21 år Medlem sedan: 2009-10-29

enectrixx omdömen

Här visas de omdömen enectrixx har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Helt fantastisk dator. Den är snabb och klarar det mesta! Även mer krävande program fungerar fint och faktiskt så går det till och med att köra många nyare spel på lite lägre inställningar, särskilt om en kör dem i Windows! Även batteritiden är otrolig, 10-11 timmar är inga problem att få ut så länge en inte kör väldigt krävande program (tunga spel, virtualiseringsprogram, osv.). Skärmen skulle ha kunnat ha lite högre upplösning, men det hade mest varit en bonus och inget som stör användandet a...   Läs mer
 
1 år sedan

Footway

 
Fantastisk kundservice. Spelar ingen roll vad en har problem med - de löser det. Returnerade två av skorna från "3 för 2"-kampanjen och fick hjälp med att lägga en ny beställning. De la ihop ordrar och löste allt för att det skulle funka! Dessutom har de oerhört generös returpolicy!
 • Butiken svarar:

  Hej!

  Ditt inlägg gör oss så otroligt glada att vi skulle kunna springa maraton bara på ångorna av energin vi får! :) Att du är glad och nöjd och dessutom tar dig tid att berätta det för oss betyder väldigt mycket för oss.

  Tack för det och skulle det vara något mer vi kan hjälpa dig med så vet du var vi finns. :)

  Hoppas du får en härligt dag!
  //Oskar på Footway

 
Vann en Targus Click-in Case från Kjell & Co. i julas och tycker den fyller sin funktion bra. Använder den mest i skolan då det är där jag behöver skydda iPaden och dessutom fungerar den ju som ställ så att man får en bra vinkel på iPaden när man ska skriva istället för att den ligger platt på bordet.

Den får några stjärnors avdrag pga att man inte kan vika bak Smartcover-delen till iPadens baksida så att den ligger platt utan man får istället öppna den och ha den öppen som en bok, dvs. med Sm...   Läs mer
-2 
Mitt absolut bästa köp någonsin. Helt underbar surfplatta som används många timmar om dagen, både hemma och i skolan. Använder den till att surfa, anteckna, läsa nyheter, spela spel, m.m. Tycker nästan den är mer av en tidstjuv än datorn, det finns alltid saker att göra och nya appar att testa. Flash är inget jag saknar, större delen av internet använder HTML5. Har faktiskt bara saknat flash två gånger under mer än ett halvår.

HÅRDVARA
+ Fantastisk batteritid! Slår definitivt en laptop, specie...   Läs mer
 
+ Ljudet är bra

- De klämmer åt öronen på ett sätt som gör det obekvämt att sitta med dem, tja, ungefär när hjärnan registrerat att man satt på sig dem - dvs efter nån tusendels sekund.
 
Helt okej laptop för pengarna, Windows 7 flyter på bra och allt funkar. Touchpaden reagerar bra, tangentbordet är skönt att skriva på och touchknapparna ovanför det fungerar och ger snabb respons. Rekommenderas!

Edit: Har nu haft laptopen i snart ett år och det enda jag kan klaga på är väl att en av dem lysande touch-knapparna inte längre lyser, allt annat funkar bra. Prestandan kanske inte är i topp men det visste jag ju redan när jag köpte den.
5 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )

Epson Stylus DX4400

 
Väääldigt långsam skrivare, du måste i princip skriva ut allt i "Bästa Foto" för att det ens ska bli läsbart. Den kan på sin höjd skriva ut 1 (!) sida per minut, knappt det. Skannern är helt okej men kopior blir knappt läsbara. Man måste först skanna in dem och sedan skriva ut som bästa foto...

Foton blir dock fina även om man på vissa kan se små defekter eller ibland t.o.m. ränder på bilderna.

Skrivaren rekommenderas endast om du tycker om att spendera pengar på saker som funkar så dåligt at...   Läs mer
5 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )

HP Compaq Presario CQ5043sc

 
Utmärkt dator till ett utmärkt pris!

Edit: Sänkte betyget till en 9:a pga att minneskortsläsaren inte funkar särskilt bra.

Edit 2: Förlorar ytterligare en stjärna pga den högljudda grafikkortsfläkten.
 
Billig och tyst men knappast snabb. Använder den dock bara till lagring (och uppspelning) av filmer så den duger.

Uppdatering: Förlorar två stjärnor då den är EXTREMT seg.
-1 
Du kan knappast köpa en bättre telefon. Har dock blivit väldigt seg det senaste året.

Uppdatering: Har nu sedan länge en iPhone 4 som jag är jättenöjd med. Lägg till några hundringar och köp den istället.
 
Nöjd ägare till en iPhone 4! Jag testade även HTC Desire HD under två veckor men bestämde mig istället för den här.

