickades på måndagen. Hela tisdagen åkte det runt på en lastbil. Och kunde inte levereras. Tar extra lång tid och är onödigt dyrt. Funkar säkert bra om du har ett företag med reception. Nu är det ju Posten som åker runt. Men det är företaget som erbjuder fraktsätt. Billigare och smartare leverans önskas. Övrigt inga problem.
 • Butiken svarar:

  Vi värdesätter din feedback och tackar för ditt omdöme.
  Vi kommer att utvärdera möjligheterna för att kunna erbjuda en prisvärd, snabb och säker fraktalternativ inom kort som passar våra privatkunder bättre.

  Mvh, Sussan H
  declan eShop
  08 410 20 080

 
1 år sedan

Alina

 
Beställde en fredag. Varan fanns i lager. Och skickades samma dag. Aktuellt lager saldo uppdaterades mer eller mindre omgående. Första gången jag beställde av dem. Och är än så länge väldigt nöjd. Bra packat och lätt att spåra paketet. Bra jobbat....
1 år sedan

Battlefield 4

+1 
Kraschade helt oväntat när jag körde kampanjen. Dock behövde jag inte köra om banan. Googlade kraschen. Och det är tydligen ganska vanligt. Jobbas på en lösning. Känns bara som en portring till PS4. Tar även låååååång tid och installera spelet. Funkar säkert bättre till PS3. Men vem vill köra på PS3 om man har en PS4. Kan vara värt och vänta med köpet. Fortfarande buggigt.
-1 
Roligare än jag trodde. Många har skrivit ner spelet som mindre bra. Gillade inte Black OP2. Men det här spelet är snyggt och roligt. Absolut värt pengarna om man gillar shoters. Tycker det är ett ganska säkert köp. Provade även och köra via PSVITA. Fjärrspela. Fungerade över förväntan. Fast grafiken blir ju självklart sämre. Men det flyter på bra.
 
Nöjd med plattan. Trevligt med riktigt windows 8. Dock svårt och hitta nån orginal väska.

Efter mycket letande hittade jag den här - http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2040517

Den finns endast i brunt i Sverige. Beställde en svart från USA. Fick den på två dagar. Det blev även billigare än vanliga butikerna i Sverige ink frakt. Mycket nöjd.
 
Kanon pris på telefonen. Skärmen i sann Samsung anda. Gick från Iphone 5. Och är imponerad av windows 8 phone. Riktigt bra telefon till ett sjukt bra pris. Har hittat dom appar jag behöver. Var väl det enda som var fundersamt innan köp.
3 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )

SodaStream Revolution

 
Hur nöjd som helst. Enkel att använda. Blir perfekt resultat varenda gång. Snygg och cool. Köpte Titan Silver. Den är svart med två kromade delar. Fick även med 12-pack provsmaker.

---------------------------------------------------------------------------------------
Update
2013-06-18
Maskinen har krånglat en del. En triangel har dykt upp. Den står för att apparaten behöver service. Har dragit ur kontakten. Och då försvinner symbolen. Senaste tiden har den produserat mindre kolsyra. Lämnade i...   Läs mer
 
Sjukt bra, spring och köp.
2 år sedan

Tomb Raider

 
Riktigt bra spel. Mycket nöjd med spelet. Tveka inte köp.
 
Rätt värdelös grej. Haft den i ett par månader utan direkt användning. Nu kör jag netflix. Och äntligen har jag nån användning för den.
2 år sedan

Far Cry 3

 
Helt sjukt bra. Spring och köp. Ett måste 2012.
-1 
Kör bara singelplayer. Men är inte alls så imponerad. Tycker spelet är rörigt. Känns buggigt. Lite besviken. Men ändå ett måste att köpa. Tycker dom kan lägga ner black op´s delen av Call of duty. Och köra Modern Warfare istället. Mycket roligare.

Efter att ha spelat ut spelet. Sålde jag det. Inte alls roligt i singelplayer. Har hör att multiplayer rockar. Dock inget jag testat.
3 år sedan

Halo 4

 
Fick mitt 5/11. Sitter och spelar singelplayer. Helt sjukt bra. Snygg grafik och roligt. Spring och köp NU......
 
