Medlem sedan: 2008-12-28

goodkats omdömen

Här visas de omdömen goodkat har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Sämsta usb-minnet jag varit med om hittills.

Överföringshastigheterna är under all kritik, och det verkar ha stora problem med kompabilitet i form av att boota OS som openelec med.

Det går helt enkelt inte, hur mycket man än vill... Ni som använder era stickor till annat än att spara filer på kommer nog inte gilla detta skräp.

Bra pris ja, men det är inte alltid det mest betydande
11 mån sedan

Asus J1900I-C

 
Köpte denna på rekommendation av en bekant för att ha i min HTPC och jag måste säga att jag är väldigt nöjd än så länge.

Windows 7 & 8 flyter på felfritt(kör i huvudsak XBMC dock) , inga problem att spela 1080p på min 42" tv, funkar felfritt att streama från alla ställen jag prövat hittills.

Eftersom jag inte har några mekaniska/rörliga delar alls i min HTPC så är den knäpptyst, låter ungefär lika lite som min router eller kökslampa gör. Nästan lite skrämmande men ack så skönt att slippa sus...   Läs mer
3 år sedan ( Uppdaterat: 11 mån sedan )

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 (Nordisk)

 
Uppdaterar mitt omdöme här så det blir mer rättvist produkten..

Tycker fortfarande om det här tangentbordet, helt ok byggkvalité, batterierna räcker LÄNGE och allt verkar vara frid och fröjd, tills man verkligen inser att det här tangentbordet lider av svårt "lagg". Antar att det handlar om att BT-signalen försvinner och ibland fördröjs.

Extremt irriterande när man sitter som mest några meter från mottagaren... Har givetvis bytt batterier och allt sånt men inget verkar förbättra signalen på n...   Läs mer
1 år sedan

Netgear WNR3500L

 
Har precis installerat denna och konfigurerat lite. Kör stock firmware än så länge och har bara gott att säga! Mycket bra throughput. Skulle haft några fysiska antenner bara men signalstyrkan är god trots betongväggar.

Spöar min gamla AirLink med hästlängder, det är en sak som är säkert... Känns väldigt bra att kunna byta firmware till något mer passande om man vill det.

Köp
2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )

Deltaco HL-41

-1 
Var trasigt NYTT ur kartong och fick bara ljud på en högtalare... Provat ändra alla möjliga inställningar, provat på flera olika datorer osv men av allt att döma så är det ett fysiskt glapp i dessa. Riktigt uselt måste jag säga, verkar inte vara ensam om detta heller.

Micken funkar dock fint och den håller god kvalité, kan prata en bra bit ifrån den och höras tydligt så den har bra känslighet.
6 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )

Jensen Scandinavia Air:Link 89300

-2 
Bra räckvidd och styrka på WLAN. Throughputen är inte den bästa som andra skrivit. Webbgränssnittet är lättöverskådligt men otroligt buggigt och krångligt samt att flera funktioner ej verkar fungera (t.ex URL-blockering)

Krånglar en del mellan varven, då måste man starta om den minst en gång. Ändrar man vissa inställningar så krävs undantagslöst en omstart, som i sin tur kan orsaka en ostabil anslutning. Då får man starta om den och bråka ett tag tills det vill fungera igen.

Förstår inte att ...   Läs mer
1 år sedan

HTC One 32GB

 
Då min förra telefon checkade in helt utan förvarning nyligen så var jag ju tvungen att köpa en ny. Valet föll ganska omgående på denna telefon, och än så länge ångrar jag mig inte!

Känns otroligt snappig. För att vara en mobiltelefon känns högtalarljudet väldigt bra. Lagom stor, skarp display. Ligger fint i handen. Nöjd med Jellybean än så länge, så får se om jag lägger in CyanogenMod i framtiden...

Fullt möjligt att jag i framtiden kommer upptäcka en massa nackdelar med den här luren, men h...   Läs mer
 
Köpte denna idag och är hittills mycket nöjd. Bra "bang for the buck" som tidigare nämnts. Jag är ingen professionell fotograf så upplever det lite förvirrande att plötsligt "måste" ställa om allting manuellt.

Nu så måste man ju kanske inte det (RAW+Lightroom tex), men det är garanterat bra träning om inte annat. Kommer använda denna både för film och foto, ser fram mot det!

