Medlem sedan: 2006-09-14

anberlins omdömen

Här visas de omdömen anberlin har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Till en början var jag väldigt nöjd. För mina öron passar dessa inte bra. Dom är för små.
Micken är det ingen som klagat när det gäller samtalskvalité.

Men kvalitén på hela headsettet är under all kritik. Jag är oerhörd noga med mina saker, hörlurar har jag alltid hängande på ställ när jag inte använder dom.

Igår när jag skulle ta på mig dom så gick fästet av på vänster sida (plasten var väldigt "torr" inget flex över huvudtaget. Hanterar dom alltid varsamt. Det blir att använda min Sony lu...   Läs mer
+1 
Var jäkla tur att jag köpte den enda som proshop hade inne, Bättre nätdel har jag inte stött på. Nu har jag inte hunnit använda det allt för länge, men en fröjd att bygga systemet och gick mycket på sweclockers recention innan detta inköp!

Om ni får tag i denna guldklimp, ta det/köp det!
1 år sedan

Nokia DT-900

 
Funkar fantastiskt bra, snabb laddning. Testar den med Lumin 920 och min nuvarande Nexus 5. Inga som helst problem. Rekommenderas starkt.

Kommer nog skaffa en till så jag har en i sovrummet och en på jobbet.
1 år sedan

Battlefield 4

-3 
EDIT
Efter uppdateringar så funkar det grym bra. Inga krasher och närkoden känns mer stabil, fortfarande saker att göra för dice men dom jobbar på bra och det här kommer ju bli fantastiskt!
----------------------------------

Ett fantastiskt spel när det väl fungerar och det är tyvärr inte ofta. Det är väl egentligen EA som är den stora boven som tvingar Dice att släppa ett spela som befinner sig i alpha/beta stadiet för väldigt många. Då krascher och buggar är en vardag när andra kan spela som...   Läs mer
+1 
Måste hålla med andra talare här, hade tidigare kort från Sapphire med Vapor-X kylaren och dom har verkligen varit perfekta. Så jag tänkte detta är ju ett säkert köp.

Prestandan i kortet är verkligen GRYMT, men det låter som ett jetplan när det börjar jobba, testade leka med fläktkurvan i MSI afterburner och det blev en väldigt stor skillnad (dock lite varmare) Har du beställt en http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1086524 (/som jag tror är ett måste) för detta kort kommer jag behålla ett bra...   Läs mer
 
3 år sedan

CyberPhoto

 
EDIT - senare inköp idag

Slog en signal till dom och nu så förvånas jag inte för 5 öre varför dom vinner år efter år och deras slogan "Personlig service" satan i gatan säger jag så oerhört bra att ha och göra med. Beställning gjord manuellt över telefon och när det kommer till betalningen så meddelade jag att jag tänkte göra köpet i natt då lönen kommer in på kontot. Sagt och gjort så var det inte heller några problem!

En stor, STOR eloge till cyberphoto ni äger verkligen!

Tack och bock //En...   Läs mer
 
Kan bara säga herregud så nöjd jag när med denna kamera, det var mycket snack och AF i denna lilla skönhet, men jag har då inte märkt av några problem med min. Dom har släppt en ny firmware.
 
Hade ett i en skräpdator, för att testa hur egentligen dom var, och fungerade ok när jag hade 2 diskar, ett 8800 kort, 4 gb ram och en Q6600 så fort jag ändrade till ett ATI 4870 så tog det inte länge innan det brann, som tur var så var det bara nätdelen som gick och inga andra komponenter, så till alla ER som tycker att detta är ett bra agg, jag hoppas att det inte är några fle komponenter som ryker för er, man ska ALDRIG snåla på nätdel och moderkort.

Rekommenderas absolut inte, bara dumt oc...   Läs mer
 
Extremt nöjd över denna, grymma färger och skön storlek, dock drar denna väldigt mycket stöm ca 130W samt att det kan bli varmt, iallafall för mig som har flera skärmar. men J#klar vilken bild det är på denna.
 
5 år sedan

Pixmania

-1 
Jag säger bara hatten av och jag tackar och bockar, andra ggn jag beställer från dom och alltid lika smärtfritt, detta är ala, inet, komplett, dustin style som pixmania kör (iallafall enligt mig) har inte hvarit tvungen att göra med deras returer/garantihantering. men grymma priser och extremt smidig och snabb leveras, full pott här.

5 år sedan

B-ray

 
Uppdatering från Sweclockers läs denna,

http://www.sweclockers.com/nyhet/12492-b-rayse-anmals-saknade
-----------------
Tycker att detta är mycket bra att sånt här tas upp, dock kan det ju vara så som en del skriver att det kan finnas "naturliga" orsaker till detta och att man kanske lite väl snabbt gör vissa egna "uppfattningar" / misstankar.

