34 år Medlem sedan: 2007-02-08

djdaves omdömen

Här visas de omdömen djdave har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Jäkligt grym surflatta med bra batteritid. Men filformtaten är en sanning med modifikation, då man måste konventera om vissa av filmerna. Sen är det dessutom FAT32-system vilket gör att filer över 4 gig inte går att föra över från datorn.
 
Grym telefon, men jag kommer aldrig att tycka om iTunes.
 
Jag trodde så mycket på denna box, men tji fick jag. Den är otroligt seg i EPG och menyer, fjärkontrollen är inte upplyst och den andas budget, ibland får du trycka minst fem gånger på fjärrkontrollen innan något kommando går över till boxen, den hänger sig, men det värsta av allt är att den varje gång efter jag stängt av den går ner i bootläge och det då tar lite drygt 1,5 minuter innan den går igång igen.

Boxer släppte en uppdatering nu i onsdags, men det vart ingen bättring, jag reklamerade...   Läs mer
 
Är mycket nöjd med denna dammsugare som jag nu har haft i lite drygt en månad. Är förvånade hur lite motorn låter, vid lägsta effekt är den nästintill ljudlös, men även vid full effekt(som jag knappt använder då lägre effekt räcker) är den väldigt tyst.

Det är bra sug i den och räckvidden är väldigt bra med sladden och det justerbara röret.

Som det nämnts i tidigare omdömmen är inte orginalmunstycket det allra bästa, det gör sitt jobb men är lite väl stort så det är svårt att dammsuga under t...   Läs mer
5 år sedan

Samsung LE32R82

 
Har haft denna tv en vecka nu och är väldigt nöjd. Bra med anslutningar, bla 3 HDMI, väldigt bra bild från Digitalboxen och datorn för att inte tala från Dvd:en.
Enda minuset är väl att ljudet är lite klent men det gör mig inget då jag ändå lyssnar vid hembio.
Kan starkt rekonmmendera ett köp av denna, sa jag föresten att den är otroligt snygg?!
 
Grymt bra spelmaskin med sköna trådlösa kontroller. Har flashat den med Ixtreme 1,4 och det fungerar med live. Så nu kostar spelen bara vad skivan kostar från wesellcd.com

E otroligt nöjd och att det är HD ljud i spelen e grymt. Enda minuset är som många sagt att dvd läsaren låter jävligt mycket, dock inget man hör om man spelar eftersom ljudet från spelet överröstar det. Film kollar jag ändå från datorn.

Köp köp köp
 
8 år sedan

Komplett.se

 
Beställde en ny dator på sen tisdag eftermiddag, på onsdag morgon fick jag sms om att min dator fanns att hämta på deras utlämningsbutik. Dessvärre var min dvd brännare trasig så jag tog kontakt med dem via e-post. De svarade snabbt och vi kom fram till att det inte fanns något att göra så de skickar mig en ny dvd brännare gratis och dessutom av senare modell.

Positivt: Bra priser, bra hemsida, snabb leverans, bra support.

Negativt: Inget!
 
8 år sedan

Kabelgiganten

 
Beställde en dvi switch på måndagen och fick den på tisdagen. Tyvärr var ena utgången trasig så jag mejlade dem. Fick svar samma dag att de skickar en ny gratis till mig och att jag kan slänga den gamla. Snacka om bra kundservice!
8 år sedan

LG Viewty KU990

 
Har haft min lur i några dagar nu och är otroligt nöjd. Som många andra redan sagt är den sjukt snygg och touchskärmen fungerar utmärkt!
Någon har klagat på batteritiden, jag har haft på min sen i måndags och har lekt och gjort många inställningar och batteriindikatorn har bara gått ner en plupp.

Fullskärm på bildvisaren är det visst, måste trycka på rätt knapp bara.
Något som jag tycker är jävligt bra var att med medföljande program att man kan synka med Outlook och på så sätt får in all...   Läs mer
 
Grymt bra och grymt snygg!

8 år sedan

WatchAtOnce

 
Beställde en SEIKO SNA411 Pilot Flightmaster Kronograf från Klockshoppen.se förra tisdagen, och fick den nu i måndags så det tog mindre än en vecka (var ju även helg) så det gick smidigt och bra.
Skrev en fråga på mejlen till dem och fick svar någon timme senare.
Plus att den är nästan 1000 kronor eller mer billigare hos dem än hos andra.

Så min erfarenhet av klockshoppen.se är bara bra!
Ända minuset som jag tycker är att man endast kan använda sig av FedEx när det kommer till frakt, skulle he...   Läs mer
 
Snygg enkel och klarar divX samt xvid. Inte hittat några minus än förutom kanske den starkt lysande blå lampan.
 
Grymt bra bild via komponent och den är nästintill ljudlös, mindre än 24db.
Dock ingen HDMI eftersom den gjordes innan HDMI slog.
8 år sedan

Logitech Z-5450

 
Mycket bra ljud för oss som bor i lägenhet, skulle dock självklart satsa på något värre om jag inte hade grannar.
Riktigt bra bas och grymt skönt att slippa dra långa högtalarkablar till bakre högtalarna. Fjärrkontrollsräckvidden kunde vara bättre, måste verkligen rikta den rakt emot.
 
Blir mycket bra bild plus att den är snygg! Dock så är skruvhuvudena som medföljer till denna alldeles för små för att kunna sätta upp den på väggen på ett säkert sätt.
 
En mycket bra produkt som dock har sina buggar men dom är redan nämda här.
Tänkte dock för Er som inte visste det berätta hur man gör när inspelningar försvinner.
Som vissa sagt så kan det ibland hänga sig när man ska radera inspelningar och då måste boxen stängas av och som följd av det kan inspelningar som du vill ha kvar försvinna.
Gör då följande.

Stäng av boxen, spela in valfri kanal i 10-20 sekunder, avsluta inspelning och spela sedan in valfri kanal i 10-20 sekunder igen, stäng av boxen...   Läs mer
 
Mycket bra tangentbord och mus för en inte speciellt dyr peng.

Tangentbordet har många bra och smarta knappar samt e skönt att skriva med.

Musen ligger bra i handen.

Rekommenderas varmt!