Kan än så länge varmt rekommendera detta objektiv, för mig kommer det räcka långt iaf!
2 år sedan

Sony Xperia S

 
Är väldigt imponerad av skärmen hittills, otroligt skarp och ljusstark. Har sänkt ljusstyrkan med över 50% och den är fortfarande mer än tillräckligt ljus. Allting flyter på fint, telefonen känns väldigt rapp - svarar bra. Touch-knapparna längst ner känns lite svåra att träffa, men jag kan tänka mig att det till viss del är en vanesak...

Har visserligen bara haft en tidigare smartphone så har kanske inte så mycket att jämföra med, men det känns verkligen som att den här är mycket bättre än min...   Läs mer
 
 
Beställde en telefon igår strax innan lunch, inte ens 24h senare kan jag hämta ut den.. Och då bor jag alltså i Norrland, förmodligen över 100mil från Malmö där den skickades från. Otroligt snabbt gick det, har nog aldrig varit med om att det gått så fort tidigare. Stort plus för det!

Mvh
 
Har ännu en gång gått från AMD till Nvidia och precis som förut så ångrar jag mig inte en sekund. Inget mer screentearing och skrikande fläktar.

Är än så länge väldigt nöjd med det här kortet. Tyst och effektivt, blev en jäkla skillnad att lira WoT! FPS steg ju åtminstone dubbelt upp, och då har jag inte klockat eller rört nånting än.

Hade innan ett Powercolor Radeon HD4890, det fungerade rätt bra när det var helt nytt (för 3-4 år sen) men tekniken går ju faktiskt framåt och jag har en tid kä...   Läs mer
 
6 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )

Alina

 
Kunnig, trevlig personal. Har alltid blivit bra bemött på Alina Systems.
För kanske 5 år sedan var priserna ofta ganska höga, men på senare tid har jag sett Alina konkurrera mot andra ledande företag så som t.ex Komplett. Har nu oftare börjat handla på Alina och ångrar mig inte en sekund. Känns som ett seriöst företag man gärna vill återkomma till som kund :)
6 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )

Benq E2400HD

+1 
Köpte skärmen idag och är väldigt nöjd med den. Följde med handbok, VGA-kabel och strömkabel i paketet. Har visserligen DVI på mitt grafikkort men kör VGA för tillfället då jag saknar kablage för DVI...

Skärmen är stor och sexig! Inställningarna man kan göra är helt ok, har faktiskt inga bra erfarenheter av liknande skärmar men den känns faktiskt lyxig.

Det finns lite backlight bleeding på skärmen, men personligen är det ingenting jag stör mig på alls. Med rätt inställningar går det självklar...   Läs mer
5 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

Canon Legria HF200

 
Skaffade kameran för drygt en vecka sedan och är väldigt nöjd. Beställde med ett extra batteri, men av någon anledning levererades det aldrig med kameran. Hur som helst så har jag bara laddat kameran en enda gång hittils och filmat dryga 40 min, så inga problem med batteritiden än så länge.

Otrolig bildkvalité, zoomen går klart att leva med. Ljudet verkar en del missnöjda med, men det är inget att oroa sig över som amatörfotograf.. ööh.

Kan ju skriva fantastiskt mycket bra om kameran men kan ...   Läs mer
3 år sedan

LED Lenser P3

+1 
Väldigt smidig liten ficklampa det här, som faktiskt får plats i en ficka.
Ljuskäglan går att ändra mellan två olika lägen, beroende på vilket avstånd man befinner sig kan jag tänka mig.

Batteriet verkar än så länge räcka länge, längre än vad jag förväntat mig. Använder ficklampan då jag skruvar i min dator, eller har den bara i jackan nära till hands då jag är ute.

Kan faktiskt rekommendera denna lilla pryl!

EDIT:
Av någon oförklarlig anledning har den nu börjat glappa. Har inte undersökt n...   Läs mer
+1 
Är väldigt nöjd med den här dammsugaren. Jämfört med min gamla Nilfisk Buddy 15 (eller nått sånt) så är den faktiskt en ren dröm.

Väldigt tyst, om man vill. Men ändå tillräcklig sugförmåga.. Har man halv styrka på sugen så kan man ändå föra ett samtal utan att behöva höja rösten(?)

