Medlem sedan: 2010-07-20

Yakkys omdömen

Här visas de omdömen Yakky har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
4 år sedan

Webhallen

 
Har alltid använt mig av Webhallen gällande förhandsbokningar till spel då de alltid ser till att man har det releasedagen (om de nu fått spelen i tid) till skillnad på en hel del andra långsamma internetbutiker.

Bra kundservice då man velat något. Överlag bra priser på alla spel och ett väldigt brett sortiment.
 
Hittade Risk för 89:- på Gekås Ullared 11/9 2011. Skynda fynda! Mycket bra spel.

 
Hej! Jag köpte en dator hos er (Expert) i Februari och som började krångla för ca 3 veckor sedan. Och då jag har betalat en 2årsförsäkring hos er åkte jag då till gamla OnOff-butiken i Ängelholm där kvinnan som tog emot datorn konstaterade samma fel som jag sett. Dvs, det trådlösa nätverket fungerade inte då det inte hittade några trådlösa nätverk. Jag hade försökt googla, fabriksåterställa och testat datorn på tre olika trådlösa nätverk för att vara helt säker på att det inte var mitt internet...   Läs mer
 
5 år sedan

Elgiganten

 
Detta är för jävla svagt. Förhandsbokade PC-spelet Starcraft 2 hos er för att kunna spela det samma dag som det släpps. Och nu har man väntat 10 år på detta spel och man får det inte ens på releasedagen! Varför ens ha hand om förhandsbokningar och skriva att ni man har det i brevlådan samma dag som det släpps om ni inte klarar av det? Jäkligt besviken.

Tänkte dessutom köpa ny gamermus hos er men det kommer jag inte göra efter detta.

Uppdatering: Fortfarande inget Starcraft 2. Går inte att bes...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej,

  Alla som har köpt Starcraft 2 från oss ska ha fått sina spel utskickade så att de har spelet i sin brevlåda idag på releasedagen.

  Därför önskar jag att du kontaktar mig på adressen nedan med ditt ordernummer eller namn så ska jag undersöka vad som hänt med ditt spel.

  Jag vill samtidigt beklaga den uppkomna situationen.

  Med vänlig hälsning
  Sorosh Shafai
  sorosh.shafai@giganten.se5 år sedan
Okänt
+1 
Telenor är riktigt värdelösa inom både bredband och telefoni. Fruktansvärt dålig täckning, hemska kontrakt som dom vill få människor att skriva under på och USEL support när man väl vill säga upp något abonnemang. Man är fast med Telenor, men ge er inte för de idioterna.