Medlem sedan: 2006-12-29

drues omdömen

Här visas de omdömen drue har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
2 år sedan

Telemekano

 
Otroligt bra service. Denna beställning gick åt skogen på grund av leverantör, men Telemekano skötte sig fantastiskt bra. Ringde för att se om jag ville byta vara eller vänta på leverans, och när det sedan visade sig att varan var slut hos leverantör (som inte hade hört av sig om detta) blev jag uppringd igen. Order makulerad, inget knussel. Jag kommer definitivt att återvända.
 
4 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )

Dustin Home

+1 
2013-02-14
Betyget är fortsatt full pott. Dustin har bra (ofta bäst) priser, otroligt snabb leverans och bra kundhantering. Beställde stor projektorduk som inte fanns på lager och förväntades ha 3 veckors leveranstid, fick den idag två dagar senare. Snyggt!

---------------------------------------------------------
Helt outstanding. Beställde en blåtandshögtalare till bilen (Jabra Cruiser II, klart billigast med studentrabatt) och två av deras high speed HDMI-kablar á 32 kr. Beställningen gjord...   Läs mer
3 år sedan

 Bio Black

(THXcht)
 
4 år sedan

Asus RT-N56U

 
Har haft denna i ca 2 veckor nu, och jag kan inte annat än att hålla med i lovorden. Grym kvalitet på nätverken, smidigt setup, bra fart. Till och med usb-feature funkar felfritt! Kör en 2TB lacie-disk som både funkar att köra UpNp mot min tvix med, och att mapps upp i datorn som en vanlig hårddisk. Riktigt bra valuta för pengarna här.
 
4 år sedan

Länna Sport

 
Våldsamt bra butik. Köpte en pakethållare för halva (!) priset jämfört med min lokala Team Sportia-butik. Ingen frakt, så det blev en riktigt bra deal.

Beställde onsdag natt, och eftersom jag skulle ut på cykeltur kommande helg så skrev jag i kommentarsfältet att om jag kunde få den redan på fredag så skulle jag vara mycket lycklig. Och mycket riktigt, fredag morgon får jag SMS om att varan finns på min postutlämningsplats. Helt fantastiskt!
4 år sedan

Benq W6000

 
Har ägt denna projektor i snart en vecka, och här är tankarna hittills:

+ ruggigt ljusstark. Funkar riktigt bra i dagsljus/med lampor. Vid scener där man går från mörkt rum till utomhusljus är det nästan så man bländas på riktigt.
+ helt okej bild out of the box. har inte hunnit konfigurera den något vidare än, men bioläget ger klart godkänd bild.
+ lätt att placera, lättanvänd lensshift.
+ stor, solid och upplyst fjärr.

- något mer högljudd än jag hade hoppats på
- övriga förinställda lägen...   Läs mer

4 år sedan

Boulevard

 
Beställde StarCraft II härifrån. Billigast på prisjakt, ingen fraktkostnad, inga bekymmer, supersnabb leverans. Vad mer kan man begära? Jo just det, en riktigt bra kundservice... och det har de! Deras livesupport på hemsidan var grym och hjälpte mig när jag hade tappat bort kolliID. Rekommenderas varmt!
4 år sedan

Yamaha RX-V767

 
En mycket kompetent 7.2-stärkare sett till vad du behöver ge för den. Mina kriterier var två HDMI ut, version 1.4 och givetvis stöd för 1080p/HD-ljud. Detta sköter den med bravur, och ljudet gör mig sällan besviken. Autokonfigurationen är mycket smidig att använda och ger ett balanserat resultat även när man använder alla åtta punkter. HDMI i fronten, lagom mycket ingångar och ett flertal ljudlägen är lull-lull men ändå plus.

Vad som är negativt är att OSD/menysystem inte känns särskilt väl ge...   Läs mer