Den får dock inte full poäng för att de designat munstycke m.m. så att man inte kan använda ett bättre universalmunstycke. Okej, man kanske kan köpa en adapter av något slag men de kunde lika gärna låtit bli att gö...   Läs mer
 
Tyvärr inte så bra som jag hoppats på. Jag borde reagerat på det låga priset, men det var inget jag reflekterade så mycket över (tyvärr).

Med minneskort är det väl ofta så att man får vad man betalar för, som med så många andra produkter.

Köpte detta till min EOS 600D i tron om att det skulle vara tillräckligt att både kunna filma och fotografera med. Det sistnämnda klarar kortet utan problem, så än så länge var allt bra. När det gällde att filma så ligger kortet risigt till. Kunde filma ett ...   Läs mer
 
Har visserligen bara haft kameran drygt en veckas tid nu, men kan än så länge säga att jag är väldigt nöjd och tillfredsställd med den! Har tagit dryga hundratalet kort med den och även filmat några minuter, mestadels för att testa vad den går för.

Videorna håller ypperlig kvalitét, likaså bilderna. Monitorn till den datorn jag använder har inte så goda egenskaper, bilderna upplevs i många fall som mörkare än vad de i själva verket är :(
Dumt, men får väl helt enkelt pröva mig fram och eventue...   Läs mer
 
Fullt duglig disk för pengarna, antar jag.. Väsnas inte särskilt mycket, fungerar som den ska helt enkelt. Har ännu inte kört den tillräckligt länge för att kunna uttala mig om stabilitet & driftsäkerhet men jaja..

Satt i en bärbar dator jag köpte, men då jag istället installerade en SSD i den så lade jag den här disken i en kabinett så jag fick en extern hårddisk för en billig peng :)
 
Samsung gör det igen...!

Kan varmt rekommendera. Snygg, stilren design som ger ett seriöst intryck och gör sig jäkligt bra helt enkelt.

Har i princip nyss kickat igång den så har kanske inte hunnit bekanta mig allt för mycket ännu, men av vad jag fått upplevt hittills är jag riktigt nöjd. Dator går som en klocka, riktigt rapp. Kommer antagligen ha jäkligt svårt för att använda mekaniska diskar igen, som systemdisk åtminstone :)

Nej men köp den, du blir inte besviken! Är glad att jag inte va...   Läs mer
5 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

Corsair XMS3 DDR3 PC12800/1600MHz CL9 2x2GB

+1 
Prisvärda, stabila och snabba minnen. Kör dessa med P55-UD3 och i5 proc, funkar kanonbra med w7 x64!

Kommer troligen köpa 2-4 extra gb i framtiden, men detta räcker fullt ut ett tag framåt.

EDIT: Köpte idag till 2x2GB likadana minnen, fast dessa är en betydligt nyare version och ser inte riktigt likadana ut, även om specsen är identiska.

Satte de nya minnena på plats 1 och 3, men då strejkade datorn och började bete sig väldigt konstigt och ville inte starta, ville inte ladda windows sen när...   Läs mer
3 år sedan

Samsung GT-S5610

-1 
Måste säga att det kändes sådär att återgå till en "vanlig" hederlig telefon efter att ha prövat på en smartphone några månader..

Fick inget vidare intryck av den här telefonen tyvärr, man får nog ganska precis vad man betalar för och den var ju inte direkt dyr så.. ja.

Den ÄR ganska snygg, stilren på nått sätt.. På så vis gillar jag den, alldeles på gränsen till för stor men det gör den ändå trevlig att ha i handen... Men displayen är lika stor som på min 3720C och resten av den telefonen är...   Läs mer
 
Har alldeles nyss köpt kameran, bättre begagnad, med samtliga tillbehör. Verkar vara i gott skick, men hur som helst..

Kanske inte varit ägare tillräckligt länge för att uttala mig om allt med kameran men hittills är jag ganska nöjd med mitt köp. Visste ju visserligen ungefär vad det var jag köpte redan innan.

Har tidigare ägt HF100 och HF200 och nån annan skräpkamera, men det jag kom till insikt med HD-kamerorna var att det var ganska onödigt att enbart kunna filma i HD, jag behöver inte det...   Läs mer
3 år sedan

HP 635 A1E52EA

 
Antar att det är en helt OK dator för pengarna...

