29 år Medlem sedan: 2006-10-05

UffeEs omdömen

Här visas de omdömen UffeE har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
6 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )

Dustin Home

-2 
Beställde den 20/12 en dator från Dustin, den fanns i lager och bekräftades samt skickades samma dag, den 21/12 vid 17:45 finns den att hämta på posten uthämtningsställe.
Allt frid och fröjd trodde jag. När jag hämtar den så inser jag att dom har skickat fel dator helt annan modell (Svårt å läsa på förpackningen kanske.....) Å så klart har kundtjänst stängt för julledighet. Så den 27/12 ringer jag och på pekar detta och blir informerad om hur dom går tillväga för att lösa detta, godkänner det o...   Läs mer
 
4 år sedan

Bokus

 
Har använt bokus ett flertal gånger under dom senaste åren, dom är som många redan sagt väldigt slöa på att leverera böckerna och .håller inte vad dom lovar med leverans tiderna.

Men det som nu har fått mig att troligen inte handla mer från Bokus är att dom vid senaste beställningen av en bok annullerade min beställning med följande motivering
"Vi kan tyvärr inte leverera din beställning. Artiklarna är inte längre
tillgängliga hos någon av våra leverantörer och därför har de avbeställts."
Me...   Läs mer
 
6 år sedan

Belysningsdesign

 
Beställde i tisdags kväll en lampa som jag letat efter ett tag, stod att den skulle skickas inom 7 dagar, men redan i går efter 2 dagar fanns den att hämta, mycket smidigt! Kan rekomendera denna butik.
 
Klockren maskin än så länge, den har hållt alla mina förväntningar men inte fått gett allt så den inte fått visa vad det går för på 1080p men tid nog kommer den få visa prov på detta också!
 
7 år sedan

Webhallen

 
Hyffsat bra priser, stort utbud, snabba mail svar. Inte mycket man kan klaga på. Smidigt att man kan lägga order och hämta grejerna i butiken utan extra kostnad samt att man kan ta nummerlapp via mobilen och på så sätt minska väntetiden! Stor tumme upp till Webhallen!
8 år sedan

Nokia 7390

 
Skön mobil, har precis packat upp den och gillar den strakt redan!
 
8 år sedan

Katshing

 
Beställde en mobil som inte fanns på lagret, inkom på utsatt datum, skickade dagen (fre) efter och har den nu hemma i min ficka, Snabba svar på mail! Kommer mer än gärna att andvända Katshing nästa tillfället jag ska köpa en mobil!