96 år Medlem sedan: 2005-05-20

Z3M-johans omdömen

Här visas de omdömen Z3M-johan har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Tänkte byta två fläktar min nas. Lät kanske... Dubbelt så högt som originalfläktarna. Båda lät lika högt, kan inte vara fabriksfel då..
 
Supercenter, levererar otrolig detaljrikedom och går djuuupt i basen.
 
Snabbare, (inte) snyggare, tunnare och allt dedär. Otroligt mobil platta. Kamerorna är ett skämt.
 
-1 
Sådär lagom kunniga... :\
 
Gör sitt jobb - bootar mkv's.
4 år

 In Canton we trust...

(uncommon)
 
4 år

 Hemma hos Gubbas

(Gubbas83)
 

 
Mmmm
 
Finfin fjärr! Ganska lätt att ställa in, snygg och bra på macron.

-1 
Apple retail seller. Alltid bra.
-1 
Lika rolig som användbar!
 
Vilken otrolig uppgradering! Biomörker i dagsljus, strö/sidoljus fullständigt äter den upp! Min köptes utan Vel-tex, jag har själv klätt ramen i absorberande tyg (då Euroscreens Vel-tex är nästan lite som.. "krossad plysch") och jag ville ha en helt matt och maximalt ljusabsorberande ram.
+1 
För under 10k blir det inte bättre. Detta är min tredje proj (läser att folk kör denna som "instegsprojektor") men som sagt.. jag tycker den är fantastisk, på rätt duk. 3500an är bättre i en rak "duell" men skillnaden är så liten, att om du går ut rummet och bytar till den andra modellen och kommer in 10 minuter senare så vet du inte vilken det är som används. LÄTT värt pengarna att köpa en högkontrastduk istället och få en mycket mycket mer användarvänlig setup (för oss som inte har svartmålat...   Läs mer
 
Gör det den skall och låter helt fantastiskt bra!
-1 
Retina-panelen är otrolig. Som ägare av förra generationen sitter man nu bara o stirrar på monitorn, den är helt sinnessjuk. Inspelning i 720 blir riktigt bra och uppspelning av HD-film på 4:an är helt galet bra! Jailbreak med limera1n är ett måste.
 
4 år

Telenor

-1 
Trevliga =)
 
 
Superschnell!
+1 
Ett konstigt tangentbord... Det har låga tangenter, men man trycker dem ganska långt ner i själva tangentbordet. Känns konstigt. Dessutom är tangenterna gummerade nästan så att fingrarna fastnar på dem. Håller man tangentbordet med båda händerna i kanterna och "vrider" eller "skjuvar det" så flexar det helt otroligt mycket. Är inte hela tangentbordet gjort av gummi så är det mjukisplast. Inget roligt kvalitetsintryck alls.

Det positiva är bakgrundsbelysningen, som med rörelsedetektor fungerar ...   Läs mer

 
Väl rekommenderat! Hela Audiovector-lineupen finns i butik - bara åk dit och lyssna på önskad elektronik (bla. Naim finns på plats). Seriös och bra butik, Emil mycket duktig och trevlig!
 
Gillade Mi3 - detta är ett strå vassare!
 
Grym att bygga i. Pris därefter men en låda har man i regel ganska länge. Tyst och sval.

 
 
Små, stilrena och välljudande!
5 år

 Holodeck 2

(Gonk)
 
5 år

 Endless Upgrading

(joakim_nilsson)
 
5 år

 2 kanal plus hembio

(PelleNilsson)
 
5 år

 HiFi 2.O

(Illuminatus)
 
 
Har min mbp som laptop/komplement till pcn och valet av bärbar kändes inte som ett val, snarare "macbook eller ingen bärbar alls" då det inte finns någon motsvarighet i pc-världen, rent byggmässigt. Sen ville jag lära mig osx som jag nu efter nån vecka anser vara ett trevligt och snabbt os. Fungerar klockers i nätverk med Win7. Med iphonen som 3g-puck är symbiosen total :)

 
Dagen-efter-leverans!
 
Mattsvart med kontrastglas och högtalare under + väggfäste. Fiiin digitalbild, funkar bra med comhem. HDDn inte helt dum faktiskt, om inte annat bra till att livepausa med.
 
 
Blixtsnabba!
 
Galen DAC! Galen. Kör den både till Macbook Pro och även till PCn. Otroligt mycket för pengarna!
 
Mullrar på =) Inget jag rekommenderar som musik-sub dock, har bara min till film.
 
Spelas in....
 
Spelas in...
 
Ingen annan telefon kan mäta sig i snabbhet och smidighet. ALLT finns till den. Världens bästa telefon, det är så enkelt. Jag har haft säkert 7-8 Ericssontelefoner men nu håller det inte längre. Framtiden ser mycket ljus ut för Apple och efter detta köp är det inte utan att man sneglar på både MacBook Pro och MacPro istället för det föråldrade Microsoft-eländet gemene man håller på med. Ingen mobil jag tidigare ägt mäter sig med detta. Grattis Apple! (Edit: Jailbreak är en självklarhet, blir en...   Läs mer
 
 
Heja Roberto!
 
Mjadå, den dunkar väl på... köpte en i körsbärsfanér till bra pris som jag lackat om till svart.

 
Bra som vanligt!
+1 
Wow! Vilken produkt! Ljudet är i helt annan klass än Apples docka, det är en annan värld. Man kan navigera iPhone i iPod-menyerna till skillnad från Apples ega docka (!!?!) Att den sedan är mycket snygg gör ju inget.
 
Hade en C32 tidigare, C31:an är både lättare att knappa på och dessutom snyggare. Me like!
 
Andra omgången med PRE30 + A31.2. Mycket angenäma produkter, spelar gudomligt med Audiovector.
 
+1 
Proffsbutiken!
 
Nikon D-SLR nummer 4, SRL nummer 6. Nikon gör det igen, Nikon gör en aldrig besviken. Med greppet och stora batteriet till kommer man upp i manliga 9bps. Har en hel väska full med stål o glas till den, orkar knappt asa runt på den och orkar än mindre lägga upp alla produkterna på ett hembioforum.
 
Snäppet bättre än HS50! Håller måttet än idag (var på mässan 2009-01 och tittade) frånsett full-hd då, vilket inte direkt intresserar mig.
 
+3 
Köp kl 13.00, leverans 12.35 dagen efter. Mycket snabbt och dessutom bäst pris i Sverige. Hoppas inte behöva använda supporten men kommer det att behövas så kommer jag att komplettera med hur det gick!
 
Mkt trevlig!