Medlem sedan: 2009-10-11

denntas omdömen

Här visas de omdömen dennta har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Med tanke på priset är denna skrivare oslagbar. Har wifi, rj45 och USB som anslutningar. Följde med usb-kabel vilket inte det gör till alla skrivare.

Köpte den förra veckan. Jättelätt att installera via wifi. Har hittills skrivit ut ca 400 sidor med färg, inget trassel eller några andra konstigheter. Lätt att fylla på papper.

Den har en liten tendens att göra en väldigt ljusgrå bakgrund på bilder trots att bakgrunden är vit. Kan med fördel använda bilder med transparent bakgrund, då blir resu...   Läs mer
 
4 år sedan

Hembiobutiken

 
Perfekt! Beställde natten mellan sön och mån. Kabeln kom med posten på tisdagen.
Bra med info via e-post om statusen på ordern.
Fraktfritt är alltid bra!
 
4 år sedan

Hi-Fi Klubben

+1 
Jag har en dator, en kanalmottagare och en tv. Alla enheter har HDMI-anslutningar. Då jag själv inte är så duktig på just ljudanläggningar bestämde jag mig för att besöka en av HiFi-klubbens butiker, för att få råd om vad som passade mig bäst.

Jag åkte in till Kristianstadbutiken i igår (lör 17 sept). Det var några personer före mig så jag strosade rundor lite i butiken tills det blev min tur. Klockan hann bli två (stängningsdags) innan det blev min tur. Säljaren kommer fram till mig och säger...   Läs mer