Köpte denna idag, tillsammans med en SATA3 SSD-disk och ytterligare 2GB RAM-minne.. Testade aldrig ens starta datorn då jag kommit hem utan skruvade genast i nya hårddisken & minnet och prövade köra igång - Inga problem.

Hårddisken snabbar säkerligen upp datorn en hel del. Klockade nyss och det tog ca 26 sekunder från uppstart till att datorn slutade "tänka" vid skrivbordet... Helt ok!
Testade ju som sagt aldrig med den vanliga mekaniska hårdd...   Läs mer
 
Detta är min absolut första SSD. Köpte den tillsammans med en ny laptop som jag direkt monterade den i. Var lite orolig att det skulle bli BS, eller något annat krångel men allt verkar funka felfritt än så länge.

Snabbar upp datorn nått så jävulskt! Klockade nyss och det tog ca 26 sekunder att starta upp den :)

Nu har jag visserligen inga andra personliga erfarenheter av SSD-diskar och jag är övertygad om att det kan bli mycket snabbare än så här, men till min laptop får det duga tills vidare...   Läs mer
 
Har väl inte så mycket att säga egentligen, blev erbjuden att köpa med dessa minnen då jag köpte min HP 635 Notebook för att få lite extra. Tyckte priset var OK så varför inte.

Verkar funka felfritt, trots att det inte är samma märke eller spänning som minnet som redan satt i datorn..
 
Köptes igår på Elgiganten för ~3000 kr..

Relativt enkel att koppla in, vi hade tur med vårat badrum så alla rör och ledningar m.m. fanns sedan innan så det var bara att plugga in. Håller på att testköra just nu i skrivande stund, allt verkar fungera som det ska :)

Smidigt format, vårat badrum är inte särskilt stort men maskinen får ändå plats utan att det blir allt för trångt. Många vettiga och nödvändiga funktioner finns med, allt som man kan tänkas behöva egentligen.

Hmm.. Får nog återkomm...   Läs mer

3 år sedan

Ingen aning

 
Ebay...
 
Är hittills nöjd med telefonen. Batteritiden är klart godkänd, hade den med fulladdad på jobbet igår och hade ca 40% batteri kvar när jag kom hem nästan 12h senare. Så länge man inte konstant pillar på telefonen kan den säkert hålla sig vid liv typ två dygn, kanske mer.

Kameran vet jag inte riktigt vad man ska säga om, auto-fokusen känns ostabil/långsam. Bilderna blir sådär, under rätt ljusförhållanden blir de ganska bra. Känns som det är en "vanlig" medioker mobilkamera, den gör vad den ska -...   Läs mer
6 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

ESI nEar 05

+2 
Enligt mig mycket prisvärda monitorer som är perfekta till en liten hemmastudio!

Snygga, levererar väldigt bra ljud och är mer än vad jag hoppats på.
Basen är väl inte så jätteimponerande, den duger men vill man ha hela ljudbilden så ska man självklart komplettera med en sub.

Bara att köpa! :)

UPPDATERING ~3 ÅR SENARE:

Ena monitorn började glappa sedan några månader tillbaka, genom att justera volymen baktill kunde man hitta ett läge som den ville fungera i.

Häromdagen så slutade den helt...   Läs mer
3 år sedan

Creative EP-630

 
Är väldigt nöjd med dessa. Skaffade mig dem igår och tycker det är ruskigt bra ljudkvalité! Åtminstone om jag ska jämföra med tidigare lurar jag ägt.. Har verkligen ingenting att anmärka på, är bara lite orolig att de ska gå sönder/börja glappa vilket väldigt många verkat råka ut för om man läser fler omdömen här.

Köp, för tusan!
5 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )

Nokia 3720 Classic

 
Batteritiden är ganska okej. Noterade att den har samma batteri som min förra mobil som man behövde ladda kanske en gång i veckan, vilket så fallet var till en början men nu när telefonen börjar åldras så får jag nog ladda åtminstone två gånger i veckan. Kanske är jäkligt bra ändå?

Stryk har den fått stå ut med bitvis. Kastade den i gatan allt vad jag kunde en gång så den blev typ ramsned och fick ett "hörn" rejält intryckt.

