Medlem sedan: 2009-10-22

andyespis omdömen

Här visas de omdömen andyespi har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

+8 
Har nu haft i 2 veckor. Betalade 7495kr. Ersatte en Panasonic plasma GT30.

Sammanfattning: Extremt bra bild, efter inställningar. Oerhört engagerande bild som återigen gör det roligt att titta på film på TV (tittar annars på projektor). Ger mer tillfredsställelse bildmässigt än GT30. Tyvärr dock många svagheter som kan vara av betydelse för andra konsumenter, som t.ex dåligt ljud, dåligt UI etc.

+ Extremt bra bild
+ Mycket stilren tv
+ Bra pris
+Väldigt lite märkbar clouding - i princip svar...   Läs mer
 
2 år sedan

Dustin Home

 
Hej!
Jag beställde en dator, Dell Vostro, och fick en annan dator än den på bilden (brun/silver istället för svart). Jag mejlade Dustin support direkt och meddelade detta men fick inget svar, utan fick ringa själv efter 2 dagar. Under tiden, en dag efter mitt mail, uppmärksammade jag att man på Dustin's sida för produkten nu lagt till ännu en bild bland produktbilderna. Nu visar bilderna två olika produkter. När jag ringde och pratat med en av tjejerna sa hon att man kände till mitt mejl och ma...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej andyespi!

  Tack för ditt inlägg men jag tror att det är ett stort missförstånd här för just den modellen finns inte i svart så jag vet inte var du fått det ifrån. Det stämmer däremot att vår produktavdelning lade upp en bild till på datorn nu med utsidan som extra bild för att förtydliga utseendet just på grund utav att du uppmärksammade att den var brun/silver när du fick den. Givetvis händer det att det kommer in fel bilder precis som att annan information kan vara fel, vi är ju inte perfekta vi heller.
  Det är däremot inte som du påstår att du inte ska kunna lita på informationen du får av oss, blir det fel så tar vi givetvis tillbaka det. I detta fallet var det dock inte fel från vår sida, var du fått informationen att den skulle vara svart framgår inte men eftersom vi förstår att du vill ha en svart så tog vi givetvis tillbaka den. Tråkigt bara att du upplever det som att vi varit usla i ditt betyg.

  Återkom gärna till mig om var du fått informationen om att den skulle vara svart.

  Med vänlig hälsning

  Stefan Langheden kundombudsmannen@dustin.se


3 år sedan

Nordway Store

 
Bästa kund!

Tyvärr har vi problem med prisfilerna på Kingston SSD-diskar vilket gör att vi får fel priser och lagersaldo på dessa. Eftersom vi har reservationer mot pris och lagerfel i våra köpvillkor kommer vi att kreditera tillbaka pengarna till ert konto under dagen.

Vi ber om ursäkt för det inträffade.

Med vänlig hälsning/Best Regards

Linda Karlsson

Beskrivning: Beskrivning: Nordway
 
Enbart för HTPC användning i XBMC, med Panasonic GT30 och InFocus SP8600. Bytte ut mitt Radeon HD 4350 till detta GT520.

+ Fungerar direkt, out-of-the-box. Perfekt scaling. Inga inställnigar att göra.
+ Inga problem med instabil scaling, som var ett evigt problem med Radeon
+ Inga aktiverade färgfilter eller post processing funktioner per default, som sabbar färger etc
+ Märkbart bättre rörelseflyt i 1080p 24hz filmer.Tveklös prestanda.
+ Naturligare färger än tidigare kort.
+ Eventuellt någo...   Läs mer
4 år sedan

InFocus SP8600

+1 
+Sjuk 1080HD bild.
+Bra kontrast efter lite inställningar.
+Många olika inställningar och möjligheter.
+ Relativt tyst i jämförelse med andra projektorer, men inte så tyst jämfört med min tysta TV, eller min tysta HTPC. Dock inte så högljud att man störs.
+Ganska liten och lätt jämfört med andra med samma bildkvalitet
+Snabb start, snabb avstängning
+Hanterar rörelser bra, naturligt. Lägger dock inte in extra frames som TV'n kan göra, så att tex HDhockey ser ut som video.
+HDMI kabel ingår

-in...   Läs mer
 
4 år sedan

LensOn

 
Se upp! Dom trixar med priserna. Om man tex förnyar en tidigare beställning eller har deras abonnemangstjänst får man ett annat pris än det som finns här på prisjakt. I mitt fall försökte de sälja Acuvue 2 för 188kr asken istället för priset på prisjakt som är 155kr. Gå ALLTID via prisjakt, inte via den länk du får i deras bekräftelse email. Se upp med automatisk tjänst "abonnemang" där priserna höjs. MYCKET DÅLIGT! Jag HATAR när företag försöker luras - hellre ärliga men lite högre priser....   Läs mer
+1 
TV'n är nästan perfekt. Två saker är lite problematiska.
Den första frågan är så klart hur man valt hantera 50Hz problemet. I tidigare modeller kunde man manuellt aktivera bildvisning i 100Hz. Det visar sig dock att man nu i 50Hz kan se flimmer i ljusa partier. Men det fina är att TV'n ställer in sig automatiskt till den uppdateringsfrekvens som materialet är man skickar till den. Dvs, man ställer in XBMC att anpassa skärmens uppdatering efter materialet, och då visar TV'n filmer i 24, 25, 30, ...   Läs mer
 
Bra bild och fin design, men efter ett par timmar uppstår clouding/bleeding väldigt tydlig i mörka partier. Detta syns "igenom" bilden, dvs i normalt tittande ser man det som bleka områden i bilden. I mitt fall är det flera öar mitt i bilden och nedre höger hörn. Den går åter till butik idag - ska försöka med Panasonic's GT30
 
I princip obrukbar. Fläktljudet är VÄLDIGT högt, och variera hela tiden i frekvens, mycket irriterande. Dessutom är den ljusgråa texten på knapparna omöjlig att se på gråa tangentbordet. Tillbaks till netonnet, åkte på 700 kronor för returen. Suger.
 
5 år sedan

ITsajten

 
Beställde en 360 kontroll men fick ett kasst ex. Efter lite om-och-men fick jag full retur inklusive porto båda riktningar. Bra omdöme av IT-Sajten vad som gäller kundhantering.
 
Jag sålde min XTZ Class A-100 D2 och köpte Azur 650A istället. Bättre på alla sätt. Musiken får liv igen. XTZ var väldigt bra men neutral och med mindre bas. Azur 650A har mer tryck i basen och är minst lika detaljerad. Passar perfekt till mina CM7. Och byggkvalitén är betydligt bättre.
-1 
Ladda ner Opera mini, surfa med touch-skärmen, inga problem!