Medlem sedan: 2011-03-06

cellisten41s omdömen

Här visas de omdömen cellisten41 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
1 år sedan

El Green

 
Min erfarenhet av El Green skiljer sig från förra omdömet radikalt. Jag har beställt en Toshiba dator hos affären, och köp proceduren har varit smidig och lätt. Leveransen har varit snabb och emballeringen perfekt. Datorn såldes som rekonditionerad dator och enligt min åsikt är likvärdig med en ny dator. Datorn kom utan original kartong och förpackning, som jag har inte saknat. Att priset har varit lågt är fördelen och jag är mycket nöjd med företaget så här långt. Hoppas bara att den kortare g...   Läs mer
 
Jag är konservativ och har använt Nokia mobiler under alla år. Mitt senaste köp: Nokia 700 har fått mig att inse det är dags att överge Nokia.

Jag ville ha en liten och smidig mobil som inte kostar mer än 1500kr. Har svårt att förstå att folk betalar 5-6000kr för en mobil som är hälften så mycket värd efter ett par månader.

Köpt Xperia Mini för storlekens skull med viss bävan för Android som jag hade ingen aning om. Men jag blev positivt överraskad att inte säga förtjust vilka möjligheter And...   Läs mer
 
Vi har köpt denna TV-n för 2 veckor sedan och vår gamla tjock TV åkte ut, äntligen. Ni förstår att vi är inte finsmakare vad gäller TV, ända kravet är hyfsat bild och ljud.
Denna TV bjuder på bra bild och skaplig ljud så vi är ganska nöjda så här långt. Inställnings möjligheterna räcker till, anslutningar likaså. Jag håller med tidigare kritik för fjärrkontrollen som ovanlig opraktiskt. Miss från Philips!
Men i det stora hela vi är klart nöjda med TV-n, och kan rekommendera för icke krävande a...   Läs mer
 
4 år sedan

Ljudfront

 
Beställde på måndag fick paketet på torsdag, helt klart snabb leverans. Webbsidan fungerar mycket bra, att genomföra köpet har varit enkel och smidig. Produkten motsvarade mina förväntningar.

Utifrån min erfarenhet rekommenderas affären varmt.

4 år sedan

ONOFF Onlineshop

+1 
Jag kan verkligen inte rekommendera OnOff! Har köpt Hello Kitty dator som fynd enligt hemsidan. Det visade sig att skärmen var trasig på datorn. Hur kan man sälja produkt som borde ha kasserats? Jag skickade tillbaka produkten men frakten fick jag stå för. Minst sagt missnöjd.
 
4 år sedan

Pixmania

 
Jag har köpt en Canon kamera av Pixmania, beställde silver och fick svart, förpackning märkt silver. Efter flera turer (den svarta kameran har varit felaktig och har reparerats) äntligen bytte Pixmania kameran mot silver. Men man kan fråga sig varför byter man kamera och lägger en svart i en silver förpackning.
Så i mitt fall Pixmania har tagit sitt ansvar. Jag har lämnat betyg tidigare men nu är den uppdaterat.