Medlem sedan: 2004-08-17

ansts omdömen

Här visas de omdömen anst har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

1 år sedan

AKG K 618 DJ

 
Lurar med bra ljud, men tyvärr med urusel materialkvalitet i bågen. Mina sprack i plasten precis ovanför ena luren efter ungefär en månad, tittar man på andra sidan ser man mängder med små, tunna sprickor i plasten även där. Lurarna har använts mycket varsamt. Kollar man runt på nätet, och läser andras recensioner så verkar detta vara ett väldigt vanligt fel på denna modell, såväl som på den snarlika 619 Dj.

Synd att de sabbat en i grunden bra lur med en kass båge.
Lyckades som lök på laxen f...   Läs mer
 
Väldigt nöjd med GPS'en. Väntar dock fortfarande på att kunna uppdatera till senaste version av Väst/centraleuropakartan via Tomtom Home (nu finns bara nordamerika) men förhoppningsvis dyker den upp där snart (Tomtom har haft problem med sin kartserver enl. supporten). I ett tidigare omdöme skrev jag att kartmaterialet för Ryssland verkade lite för "tunt". Efter att ha kollat av och jämfört lite nogrannare så verkar täckningen rätt bra i de större städerna (Moskva etc) men mindre städer är det ...   Läs mer

7 år sedan

Åkervalls

+1 
Snabb leverans samt väldigt snabb (och bra) support.

8 år sedan

HiFi-Klubben

 
8 år sedan

B&W CC6 S2

 
8 år sedan

B&W DM600 S3

 

8 år sedan

EM Möbler

 
 
Hade fått 10 om sitsarna vart lite mjukare i stoppningen, men de blir nog mjukare med tiden.
8 år sedan

B&W DM601 S3

 
10 år sedan

Soundstyle XS105

 
Pris inkl. glashyllorna (1998:-). Gillar racket skarpt, stabilt och snyggt.
 
10 år sedan

Fyndbörsen

 
Svarar snabbt och ger vettiga svar på mail. Snabb leverans. Ville trots det inte ge 10p då jag inte vet hur bra det funkar när/om nåt strular.
 
Gillar denna skarpt!