Medlem sedan: 2010-08-13

Vaaka14s omdömen

Här visas de omdömen Vaaka14 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Tycker styrsparkarna har blivit nåt otroligt stenhårda. Går knappt navigera längre. Antar dom bytt ut fjädrarna, mot några mer robusta.
 
3 år sedan

Electroworld

 
verkar vara ganska seg frakt om man väljer standardbrev.
vet det står 3-5dagar men bara menar att 2012 ska man ju inte behöva betala extra för snabb frakt, vilket dom flesta kedjor ger utan kostnad. men electro har val annan väg uppenbarligen, hursomhelst ville jag testa någon ny sida att köpa spel från. men tycker elgiganten håller bäst klass hittills. ingen dålig sida detta men får nöja sig med en 7a för att man e tvungen o betala för snabbare frakt som borde vara en självklarhet 2012   Läs mer

3 år sedan

Ljud & Bild

 
har oftas bra priser och så, men gillar inte att priserna hoppar fram och tillbaka, ena timmen kan en tv kosta 12990 tex för att timmen senare kosta 13990, vissa modeller har bytt prislapp flera ggr under bara ett par dagar. men i övrigt tycker jag sidan är bra.

4 år sedan

ClickOK

+1 
köpt en skärm av dom som jag inte var nöjd med, och ville skicka tillbaka på ångerrätt, nu påstår dom den e sönder och att dom därför skickar tillbaka den,

skulle säga detta är riktigt blufföretag, och man bör därför undvika att handla av dom, och ang vår tvist kommer jag gå så långt som det krävs, för att få rätt mot dessa skojare.
 
boxen e helt ok

men fjärren är ruggigt trög och lustig i formen.
gillar den inte alls men totalt får boxen + fjärren 6 digitalboxar

+2 
rätt bra priser på många spel, men verkar va rätt lång leveranstid så kommer hålla mig till CDON hädanefter, då man får spelet/filmen dan efter 99av100ggr.
 
5 år sedan

Dustin Home

 
ändrar speccarna för vissa tv apparater fram och tillbaka. säger den har den funktionen för att några dar senare ändra informationen.

sett ut lite sådär ett tag nu så man vet ju inte riktigt vad som stämmer eller inte.

annars bra priser oftast och snabb leverans så blir en 6a tack vare det.