Det har hänt lite saker sedan jag köpte den för drygt 1½ år sedan. H...   Läs mer
 
Är nöjd med den här kameran! Hade tidigare en HF200 men då inte med samma utrustning som jag nu har. Bildkvalitén är riktigt bra, och jag upplever att den filmar i mörker lika bra eller möjligen snäppet bättre än HF200.

Greppet är i princip detsamma, vilket inte är jättebekvämt. Kamerans storlek är absolut inget problem. Man _kan_ ha den i en ficka men det blir knöligt :) Vikten känns helt okej. Har dock i princip alltid en vidvinkellins monterad på kameran vilket ger ytterligare tyngd.

Menye...   Läs mer
5 år sedan

Logitech S315i

+1 
Helt OK ljud... Tyckte den var lite väl dyr men å andra sidan kanske värt det för att slippa köpa batterier separat vilket snabbt kan skena iväg pengamässigt... Sedan tycker jag att uppladdningsbara batterier i regel räcker längre än lösa, separata batterier.

Helt okej storlek och vikt. Glider lätt ner i en påse/ryggsäck och är faktiskt rätt praktisk att ta med sig.

Gällande batteritiden har jag inte hunnit erfara så mycket ännu då jag i princip nyss köpte den. Manualen säger 10 timmar i norm...   Läs mer
-1 
Kör denna tillsammans med i5 och HD4890 och det funkar bra. Finns hyfsade möjligheter för överklockning om man känner för det. Pluspoäng för Smart 6 och andra vettiga funktioner.

Stödjer _inte_ SLi(?) men tydligen CrossFire.. Med ett extra x8 slot, så den som vill köra två grafikkort bör nog välja ett annat moderkort.

Följde inte med några skruvar eller distanser i paketet vilket jag tyckte var konstigt. Blev tvungen att springa och köpa en hel uppsättning bara för det. Samma visa med nätagg...   Läs mer
5 år sedan

Moser 1400

 
Hittills väldigt nöjd med klipparen. Tycker det är skönt att detta faktiskt är en modell där uppladdningsbart batteri är slopat, brukar aldrig vara något bra med sådana klippare. Klipper väldigt bra och misstänker jag kommer ha nytta av detta verktyg i många år framöver.
 
En prisvärd kylare som gör sitt jobb. Håller min processor runt 25-30 grader idle, runt 35-40 i spel. Misstänker dock att jag slarvade med kylpastan och klämde på lite väl mycket...

Clipsen för att fästa fläkten mot flänsen tog mig längst tid av allt då jag satte ihop min nya dator tror jag, usel jävla beskrivning, men fattade till slut galoppen och då gick det betydligt snabbare :)

En prisvärd kylare som gör sitt jobb - köp :)

Speedfan skärmdump

http://i49.tinypic.com/314wkkg.png   Läs mer
 
Tycker datorn känns väldigt plastig. Tangenter samt musmatta är av blandad kvalitet. Känns ungefär som att vissa knappar sitter löst?

Prestandan är helt ok, och datorn blir inte heller särskilt varmt vilket i mina ögon gör den rätt prisvärd.

Tycker det är negativt att skärmen inte var något bredare men det funkar ju såklart. Jag är kanske bara för van min 24" monitor...

I övrigt inga anmärkningar än så länge! För att summera kan jag säga att det är en fullt duglig dator till ett vettigt pris...   Läs mer
 
Har en stor fläkt! (140mm)

Ljudnivån är väldigt låg så jag har inget att klaga på. Inte tycks det bli särskilt varmt heller.

Följde med en bra uppsättning kablar. +1 för modulärt då man enkelt kan välja bort kablage man inte behöver.

Det följde däremot inte med några skruvar för fäste i chassi, så det kan vara bra att tänka på.
 
Inte den tystaste kanske men den kyler väldigt bra, en del del bättre än original-schabraket åtminstone.

Min processor idlar runt 45 grader vilket jag själv anser vara helt OK för det priset.

Ett litet minus för den är något bökig att göra ren, men notera då att jag försökt göra rent den med en dammsugare + smalt munstycke vilket kanske inte är så smart :)

Ska köpa tryckluft på burk snart, jag lovar...

Rekommenderas!!!
 