Självklart hade man själv tänkt likandant ifall man hade gjort en stor order för mycket pengar och inget händer. Hoppas verkligen att det är så som up...   Läs mer

5 år sedan

Walters Foto

 
helt underbar butik, väldigt väldigt snabb hantering och kolli skickas direkt till mailen, ställde en motfråga och fick bra svar på en gång! jag tackar och bockar, en ny kund har ni då fått hära.
 
5 år sedan

FotoKungen

 
grymt bra hanterin och extremt snabba leveranser till väldigt bra priset! klockrent!

rekommenderas starkt
 
5 år sedan

Japan Photo

 
Grymt bra!! bra priser, extremt snabb hantering och när man fick fotoboken på köpet blev man ju glatt överraskad. Kommer absolut handla där igen.
 
5 år sedan

Ljudfokus

 
Klockrent butik, kommer aboslut att handla där igen.
 
Du kan inte få mer prisvärda högtalarpaket för pengarna! klockrent köp ångrar mig inte det minsta.
 
5 år sedan

Billebro

 
Man måste ju ge någon stjärna, men skulle det finnas en minuskala så hade dom legat på botten av oceanen!! sämsta jäkla skitföretag finns inte!! varnas!!

Beställde en komplett dj paket via dom, och efter ca 1 vecka börjar jag undra vart paketet är, kontaktar dom och dom skyller på att UPS inte hittade min adress!! posten och dom andra har då inga problem med den.

efter mailväxling och samtal med b.la en hel del människor och dom skulle skicka om ordern... Nu är det 4:d vändan som paketet skic...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Först och främst vill jag beklaga att de problemen som du beskriver uppstod. Billebro har precis genomgått en period när nyanställningarna inte har ökat i samma takt som omsättningen. Detta har tyvärr medfört resultatet att kundservicen har blivit lidande. Idag är jag dock övertygad om att vi har lämnat den perioden bakom oss och att vi nu besitter den personalen som krävs för att lyckas upprätthålla den höga kundservicen som krävs av ett företag som Billebro.

  Det glädjer mig hursomhelst att ditt problem till slut löstes, även om det i mina ögon tog en tid som måste betecknas som oacceptabelt. Jag ser därför gärna att du hör av dig till personligen om du känner att du har någon fundering som kan hjälpa oss att undvika sådana problem i fortsättningen. Och utifall du skulle behöva köpa något som vi säljer, tveka inte att höra av dig till mig så är jag säker på att jag kan fixa en extra schysst deal.

  MVH

  Simon
  Butikschef

+1 
Finns inget annat än full pott, sjukt mycket grafik för pengarna, hade ett 4870 med Acc S1 kylning tidigare och detta kort är tystare!!! Ni som skaffar detta kort kommer inte ångra er det minsta.

@Lyan-Acid
måste ha fått ett riktigt måndasgsex tråkigt att du missade ett så pass bra och extremt tyst kort, nu är ju iofs 5*** serien här.
 
6 år sedan

Misco

+1 
Klockrent Misco. Packning och i väg skickat inom 5 timmar!! mycket bra pris på ett i5 system som jag köpt ( tackar även för rabatterna via sweclockers, misco ) ni har då fått en ny trogen kund här.

dock lite -

Lite grötig sida och gärna lite mer info ang. sortimentet ni har.

rekommenderas
-1 
Efter 5 års spelande drygt av WoW så ha får spelet äntligen hoppa ner från tronen. Detta spel är så oerhört välgjort, vackert, extremt kul, allt är bättre än wow, ett givet köp säger jag.
 
Har inte haft någar raptors eller liknande tidigare bara vankliga ide ocg sata diskar, men med denna allt smäller bara till i burken, jag säger köp!!!

tråkigt bara att den har gått upp 700:- i pris sedan jag köpte den, verkar som att man köpte den i rätt tid.

Rekommenderas!!
6 år sedan

MSI K9VGM-V

 
kan faktiskt inte ge detta mindre än full pott. hittade ett oanvänt sådant för 200:- och det var då inte något om att behöva uppdatera bios för mig, t.o.m internet fungerade på en gång samt ett 9400 pci-x 2.0. Samt en AMD x2 5200 tog den utan uppgraderingar också.

har den i min htpc och den gör sitt jobb med bravur.
 
kan inte ge den nå mindre än full pott, har 3 st som ligger och puttrar i min scaelo home server, mycket tysta och mycket utrymme för pengarna, väldigt svala också.
 
