Medlem sedan: 2008-09-08

bullet_holes omdömen

Här visas de omdömen bullet_hole har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Outstanding! Efter 2 minuter lyssnande är ljudet över förväntan. Byggkvaliteten är riktigt fin och ja till priset 990 kan man inte vara annat än otroligt nöjd.
5 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

Zotac GeForce GTX 470 Mini HDMI 2xDVI 1280MB

-1 
Hjullagret i fläkten kollapsade efter ett tag och det var det omöjligt att använda kortet i load, åkte tillbaka på garantin, man bör nog undvika Zotac!
 
4 år sedan

Webhallen

 
Webhallen är min favortibutik. I synnerhet malmöbutiken med den otroligt kompetenta och trevliga personalen.
 
Extremt prisvärd skärm, svarar snabbt och riktigt fin bild och förvånansvärt bra betraktningsvinkel. Det som saknas är väl justerbarheten av skärmen (höjning, sänkning etc.), annars top notch!
 
Absolut klockren produkt, jättebra ljud, hur simpel som helst att installera och väldigt smidig att använda!
Enastående.
5 år sedan

Rega RP1

 
Enkel och gediget byggt med simpel och snygg design, riktigt fin i vitt! Ljudet för priset är riktigt bra och det är nått speciellt med vinyl, det är bara så coolt!
 
5 år sedan

Hembioconsult

 
Mycket trevligt bemötande i butiken med mycket kunnig personal. Plus i kanten för demandet av olika kablar! Lite strul i beställning av högtalare men detta låg enbart i leverantörens händer. När väl högtalare fanns i butiken genomfördes leveransen direkt.
Rekommenderas varmt!
 
Vilka mirakelhögtalare, finns inte mycket som slår dessa. Snygga som få och spelar oerhört klart och rent med bra markerad bas.
5 år sedan

Life

+1 
Hands-down det coolaste jag sett på länge, att vara biolog och se detta är eufori. Oerhört vackert filmad och intressant som bara den med David Attenborough som berättarröst! Tveka inte en sekund, minst lika bra som Planet Earth.
 
Fantastiskt bra dvd, ljudet är enastående, trodde aldrig man skulle få höra At The Gates i denna ljudkvalitet. Är ni fans av At The Gates är denna dvd ett måste, är ni fans av hårdare musik överhuvudtaget är denna ett fortfarande ett måste!

Stora rekommendationer, köp!
5 år sedan

Marantz CD6003

 
Riktigt kompetent CD-spelare. Passar oerhört bra med Marantz övriga komponenter. Gav ljudet ett verkligt lyft i mina RX6or.
6 år sedan

Marantz SR6004

 
Riktigt fin förstärkare om man vill ha ut enastående musik samtidigt som film kapaciteten finns där. Har massa extra funktioner som gör att man känner sig oerhört nöjd med köpet!

Surroundförstärkare i denna prisklass finns ingen bättre!
 
Riktigt bra högtalare, ljud i denna prisklass får man leta bra och länge för om man ska hitta bättre. Att de är oerhört snygga är det också ett plus. Full pott!