Medlem sedan: 2004-02-27

fackamatos omdömen

Här visas de omdömen fackamato har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

3 mån sedan

OnePlus 2 64GB

+1 
Har haft telefonen i 2-3 manager.

Inte lika bra som OPO var nar den kom (hade OPO i ett ar). Fingeravtryckslasaren ar mycket bra, men iphone 5s ar snabbare. OPO har mkt battre batteritid. Prestandamassigt marker jag ingen skillnad mellan telefonerna.

Dual SIM ar riktigt nice, jag anvander det hela tiden. Kunde haft battre batteritid som sagt, men jag har blivit bortskamd med OPO.

Mjukvarumassigt finns det ett par buggar, t.ex. Stagefright ar fortfarande inte fixat vilket i mitt fall betyder ...   Läs mer
2 år sedan

HiFiMAN HE-400

 
Stor uppgradering fran Sennheiser HD-555. Drivning fran O2+ODAC combo. Det finns tillrackligt med bas, men som basnarkoman skulle jag vilja ha mer. Men det fas nog bara med IEM's.
4 år sedan

D-Link DWA-556

 
Jag har provat alla drivrutiner som finns till den här mojängen, det spelar ingen roll vilken version jag använder eftersom prestandan är lika usel i Linux. Den droppar anslutningen (och måste associera igen) några gånger om dagen. Maxhastigheten när det väl fungerar är mellan 2-3MB/s.

Ansluten mot en DIR-655 (WPA2 PSK) som står 10 meter bort med en vägg emellan.
+1 
Kör Insanity CM (14) på den här telefonen. Riktigt grym prestanda och batteritid (24h, 45% kvar, Wifi på hela tiden). Mycket aktivt community också.
 
VARNING! Från Linux dmesg:

sata_mv: Highpoint RocketRAID BIOS CORRUPTS DATA on all attached drives, regardless of if/how they are configured. BEWARE!
sata_mv: For data safety, do not use sectors 8-9 on "Legacy" drives, and avoid the final two gigabytes on all RocketRAID BIOS initialized drives.

BIOS:et på detta RAID-kort korrupterar sista 2GB på varje ansluten disk (med sin egna metadata) oavsett hur du använder diskarna! (RAID via BIOS eller ej!)

Därav det lägre betyget! Har man detta i åta...   Läs mer
 
Mycket bra chassi, har dock konkurrans av Sugo-serien från Silverstone. Nackdelen är lite korta strömkablar (samt endast 3st HDD-platser och 3st SATA-power). Jag håller på att modda mitt så att jag får plats med totalt 7 diskar (ingen optisk enhet), genom att ha alla "hängandes" i HDD-buren precis som de två yttersta.

Kvalitén på chassit kunde varit bättre (plast-topp!, men alu-sidor).
5 år sedan

Asus AT3N7A-I

 
Schysst moderkort, fläkten går ej att höra på mitt exemplar, så jag är nöjd på ljudfronten. Det hade verkligen inte skadat med fler SATA-portar (3st + 1 E-SATA), annars är det riktigt schysst.
5 år sedan

D-Link DIR-655

 
Bra router, kanske lite dyr. Bra prestanda, fungerar utmärkt med massa anslutningar igång.
 
Parameter Single Coil, Parallel, Series
Re: 1.9 Ohm 0.95 Ohm 3.8 Ohm
Le: 2.0mH 1.0mH 4.0mH
Fs: 17.4Hz 17.4Hz 17.4Hz
Qms: 3.62 3.62 3.62
Qes: 0.84 0.42 0.42
Qts: 0.68 0.37 0.37
Mms: 525g 525g 525g
Cms: 0.16
mm/N
0.16mm/N 0.16mm/N
Sd: 1182
cm^2
1182 cm^2 1182 cm^2
Vas: 313L 313L 313L
BL: 11.45 11.45 22.9
X-Max: 30% down point on BL Curve 33mm 33mm 33mm
Pmax: (Read our notes on power
handling)
1500W 1500W 1500W
SPL: 87.8 dB 1W/1M
Volume Occupied by Driver .2 cubic feet

5 år sedan

Eco-Finder

 
Butiken är säkert bra i sig - men visar fel priser! Priserna gäller endast vid köp av flera produkter samtidigt.

6 år sedan

elara.ie

 
Bra butik som har stort urval, inte billigaste dock.
 
6 år sedan

eBay

 
Köpte av Luzentech.
 
Bra med ingångar, få med inställningsmöjligheter.
 
