Medlem sedan: 2007-10-30

erijo254s omdömen

Här visas de omdömen erijo254 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

Proshop

 
Har beställt här ett par gånger. Smidig beställningsprocedur och snabb leverans. Ett USB-modem jag beställt visade sig vara operatörslåst, vilket inte framgick vid beställning (-1 stjärna). Tio stjärnor dock för väl fungerande support som mycket snabbt och effektivt ordnade så att jag kunde skicka in det felköpta modemet och få pengarna tillbaka. Bruten förpackning inget problem.
 
6 år sedan

Elgiganten

 
Beställde ett paket med olika leverans och fakturaadresser. Kollinummret hade regnat bort, så posten returnerade paketet till El-giganten med meddelandet "Kollinummer kan ej läsas".

El-giganten i sin tur gav mig beskedet att leveransadressen hade fel postnummer, och skickade paketet till faktureringsadressen...
 • Butiken svarar:

  Hej,

  Detta låter som en tråkig händelse. Om du har möjlighet tar jag gärna del av ditt ordernummer så jag kan gå i detalj och se hur det kunde bli på detta sätt.

  Vänligen,
  Andreas Lalander
  varuhuschef.internet@giganten.se

 
6 år sedan

Compless

 
Beställde två fläktar av en sort, men ångrade mig och ville byta dem mot två andra. Det var inga problem, mycket smidiga att ha att göra med.

Mycket snabb och billig leverans. Bra sida.

Klar 10a
 
7 år sedan

Inet

 
Beställt från Inet ca 8 gånger. Alltid snabb leverans och kunnig o bra support vid det tillfälle då den beställda produkten (TV-kort) krånglade. Rekommenderar Inet!

7 år sedan

PCGiganten

-1 
Enkelt o smidigt att beställa och betala. Mycket snabb leverans till utlämningsstället. Litet minus för att spårningsnummret inte lämnades, vilket fördröjde uthämtningen med ett dygn. (Fält för spårningsnummer finns på hemsidan, men lämnades i mitt fall tomt)

8 år sedan

MJ Multimedia

 
Handlat vid två tillfällen, mycket snabb leverans vid båda. Upplever hemsidan som något svårnavigerad vad gäller att bläddra bland alternativa produkter.

8 år sedan

NetShop

 
Gjort två beställningar här hittills. Snabb leverans och bra support. Litet minus för att lagd order inte visas i ens orderlista förrän kortbetalningen bekräftas, vilket bevisligen kan ta en stund. Gott om utrymme för att tro att det blivit fel mao.