+ Kanonbra skärm!
+ iOS är smidigt, användarvänligt och lätt att överblicka
+ Batteritiden - betydligt bättre än de flesta andra smartphones
+ Snygg design

- iOS går inte anpassa lika mycket även om jailbreak ordnar det mesta du kan tänkas sakna
- Ömtålig design
- Vissa inställningar i (stock-)iOS kan vara väldigt osmidiga att komma åt; gester och statusbaren utnyttjas inte till...   Läs mer
4 år sedan

HTC Desire HD

-1 
(UPPDATERAT OMDÖME)

Min första smartphone var en iPhone 3G och när jag skulle uppgradera bestämde jag mig för den här då jag var lite trött på iOS. Två veckor senare visade det sig vara ett misstag och jag gick skamsen tillbaka till Tre-butiken och bytte till en iPhone 4. Här nedan följer mitt omdöme:

+Fin skärm
+Android går att konfigurera som du vill i princip
+Tålig design

- HTC Sense - laggar och känns lite som Windows Vista... mycket grafiskt lull-lull till ingen nytta
-Den laggar ofta ...   Läs mer
 
Rekommenderas inte! Tänkte köpa nya datorhögtalare så jag tog hem dessa från Kjell för att testa ifall de kanske hade ok ljud (misstänkte att de inte skulle ha det) och jag hade rätt. Riktigt kasst ljud, enda anledningen till att de får 3/10 är för att de faktiskt bara kostar 200 kr. Mina tre år gamla 2.0-högtalare, också de för 200 kr på Elgiganten, slår lätt dem här.
+1 
Har bara haft den i en dag men jag älskar den redan. Om något inte går att göra med en Harmony-fjärr strider det antagligen mot fysikens lagar, så kompetent är fjärren. Dock är Logitechs instruktioner om 45 min till att programmera fjärren bullshit. Kanske går så snabbt om du bara har en enda pryl eller om dina prylar är helt logiskt byggda och har solklara kommandon; annars får man räkna med några timmar. Minst.

++++ Går att ställa in oavsett vilka prylar du har. Har du en tv med en meny för ...   Läs mer

4 år sedan

Jula

 
Otrevlig och sur personal som gick igenom 200 kronors fjärrströmbrytarna i en halvtimme innan jag fick pengarna tillbaka.
 
4 år sedan

Kjell & Company

+1 
Full pott på allt, personalen i Halmstad är supertrevlig och kunnig! Gillar att man kan ta hem de flesta prylarna och testa och lämna tillbaka om man inte är nöjd (även öppnade förpackningar)!
 
4 år sedan

Elgiganten

 
Personalen är väl inte alltid jättekunnig även om de oftast är trevliga och har helt ok varor.
 
4 år sedan

Clas Ohlson

 
Helt ok även om det ibland kan vara lite för lite personal i butiken och produkterna håller inte alltid jättebra kvalitet.
 
Edit2: Eftersom de inte hade SRU9600 där jag lämnade in fjärren fick jag en Logitech Harmony 650 och den slår Philips-fjärren med hästlängder! Finns även en Harmony 600 för samma pris som SRU9600, köp den istället!

Edit: Efter cirka ett år har den nu börjat starta om sig titt som tätt så det blir att få den utbytt på garantin.

Philips Prestigo är en trevlig fjärrkontroll, särskilt eftersom man får både pekskärm och en snygg fjärr för ca 500:-. Den har inbyggda koder men trots det så kan den s...   Läs mer
 
Mycket bra ljud med tanke på storleken.
4 år sedan

Logitech LS11

 
Köpte dem för 200:- på Elgiganten för snart två år sen. För det priset är ljudet helt okej och de funkar bra till musiklyssnande och någon enstaka film.
 
En helt okej förstärkare. Perfekt för dem som inte har så stora krav. Är dock sugen på en lite nyare med fler funktioner!
 
+ Helt fantastisk retina-display

+ Snabb

+ Bra funktioner, många appar, etc. (dvs allt som alla andra generationer har som plus)

- Kameran är ingen höjdare

- Ingen högtalare vid örat så voip-samtal är uteslutna om du inte använder headset

- Volymknapparna kan vara lite svåråtkomliga ibland pga de inte sticker ut tillräckligt

- WLAN-hastigheten - får bara hälften så mycket som med min laptop (båda har 802.11n-nätverkskort)
4 år sedan

Linksys WRT320N

 
Har haft routern i ca en vecka nu och den håller vad den lovar!

+ Stabil - knappt behövt starta om den (förutom när jag ändrat vissa inställningar

+ Bra troughput - har 100 mbit fiber och får samma genom routern som direkt i väggen

+ Snygg design

+ Stöd för DD-WRT och Tomato, testade båda men gick tillslut tillbaka till originalfirmware

+- Den trådlösa hastigheten är inte jättebra men helt klart godkänt (ca 50-60 mbit trådlöst, 90 med kabel)

- Linksys har inte uppdaterat routern på ett ta...   Läs mer
 
4 år sedan

Webhallen

 
Beställde en router från dem på eftermiddagen, nästa dag hade paketet kommit fram! Bra priser, snabb leverans och bra betalningsalternativ!
 
5 år sedan

Teknikmagasinet

 
Servicen var sådär, tycker de kunde ha varit hjälpsammare.
5 år sedan

CMI Syvio 200A

 
Jag fick min Syvio idag och är nöjd med den hittils. Den är riktigt snygg, betydligt snyggare än på bild då den på bild ser ut att vara plastig och billig men höljet är faktiskt gjort av aluminium och ser riktigt exklusivt ut. Att installera den är enkelt, sätt bara i hdmi-kabeln och internetkabeln och du är klar. Gränssnittet kunde ha varit snyggare men ser ändå godkänt ut. Använder du Myihome-programvaran så hittar Syvio din dator automatiskt och kan spela upp allt från dina utdelade mappar. ...   Läs mer
 
Billig och bra tv som gör sitt jobb men inget utöver det. Den har bra bild, HDMI och allt som en vanlig tv har. För priset är det ett jättebra köp men har du pengar så satsa hellre på en tv för 5-10 000 kr!