23 år Medlem sedan: 2010-04-08

Zowokers omdömen

Här visas de omdömen Zowoker har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

2 år sedan

Rotel RA-12

 
Ordentlig förstärkare med gott om kraft, den driver det mesta och låter riktigt härligt! Bra med ingångar, såväl analoga som digitala och varken den inbyggda DAC'en eller det inbyggda RIAA-steget gör bort sig! För priset är den verkligen ett kap.

Det negativa är väl Rotels fjärrkontroll som jag personligen tycker kunde ha varit lite mer "clean" och de kunde placerat volymknapparna lite mer tillgängligt. Utöver det kunde de även ha gjort displayen på förstärkaren aningen större om man vill kunn...   Läs mer

 
Bra service samt trevlig och hjälpsam personal!
 
5 år sedan

Ljudfokus

 
Snabb leverans och riktigt bra priser. Inget att klaga på alls.
 
5 år sedan

Conrad.se

 
Helt okej butik om man har tid att vänta på leveransen (som i mitt fall tog ca 2 veckor). Kan man göra detta så har de ganska fördelaktiga priser och man kan spara en slant på det även fast det tillkommer en hel del fraktkostnad. Sidan är relativt lätt att använda och beställa ifrån.

En bra grej är också att läsa igenom deras FAQ så att man vet vad man ger sig in på. (Varorna sänds från ett lager i Tyskland och man måste kontakta kundtjänst för att få sitt kolli-id och kunna spåra sin försändn...   Läs mer
5 år sedan

AKG K 512

 
Använder dessa till en portabel spelare utan några problem alls med att driva dem. Helt okej ljud för det priset om än ganska svag bas. Sitter bra på huvudet och läker inga märkbara mängder av ljud.

Enda nackdelen är väl att de känns ganska plastiga och lite varma efter ett tags användning men för ca 350 kr så hade jag verkligen inga större förväntningar.