Skulle inte skada med fler ingångar.

 
Jättebra mailkontakt!
 
Har inte haft några problem med denna SSD. Se till att flasha till senaste FW (1.5 just nu) om du inte redan får den från butik.

TRIM-stöd och intelligent GC (garbage collection) finns inbyggt, som förlänger livslängden på SSD:n. Kör med Windows 7 för best prestanda, eller Linux med ext4 och ny kärna.

Ångrar inte köpet en sekund! Det är bara att klicka på alla ikoner man hittar - allt ploppar upp direkt. Känns som man går tillbaka till en 486 när man sitter vid en PC med HDD.
 
Jag använder dessa högtalare som frontar i mitt 2.0-system, en Marantz-förstärkare (PM7001) agerar försteg, via billigast möjliga RCA-kabel.

Första intrycket är att det låter väldigt bra - det finns ingen vass diskant eller bummelbas. När jag sätter mig i soffan och tittar på film så känns det nästan som jag inte behöver någon subwoofer - de här högtalarna har tillräckligt med (bra) bas för de allra flesta skulle jag tro! Då har jag ändå två Tempest-X och en Maelstrom-X GenII att jämföra med.
...   Läs mer
 
7 år sedan

Thomann.de

 
Jättebra support. Beställde till min adress på Irland, dom sa att paketet skickats men jag hittar inget när jag söker hos DHL etc. Mailar dom då och får svar direkt om att ringa DHL med numret jag fått av Thomann, det visar sig att DHL inte hade tillräckliga adressuppgifter. Jag ger dom uppgifterna och har paketet på morgonen nästa dag. Grymt snabb och professionell support av Thomman via e-mail!

7 år sedan

StreamingAudio

 
Schysst support på mail.
 
Tunga.
 
Sätt ett motstånd till fläkten, eller byt ut fläkten helt bara. Annars är det inte särskilt tyst.
 
7 år sedan

Lensstore

 
Beställde ett packe linser till min Svenska adress en fredag. Måndag morgon ringde jag in till dom och fick svar ganska direkt, och bad de ändra ordern till min utländska adress inom Europa, och detta var helt ok. Det tog 3 dagar att skicka paketet och det kom fram helt i en jiffypåse. Kunde inte gått bättre!
 
8 år sedan

NetOnNet

 
helt ok
8 år sedan

LG 32LB75

 
Jag har inget annat att jämföra med, men vid analogt TV-tittande så skulle jag vilja ha lite mer svärta. Jag har dock inte kalibrerat TV:n ännu.

8 år sedan

inWarehouse

 
Beställde på fredag eftermiddag, fick den på måndagen kl 13!

8 år sedan

onoff halmstad

 
8 år sedan

Sennheiser HD555

 
Driver dom med mitt X-Fi-ljudkort.. Fungerar bra!
 
Bättre ljud för dessa pengarna får man inte. Tål rätt mycket kräm!
 
8 år sedan

Fyndbörsen

 
9 år sedan

 Mina bilder

(paca)
 
 
Tråkig, innehållslös. Bah.
10 år sedan

Yamaha RX-V630RDS

 
Man får väldigt mycket för pengarna! Visst driver den inte de tyngsta högtalarna men den har ett underbart ljud.
 
Den gör vad den ska! 8 meter lång och fungerar perfekt i både 720p och 1080i, inga störningar eller några problem alls.
 
Den fungerar :-). Jag bytte subb samtidigt som jag köpte denna kabeln så det blir lite svårt att jämföra. Men det blir väldigt bra ljud i alla fall.
10 år sedan

Samsung DVD-HD945

 
Lite barnsjukdomar, såsom att man inte kan välja svärtenivå. Nu när jag tänker efter så finns det inga som helst inställningar för bild, förutom upplösningen. Dåligt.
 
10 år sedan

Ljudcenter

 
 
Saknar att man inte kan ha olika ljud- och bildkällor samtidigt (se på TV medans man lyssnar på musik t.ex., när man ändå kör alla bildkällor genom receivern).
10 år sedan

Resident Evil

 
Bästa spelfilmen om inte annat. Definitivt sevärd, väldigt bra gjort och genomtänkt. Kult inom hemmabiokretsarna? (närbilden på Jovovichs öga)
 
Ganska svårnavigerad. En nassa snack om tekniker, men man får knappast mycket till hjälp när det gäller att kalibrera sin utrustning, vilket skivan egentligen är till för.
 
Skoj :)