6 år sedan

Inet

 
Dom har gjort det igen.

beställde 3 saker från dom och fick dom 1½ dag senare och jag bor uppe i LULEÅ!!

skadar ju inte att via sweclockers har fri frakt!.

grymt nöjd med alla mina köp där och detta börjar väl bli den nya "default" butiken!

-----EDIT-----

Efter serviceärende måste jag bara tillägga att INET växer bara i min ögon, efter sent inskick av nätdel från min del så har det aldrig varit något strul att jag skulle ha lämnat in den för sent eller något sådant, utan allt har gått smär...   Läs mer
 
Fy satan vilken trevlig maskin, superenkel att installera, fler HHD´s allt smider, den är tyst och helt underbar, har just nu 3,7 TB i min och håller på att confa allt som det ska. KÖP säger jag du får svinmycket för pengarna!

6 år sedan

Computer Care

+1 
Mycket bra butik, bra priser! samt hade produkten som jag ville ha, dom får inte betyg bara pga den väldigt höga frakten ( 190.- ) för ett grafikkort, samt så har jag inte heller varit i kontakt med dom, den kan mycket väl vara bra och då blir det ju en +1 stjärna, kommer handla där igen, men snälla gör något åt frakten

----EDIT----
Jag måste lägga full pott på denna butik, sjuhelvetes bra service, efter mitt omdömme fick jag en mycket bra svar från Zoran där han beskrev och kontrade det jag s...   Läs mer
 
6 år sedan

Dustin Home

 
Bra butik, har väldigt bra kampanjer ibland.
6 år sedan

Benq G2400WD

 
Jag kan bara säga att denna skönhet är verkligen värd sina pengar, köpte den för 2500 inkl frakt och den är värd varenda krona, hade en 22 tummare innan men ville komma upp i 1900*1200 upplösningen och ångrar mig inte en sekund

Mycket bra bild och nu är det en fröjd att spela spel, phohoshoppa, surfa, jobba framför burken

mycket bra jobbat benq

inga defekter i min
 
6 år sedan

Komplett.se

 
smidig och bra butik, lite hög frakt för min del. Mensjukt bra erbjudande på skärm
6 år sedan

Benq E2400HD

 
Fy satan vad mycket skärm man får för pengarna 1795:- komplett, har en Benq 2400WD båda vida DVI och vilken skillnad på styrka och bild, 100ggr bättre på Denna än på andra Benq, och sjukt trevligt med två 24 tummare brevid varann!!!

rekommenderas mycket starkt, passa på meddans dom finns till detta pris.
 
kan inte mer än hålla med föregående talare, klockrent dator för priset, skulle dock vilja lite mer "solid" topp på datorn den känns lite plastig, har 3GB i den ch kör då Lotro på den utan problem, den klarar mer än vad man tror, kör 1080p filmer med CORE codec, funkar bra. rekommenderas starkt, har med mig denna skönhet vart än än går.
6 år sedan

Samsung NC10

-1 
som alla andra skriver, denna äger!! det finns inget dåligt med denna, vissa tycker att paden är för liten, men den reagerar väldigt direkt. Inga problem för min de. Klockrent köp rekommenderas
-1 
Riktigt kul och snyggt, fram tills man blev L80, blizzard har förstört spelet totalt, alldeless för lätt. Slutat nu spela spelet.
 
fram tills senaste expantionen var det är det absolut bästa spelet, nu har blizzard förstört spelet. Det är alldeless för lätt! slutat spela nu, kört från dag 1
6 år sedan

Team Fortress 2

 
Ett extremt kul och bra "döda tiden" spel, i början så spelade jag inte då och då men nu har dom ändrat extremt mycket i spelet men väldigt många nya achevments,sitter i timtal nu.mycket bra och "kul" grafik extremt lättdrivet men ändå väldigt snyggt. Köpte detta via steam för 90:- klart värt det!!
 
6 år sedan

Katshing

 
första gången jag beställer från katshing och jag har då inte något alls att antyda på.

tummen upp
6 år sedan

LG KP500

 
Jag har absolut inget att klaga på förrutom att det går väldigt segt att lägga över filer, går bättre när man syncar med WMP 11. Väldigt rapp och bra byggd känns det som. så alla ni som funderar på att skaffa Er en "iphone" men inte vill lägga ut dom pengarna så rekommenderar jag denna starkt.
 
Grymt nöjd över denna, väldigt tyst, dock så fick jag ett måndagsex eller så hade jag grymt otur när säkringen i vardagsrummet gick efter det ville den inte vara med, men INET skickade ny på en gång :-)

kan driva det mesta som finns på marknaden nu och 5 års garanti.

ingen 10 blir det, det är satans mycket kablar som man inte behöver så ett modulärt skulle sitta fint.

men absolut ett grymt bra köp denna, rekommenderas
 
ett klart prisvärt bord, dock aningen "plastigt", skönt och skriva på, enligt in mening, och mycket bra med usb hubbarna, men om man jämför detta med t.ex logitec ultra flat så märker man en stor kvalitétskillnad i tangenterna och motståndet.