Hyfsat snabba och stabila minnen. Har ingenting att klaga på, de gör sitt jobb utan att gnälla precis som det ska vara :)
 
Fick kortet igår och är nöjd. Köpte det för 339 SEK från Komplett och det levererar precis vad jag förväntat mig.

Bra maxupplösning, DVI- och VGA-uttag. Idlar runt 41 grader. Har absolut ingenting att klaga på. Enkelt att installera och underhålla. Den passiva kylningen gör kortet... helt tyst, precis.

Letar du ett budgetkort så köp detta. Det duger fullt ut
 
Riktigt skabbigt chassi faktiskt! Men man kan stå ut med det om man täcker över skiten med en filt, eller gömmer den i garderoben typ.

Dåliga möjligheter till utbyggnad. Det märks att det är en gammal design, menar jag alltså. Inga rack med plastskenor här inte...

Duger till serverdator, men ljuddämpningen är verkligen dålig i det här chassit. Märkte en klar skillnad då jag flyttade över komponenter från mitt andra chassi.

Näe, kan faktiskt inte rekommendera detta till någon om jag ska vara ...   Läs mer
 
5 år sedan

Komplett.se

-1 
Min favoritbutik på internet :)

Snabb leverans, plus i kanten för SMS-avi.

Har egentligen ingenting att klaga på, förutom att priserna kunde varit billigare men det väger upp för den goda servicen och pålitligheten.
5 år sedan

MSI P35 Neo-F

 
Jag har inte direkt stor erfarenhet av moderkort men jag anser att det här är ett helt OK budgetkort som utför sina uppgifter utan att gnälla.

Intergrerat surroundljud och Gigabit-LAN, fungerar felfritt. Drivrutiner och allt möjligt finns lätttillgängligt på hemsidan.

Känns samtidigt som det saknas något när man knappar omkring i BIOS, men jag kan inte sätta fingret på det riktigt. Mer möjligheter att ställa in!! :)

Har haft det här kortet i drygt 1 ½ år nu och det har fungerat finfint ändå.   Läs mer
 
Är grymt nöjd med den här processorn. Innan jag köpte den hade jag en gammal Prescott på 3.3 GHz och den var fan inte att leka med, överhettad och gammal - hatade den verkligen.

Med min nya (numera halvgamla) processor går allt som en dans! Originalkylningen är helt OK men jag bytte ändå till en Arctic Cooling Freezer 7 PRO för att få ner både ljudet och värmen en aningens, vilket jag tror jag lyckades med.

Har verkligen ingenting att klaga på hos den här processorn. Den är väldigt klockvänli...   Läs mer
 
Köpte denna någon vecka innan julafton 2007 och den har sedan dess fungerat felfritt vad jag har märkt av.

Är tyst och relativt sval. Inga CRC-fel eller skadade sektorer.

Rekommenderas!
 
Har kört den här disken under dryga 2 veckor nu och allt funkar finfint... Bra hastighet på läs- och skriv. Tyst och sval.

Fick ut totalt 932 GB i XP Pro och nu kör jag två partitioner på 465 gb vardera.

Kan verkligen rekommendera den här hårddisken.

Dump från HD Tune där jag testar disken lite:

http://i29.tinypic.com/2le5jxu.png
 
Kör detta kort med i5 cpu och P55-UD3 moderkort och allt funkar finfint. Har inga problem att köra maxupplösning i DiRT 2, Crysis m.m.

Vad jag tycker är dåligt? Mja, standardklock kunde varit högre. Dessutom tycker jag det är skamligt att det inte finns någon HDMI på kortet!

Fläkten låter en del då man spelar har jag lagt märke till, men idle är den riktigt tyst faktiskt.

Följde med drivrutiner på CD, VGA>DVI omvandlare och nån kabel. Bra med dubbla DVI portar också. Stödjer även CrossFire(...   Läs mer
 
Är mycket nöjd med denna processor. Kändes extremt prisvärd för mig att köpa, då valet stod mellan denna och i7.

Spelar en del spel, men sitter även med videoredigering i HD, 3D-program m.m. och man känner en klar skillnad jämfört med min gamla E6750 som exempel.

Väldigt klockvänlig med enbart originalkylning, jag kör med Cooler Master Hyper TX3 till :)

Det jag tyckte var dåligt var att det inte följde med någon kylpasta men det gick bra ändå :)