Medlem sedan: 2011-10-31

bullerby1123s omdömen

Här visas de omdömen bullerby1123 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

2 år sedan

Asus VE248H

 
Bra skärm efter första intrycket, men ganska dårliga fabriksinställningar - ljusstyrken är alldeles för hög. Jag upplevade det inte som lätt att fixa inställningarna. Jag är fortfarande inte helt nöjd med mina inställningar, men får väl försöka igen ved senare tillfälle.

Högtalarna är väldigt dårliga, de låter som en äldre laptop. Kan knappast användas till att lyssna på musik på medans man surfar runt..

Stort plus för priset.

Jag har inte upplevt någon störande ghosting.   Läs mer

4 år sedan

DataOne

 
beställte moderkort måndag kväll 31/10, kunne hämta ut detta på DHL's paketutlämning hos ICA torsdagen veckan efter (7 arbetsdagar). Enligt hemsidan var moderkortet på lager, så på tok för lång leveranstid för 4 mil.. Hade jag vetat om det, hade jag åkt till Täby själv. Annars ok med emballage och priser.
  • Butiken svarar:

    Hej bäste kund! Detta står på vår hemsida under fliken Infocenter " Om en webborder skickas in till oss innan klockan 15.00 så levereras vanligtvis ordern nästkommande vardag om produkten finns i butiks lager, finns produkten på huvud lager (webblager) så levereras den inom 3-6 arbetsdagar. Ledsen för att ni har blivit drabbad av en mindre försening, vi på DataOne jobbar hårt med att kunna ha kortare leveranstider, men det är inte så lätt att ha både bra priser billigt fraktkostnad och dessutom ha snabbaste leveranstiderna:(..men vi kommer dit så småningom...Med mycket varma hälsningar Kundservice på DataOne kundservice@dataone.se Tel. 08-756 07 00 Fax. 08-428 679 73 Adress Orrvägen 60 183 51 Täby