Medlem sedan: 2009-02-25

blackhawkIVs omdömen

Här visas de omdömen blackhawkIV har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Hade denna datorn i 6 dagar. Lämnade tillbaka den då jag kännde att jag inte riktigt hade "uppgraderat" mig från min 1,5 år gamla PC.

Min laptop har 1080P upplösning med 16:9 aspect ratio. I jämförelse blåses MBP 13.

Upplösningen var så dålig så att alla sorters texter var kontinuerligt "gryniga". Helt oacceptabelt.

Men den var snabb, det var den. Kanske OS:et är lätt :)?

De måste fixa bättre skärm till MBP 13. MacBook air 13.3 har högre antal pixlar, förstår inte varför det är så svårt att...   Läs mer
-6 
HÅLL ER BORTA!!!

Telefonen har bara android 1.6 som absolut inte kan utnjyttja snapdragon processoren. Hade denna telefonen innan. Har en HTC Legend idag.

Just eftersom att Legenden är snabbare tack vare android 2.1 och snart 2.2 (tänk desire då).

Medan alla som har X10 kommer fortfarande sitta med 1.6 tills september är fruktansvärt. Även då vet man ej vilken version den kommer uppgraderas till... Att det ska ta 6 månader att göra om interfacet så att det blir kompatibelt med 2.1 är bortom ...   Läs mer
6 år sedan

HTC HD2

 
Fantastisk telefon! Inga problem överhuvud taget. Bara lite e-post problem som fixas om man tar bort proxy!

6 år sedan

NoYes

+1 
Klart en av de bästa butikerna som finns. Äran ska gå till David. Vi fick lite trubbel med Telenor. Men han gav aldrig upp och han löste det till slut. Lyssna nu riktigt noga. Han ringde upp mig på en RÖD dag och sa att han skickar paketet och att han egentligen inte jobbar den dagen..... SERVICE!!!!!!!! Det är personer som han som gör världen till en fin plats! Fortsätt på detta sättet! Ni har fått en ny lojal kund och förhoppningsvis kommer ni att få många flera!
 
Snygg dator! Den är snabb med tanke på att det är 2,00GHz duo. Tangentbordet är väldigt skönt och fint med bakgrundsbelysning (fn+space). Högtalarna är helt klart bra med tanke på att det är en laptop! Och datorn är lätt den snygaste ute på marknaden.
-1 
Kan bara ge 8 i omdöme pga, att jag inte har testat den i vardaglig bruk, utan testat den ca 20 minuter. Först så fattar man inte menusystemet, men man har windows mobile och sony ericssons paneler. En av de största + en är att den har en keyboard som är bättre än de flesta telefonerna, tex nokia n97, xperians tnagentbord sjunker lite mera in, så att man fattar att man har tryckt. Skärmen har en väldigt stark upplösning. Märkte inte att saker blev mindre pga det... ett annat problem är att skär...   Läs mer
 
En av de bästa spelen, tycker fortfarande att det hade varit bättre om rockstar skulle ha hållit planen och gjort den ps3 exclusive. Men, det är klart att de andra kommer och bönar och ber... Det hade blivit coolare om de hade använt blu rays fulla kapacitet, men nej. Eftersom att de inte gjorde den exclusive så skulle det bli diskriminering.
-1 
väldigt okej! Min är egentligen den förra generationen (2007). Jag har aldrig blivit drabbad av rrod dock. Den är jätte bra, men tyvärr alla microsoft fans så ligger framtiden med playstation 3. Jag har fått pensionera min 360 efter 3 års jobbande (spelar fortfarande lite med den). Jag rekommenderar dock starkt playstation 3. Om man räknar med alla kostnaderna för xbox. till exempel w-lan= 800kr extra och play&charge= 200 spänn. sen 500kr för xbox live och 1 500 för en separat blu ray spelare t...   Läs mer

6 år sedan

TBH.se

 
jag beställde en sony ps3 160gb på en söndag kl.12. jag hade den i mina händer på tisdagen! dock blev det lite problem p.g.a att den var importerad, men deras support funkade och de gav mig ett tel. nr till sony som sen kunde fixa mitt problem.
 
jag har en gammal xbox 360. men nu när jag har skaffat denna apparaten så har den så gott som fått gå till pension. jag har en 160gb version och det har aldrig varit något strul under 4 månaders tid.