Har precis börjat singelplayer. Snygg grafik. Känns som att folk skriver ner spelet direkt. Jag spelar bara vissa spel per år. Och det här spelet har fått dåligt betyg innan det ens har släpps. Vill vi bara se Call of duty. Och inga andra spel. Jag stödköper och hoppas dom gör fler spel. Stöd branschen och köp. Tyvärr är det nog sista Medal of honor vi ser. Visst det är sämre än Call of Duty. Men ändå värt och köpa om du gillar sådana spel.

Spelat ett tag - Helt ok spel. Tyvärr buggigt. På en ...   Läs mer
 
Köpte en PSvita mest för att spela det här. Har spelat dom andra till ps3. Riktigt bra spel. Äger du en psvita så är detta spel ett måste. Spring och köp.

3 år sedan

PartyFun

 
Köpte spel, fick spelet dagen efter beställning. Partyfun hade bästa priset. Kommer absolut handla av dem igen. Tack och bock.
3 år sedan

Samsung GT-E1080

 
Mycket bra telefon. Enkel och använda. Ska ha den när jag reser. Inget man behöver vara rädd om direkt. Är mest nöjd med hur enkel den är och använda. Batteritiden är ett stort plus. Mycket nöjd++++
 
Sämsta micron jag ägt. Gick sönder efter 6 månader. Är skickad på reparation. Utan micro i minst två veckor. Kul när man har en litet barn.
 
3 år sedan

RoyalDesign

 
Beställde för första gången. Och fick helt fel varor. Frakt sedeln stämde. Men innehållet var fel. Har skickat tillbaka paketet. Får se när jag får mina varor. Än så länge inte särskilt imponerad.

2012-01-10
Dom rättade till min order. Skickade rätt varor. Välpackat och snabb leverans. Mycket nöjd. Kommer handla där igen. Dom får därför högsta betyg. Alla kan göra misstag.
 
3 år sedan

Sportamore

 
Bästa sportbutiken på nätet. Grymt snabb leverans och kanon erbjudande. Har aldrig handlat så mycket sportkläder som nu.
 
Läste idag att en patch kommer. Som ska rätta till sättet att skjuta/sikta. Kändes lite konstigt mot 1 & 2. Otroligt bra spel som rekommenderas varmt. Kan bara bli bättre efter som dom lyssnar på sina fans. Blir att testa det igen efter patchen.
4 år sedan

Resistance 3

-1 
Läste att man måste springa och leta liv. Gjorde att jag ville testa demot först. Efter att ha testat demot. Så blir det tyvärr inget köp. Känns 90-tal och springa och leta life-pack. Spelat både 1&2:an. Men tyvärr står över 3:an. Mitt tips innan köp. Testa demot...
 
Cool lite sak, skickar upp både iphone och ipad på tv´n. Visar bilder enkelt från iphone/ipad. Går även att hyra film. Går även att se t.e.x youtube. Är väl ungefär det jag använt den till. Känns lite begränsat. Ingen mediamaskin som ersätter min andra. Ändå roligt och spela spel på tv´n airplay. Airplay funkar kanon.
 
Boxee funkar bra. Saknar lite oftare fireware uppdateringar. Senaste uppdateringen sänkte min boxee. Den senaste 8/8 2011. Fick installera en äldre fireware. För att köra en film rakt av så funkar den bra. Blockerade även uppdateringen från boxee på routern. Är ett kännt problem med firewaren. Står i massa forum. Tycker det är dåligt att boxee inte släpper ny fireware. Känns som dom släppt maskinen lite.
 
Hur nöjd som helst. Bättre än BTF3. Bättre känsla. Varierande uppdrag.
+2 
Hur bra som helst. Bra varierande bannor.
 
Hur kul som helst. Spring och köp....
 
Älskar GOW. Dessa spel är gjorda för PSP från början. Nu om gjorda till PS3. Är bra och roligt och spela. Mycket spel för pengarna.
 
Då var det utspelet. Värt varenda krona. Hur roligt som helst. Ett av dom roligaste spelen i år.
 
