Medlem sedan: 2011-08-09

cruiser72s omdömen

Här visas de omdömen cruiser72 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
2 år sedan

Fyndiq

 
Beställde sportglasögon och Galaxy S4-fodral. Lade beställning lunchtid tis och prylarna kom på fredagen. Allt till belåten och fakturan har inte ens kommit än! Kan rekommenderas ..och klart billigast!
+1 
Har haft denna dammsugare i c:a 1 år och är klart missnöjd med den. Den har i och för sej snygg design och mycket bra sug men nackdelarna nedan överväger:
- Tung och klumpig
- Efter c:a 6 månader gick röret vid den smalare delen som röret ska fästas vid av vilket gjorde att den blev helt oanvändbar. Kontaktade återförsäljaren som skickade en ny utan frågor - säkerligen ett känt fel. Kommer garanterat hända igen då konstruktionen är pinsam med tanke på priset på dammsugaren.
- Elkabeln rullas in...   Läs mer

4 år sedan

Bokextra

+1 
Beställde Technic-lego till bra pris och snabb leverans. Kom på 2-3 dagar. Tyvärr saknades klistermärkena till mobilkranen. Anmälde det för en vecka sedan men har inte hört något sedan dess. Därför inte högsta betyg.
  • Butiken svarar:

    Hej,

    När det gäller innehållet i förpackningen ansvarar Lego själva för detta. Kontakta därför Lego direkt på telefon 0302 244 00 så skickar de nya till dig.

    Hälsningar

    Bokextra

 
4 år sedan

Bamba

 
Snabb leverans, ca 3 dagar, och bra priser!