Medlem sedan: 2007-12-12

dala318s omdömen

Här visas de omdömen dala318 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
2 år sedan

Trademax

 
Snabb och enkel leverans, fick välja dag via DHL. Konstrottingsoffan som vi köpte är vi nöjda med, den känns rejäl och stämde bra med beskrivningen. Det vi saknade var någon typ av klammer att sätta ihop delarna med men det går nog att ordna ändå (har kollat på andra tillverkare som har det). Ska definitivt kolla på Trademax nästa gång det blir aktuellt att köpa möbler.
 
3 år sedan

CDON

+1 
Vilka tomtar på supporten!
Ett företag som blivit stora genom att sälja musik och film kanske ska hålla sig till det och inte syssla med elektronik som kan innebära att men behöver stå för support på det man säljer.
Köpte en videokamera som inte har de funktioner som det står att den har samt är allmänt kass (köp inte Aiptek AHD H12 Extreme för dess "Night Mode" för den finns inte).
När jag senare kontaktar supporten och ifrågasätter funktionen så hävdar dom att man ska använda den inbyggda LED...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej,

  Beklagar att du känner att beskrivningen utav funktionen är mindre bra. Vad det gäller kostnaden för service och liknande så är det upp till vår leverantör Aiptek att avgöra vad dem vill ha in och inte, det är sedan dem som står för frakten. De brukar vara relativt snabba dock. Hoppas du får en väl fungerande produkt i retur snart.

  MVH
  Robin
  CDON.COM


5 år sedan

ITpaket

 
Snabb service och leverans!

Va lite orolig för förskottsbetalning när de va så nya och inte så många omdömmen men allt gick snabbt och smidigt. Hade gärna valt postförskott om alternativet fanns men nu gick ju allt bra ändå.