4 år sedan

Spelbutiken se

 
Fick "Rage- anarcy edition/PS3" på relis dagen. Billigast var dom också. Mycket nöjd med köpet och leveransen. Stort plus är att frakten alltid ingår.
4 år sedan

Gears of War 3

 
Bra spel, men tyvärr inget nytt. Saker som störde. Vapnen laddade om hela tiden. I närstrid fick man hålla ner "B" en stund innan gubben slog/sågade. Tyckte nog 2:an var bättre. Men helt klart värt och spela.
4 år sedan

F.E.A.R. 3

 
Spelat både 1:an & 2:an. Båda riktigt bra. Tyvärr blev jag besviken på 3:an. Dålig spel känsla och allmänt segt. Kontrollerna på knapparna var perfekta i 2:an. I 3:an ligger dom galet. Visst går det att ändra. Men det går inte att få alla perfekt. Märks att det är en annan utvecklare än 2:an. Kan inte rekommendera ett köp. Ångrar mitt.

4 år sedan

Playman

 
Skickade fråga på Ipad2 fodral. Fick svar super snabbt. Beställde vid 16-tiden och fodralet gick iväg samma dag. Hämtade ut det dagen efter. Riktigt imponerad av deras service och leverans. Kommer handla där igen. Toppen butik....
 
Billig och bra,en knapp tryckning och tv och digitalbox startar. Kör den på digitalbox Humax HDPVR-1000C. Enda knappen jag inte hittar är. Hur jag får fram det jag spelat in. Annars mycket nöjd med fjärrkontrollen. Speciellt priset. Behöver inte vara dyrt för att funka bra. Osäker på om dina prylar stöds? Gå in på Logitech´s hemsida och test skriv in modell nr. Du får svar innan köp.
 
Grym tv, den är dyr men den är helt otrolig. Super nöjd. Se till att förhandla när du köper i butik. Försök att få med så mycket som möjligt. Jag gick från butiken med 3st 3d glasögon. I en del butiker ingår startpaket. Och det innebär 3D film natur. Och 4 Shreak filmer i 3D+2st 3D glasögon. Dock så fick jag inte med Shreak filmerna direkt. Utan fick återvända till butiken och beställa dem separat. In gick tydligen inte i senaste leveranserna från Samsung. Kolla med butiken vad som gäller innan...   Läs mer
4 år sedan

Samsung SPF-107H

 
Efter som den har USB anslutning så försökte jag koppla en extern usb disk 2,5. Den hittade disken men inga kort. Provade även usbminne med samma resultat. Provade med sd minneskort och då funkade det som det skulle. Halv nöjd med produkten. Snygg design men lite besviken på usb grejen.
 
4 år sedan

Dustin Home

 
Snabb leverans, bra priser på kampanjer. Mycket nöjd med kundtjänsten. Känns tryggt och handla av dem.

5 år sedan

Console.se

 
Beställde Wii motionplus med Wii resort. Bästa pris på varan. Var slut i lager när jag beställde. Men dom fick in nya samma dag det var sagt. Varorna skickades i fredag och jag fick dem idag. Snabbt och bra.
5 år sedan

Netgear WNDA3100

+1 
Kör även jag med WNDA3100v2 mot en WNDR3700 router. Och det funkar kanon. Körde D-link DVA-140 innan och den fungerade precis lika bra. Köpte den här för att jag ville ha 5Ghz. För att streama video. Kan bara säga att den fungerar lika bra som D-linken i 2,4Ghz. Ta ner senaste drivrutinerna från netgear om du kör windows 7. Jag kör windows 7 64-bitars och det funkar kanon.

5 år sedan

Futureon

 
Bra priser och snabb leverans. Dom tog hälften i frakt mot vad konkurenterna gjorde. Dessutom var dom billigare totalt med frakten inräknad. Än vad konkurenterna var utan frakt för samma produkt. Super nöjd......
 
5 år sedan

HP

 
Beställde en skärm och fick 10% rabatt+fri frakt. Fri frakt gäller bara över 500kr. Fick det jag beställde dagen efter. Snabb leverans och bra pris med rabatt. Tveka inte,bara och beställa. Kolla deras länk och se om produkten du söker kanske finns med rabatt. Sparade både tid och pengar genom att beställa direkt från HP.
 
Vilken skärm, super nöjd. Beställde direkt från HP butiken. Fick 10% rabatt och fri frakt. Mycket nöjd med köpet. Skärmen rekomenderas varmt.

5 år sedan

Megastore

 
Snabb leverans. Kommer handla där igen utan tvekan.
 
5 år sedan

Teknikproffset

 
Snabb leverans och bra priser. Bara och beställa utan att tveka.