Medlem sedan: 2006-12-12

bjorn.stenborgs omdömen

Här visas de omdömen bjorn.stenborg har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

7 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )

WD Caviar Blue WD5000AAKS 16MB 500GB

 
Tyst och snabb. Jag har kört fyra stycken i RAID-5 dygnet runt i ett år nu utan tillstymmelse till problem. SMART-informationen är i topp.

Uppdatering: Alla diskarna höll på att krascha eftersom de tydligen tycker om att parkera huvudena väldigt fort. Detta är mycket dåligt om man kör dem dygnet runt. Man kan konfigurera om dem med wdidle för att undvika detta problem. Googla för mer info.

2 år sedan

Bazula

 
Supersnabba, bra kontakt - bara nöjd.
3 år sedan

Vogels EPC 6545

 
Superbra. Lätt att anpassa för olika projektorer. Klarar förstås "bara" 10kg så går inte för supertunga projektorer. Mycket snygg och diskret och bygger framförallt jättelite på höjden. Jag vill inte ha min projektor stickandes ner i vardagsrummet på en pinne - jag vill ha den monterad _i taket_, och för detta är den här perfekt.
4 år sedan

Bosch PLL 360

 
Fungerar utmärkt. Går även bra utomhus så länge det inte är direkt solljus förstås. Självnivellerar sig snabbt och är stabil så länge det inte blåser allt för mycket. Smidigt medföljande stativ med höjdjusteringsskruv som är bra om man ska jobba på låga höjder (~1-2 dm). Hade gärna fått ha en bättre förpackning som var lättare att använda för förvaring, helst en riktig väska förstås, men det fungerar. En lodlaser (rakt uppåt/nedåt) som ett par andra modeller har hade väl varit ett plus kanske m...   Läs mer
 
5 år sedan

Tretti

 
 
Väldigt smidig. Skärmen har usel betraktningsvinkel, men annars är jag helnöjd. Snabb, snygg och lätt. Integrerat 3G som funkar bra. Saknar lite belyst tangentbord för arbete i mörker. Batteritiden är okay, men räcker inte för en hel dags non-stop användning förstås.
 
Fantastiskt bra. Liten och smidig - kompletterar G1:an perfekt.

6 år sedan

nettobuild

 
Jättebra pris, ganska snabb leverans. Dåliga, trasiga informationsmail däremot, så de har en del att jobba på. "Butiken finns i Sverige" verkar tveksamt - den är uppenbarligen dansk.
 
Hm, intressant. Jag har haft min UPS i ett par år nu, med ett stort antal mindre och ett par större strömavbrott, och varken UPS:en eller datorn har tagit någon skada. Allt har fungerat perfekt, till och med. Och ja, jag har PFC-nätaggregat. Jag kanske bara har haft tur...
7 år sedan

Asus P5N-E SLI

 
Usel kylning. Jag har fått sätta en kylfläns på sydbryggan och en fläkt på nordbryggan för att det inte ska bli idiotvarmt. Kinkigt med minne - vägrar att köra i 1T. Lite för billigt för att vara kul.
 
7 år sedan

Shopping4net

 
Beställde två askar kontaktlinser. De skickades med brev dagen efter beställningen. Inga problem. Fraktfritt vid beställning via länk från Prisjakt är ju schysst.
 
Rejält snabb, tyst och trevlig. Min har fungerat utmärkt i snart ett år - på dygnet runt.
8 år sedan

Acer AL2423W

 
Helt okay. Inte fantastisk betraktningsvinkel, så den skulle vara värdelös för grafiskt arbete, men den duger utmärkt för kontorsarbete. Skarp och tydlig. Inga döda pixlar vad jag har sett...

Mycket prisvärd får man väl säga. Tyvärr har Acer slutat tillverka den så passa på att köpa medans den finns i lager.

Jag hade det kända problemet med "No signal" (sög på Google) men det försvann genom att jag gjorde en kall omstart av skärmen. Förhoppningsvis kommer det inte tillbaka.

  Läs mer
 
8 år sedan

Webhallen

 
Har fungerat bra för mig.
 
8 år sedan

Katshing

 
Har fungerat bra för mig.
 
8 år sedan

Liontech

 
Fungerade fint - inga problem.
 
8 år sedan

Komplett.se

 
Fungerar utmärkt i min erfarenhet. Mycket bra hemsida.

8 år sedan

Datorbutiken com

 
Fungerar bra överlag. Hemsidan blev sämre med senaste uppdateringen och är inte den allra bästa, men har inte haft några problem med leveranser och support.

8 år sedan

JME Data

 
Har alltid fungerat bra för mig. Inga problem.
 
8 år sedan

GGS-Data

+1 
Snabb och personlig service. Tyvärr fick jag en produkt som inte matchade tillverkarens specifikationer men det gick bra att få pengarna tillbaka inklusive returfrakt. Mycket föredömligt.