Medlem sedan: 2009-08-07

_elits omdömen

Här visas de omdömen _elit har lämnat på Prisjakt & Minhembio.


1 år sedan

Multitronic

+1 
Liknande erfarenhet som många andra här. Marknadsför produkter till priser som sedan inte uppges stämma och som dessutom är slut hos leverantör. Värdelöst i mitt tycke.
 
1 år sedan

Tretti

 
Beställde två USB-diskar och fick min orderbekräftelse. Senare visade det sig att de inte kunde leverera dem av någon anledning. Inte heller någon motsvarande produkt. Tretti.se skriver i sina allmänna villkor att, avtal om köp ingåtts i och med orderbekräftelsen, men räkna inte med att de tänker hålla sin del av avtalet.
  • Butiken svarar:

    Hej. Det var tråkigt att höra om er upplevelse. Vänligen återkom till info@tretti.se så ska vi nog kunna hitta en lösning åt er med er order. mvh tretti.se

 
2 år sedan

Lekmer

+1 
Levererade en vara som på avgörande sätt inte överensstämde med produktbeskrivningen och skyllde på att underleverantören gjort fel.
-Visst alla kan göra fel, men göra om och göra rätt då?
-Nix... var nöjd med det du fått eller returnera.

Synd att man ska behöva ägna tid åt sådant strunt.
  • Butiken svarar:

    Hej, vi vill börja med att be om ursäkt för de fel vi begått och det bristfälliga bemötande du upplevt. Vi vill be dig att omgående kontakta oss via http://lekmer.se/kundtjanst/ så ska vi se till att du blir nöjd. Vi ber åter om ursäkt.

    Vänligen, Lekmer.se

 
3 år sedan

KSO

 
Oseriöst, svarar inte på mail.