ändå blir det ett bra köp enligt mig
+1 
Alltså denns skönhet har inga skavanker för 5 öre, en extrem skillnad från min X2 4800 och den ligger på stadiga 31-32 grader med standardkylningen, inte klockad ännu, det känns som att det inte behövs i dagsläget.

min burk nu som är en Q9300, 4GB 8500 minnen, Ati 4870 512 mb kort så kan jag inte mer än säga att det bara smäller till i burken när man ska göra saker.
 
som alla andra skriver skriver jag med, sjuk prisvärt objektiv, klockrena bilder blir det, har ingen aning om hur AF fungerar använder mig hellre manuell fokusering samt så använder jag min en Nikon D40 där AF inte fungerar med detta objektiv, får 2500:- till för AF och 1.4 istället för 1.8 och det tycker jag int eär värt det.

KÖP detta!
 
6 år sedan

Hegethorns Foto

 
jaa vad säger man, beställde imorse, paketet är redan sorterat!!! helt sjukt, hittade det jag behövde och till en grymt bra pris,

Fick ett problem med mitt inlogg på sidan, generarades ett mail till Andreas - IT supporten på sidan, fick ett svar ca 10-15 min sedan att allt var löst. Sjukt bra.

fraket klockren, fri frakt över 1000:- och INGA extra kostnader för PG. jag hittar då inga problem alls med detta butik, kommer absolut handla där igen.

Rekommenderas

-------------
EDIT

Paketer har ...   Läs mer
+1 
ett mycket prisvärt headset!! absolut, hade ett fatality sätt tidigare, men micken pajjade. om man jämnför dom här så har detta headset lite tunnare bas men ett "renare" ljud, mycket att man kan "gömma" micken. och mycket bekvämt headset. Rekommenderas

6 år sedan

Inet Data AB

 
allt är klockrent, handlar bara därifrån nu.

6 år sedan

Övriga

 
köpte denna på INET klockren butik, handlar allt där
 
denna kylare äger big time, se till att sätta dit en extra fläkt på, som kyler ner ifall ni har ett 4850 ->

7 år sedan

Datorbutiken com

-3 
mr_cowboy kolla in detta, då jag skrev när dom hade en produkt som veckansvara och tyckte att det var dålig stil att dom lägger in en vara som veckans vara och därefter leveraera den nästa 2 veckor senare, närmligen en ATI 4870 512MB graffekort
------------------

Hej

Jaha, varfr det?

Med vnlig hlsning
F######/Kundservice
_________________________________
Behll grna kedjan av svar i svarsbrevet.

( har suddat hans namn för att vara lite snäll men det de tusan ifal han/dom är det, har alltid h...   Läs mer
-1 
UTMÄRKT kort, finns inget den inte klarar, många har skrivit om ang hur varmt det blir/är har inte alls märkt något ( väl ventilerad burk ) använder 8.10 drivarna där man kan ställa in fläkten men inte rört den delen ännu,

MMan kan MAXA allt i alla spel.
 
7 år sedan

Electroworld

 
komponentcenter som dom även har tycker jag verkligen om, allt går mycket snabbt, bra priser snabb leverans ( skickas direkt från leverantörerna )

MEN så fort pc city har något med ordrar och göra blir allt bara pannkaka. utlovar snabb leverans och efter 4 dagar hade inget hänt så jag försökte avbeställa ordern på nätet vilket INTE gick, ringde till Ktj där jag fick svar att man inte kan avbeställa ordrar och då ställde jag då en motfråga ang komponent center varför allt fungerar så bra, så fi...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej,

  Roligt att höra att du känner dig nöjd med dina köp hos Komponentcenter.

  Gällande pccity.se så står det i våra leveransvillkor att vi normalt levererar på mellan 2-7 arbetsdagar, beroende på var du bor och vad du köpt. Att du inte kan välja att avbryta köpet efter några dagar beror med största sannolikhet att varan redan är på väg till dig.

  Om du fortfarande inte fått tillbaka dina pengar efter att en vecka gått, kontakta vårt Kundcenter på 0771-116 116.

  Med vänlig hälsning,
  PC City Sverige AB

7 år sedan

Spore

-2 
Helt OK spel men måste ju sänka spelet totallt för deras fasoner som Sony hade för sig för ett tag sedan och det blev ju en väldigt dyr historia för sony hoppas EA får pynta ut mer pengar....

bedrövligt EA, skäms på Er