Medlem sedan: 2008-07-08

Tyrox omdömen

Här visas de omdömen Tyrox har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

-3 
En mycket kompetent CPU med gott om kraft redan i standard klock (med turbo upp till 4.4), eller vad jag kunde hitta online iaf men stämmer det här även för 4790K?

4 kärnor: 4.2GHz
3 kärnor: 4.2GHz
2 kärnor: 4.3GHz
1 kärna: 4.4GHz

Ähh spelar ju ingen roll då de flest av oss köper en K märkt CPU för att skrämma upp den iaf så cad spealer det för roll haha?

Så stabil och ganska sval med bra kylare, har inte testat luft på denna själv utan kör på ett EK block, DDC samt en tripple-tjockis via 1...   Läs mer
+1 
Abssolut inget fel med dessa dom går i 1333 el 1600 i bios by default, @ruk_richard det är som du säger bios som ställer in det själv men du kan själv ställa in XMP profil i bios själv el manuellt ställa in hastigheten. Jag antar att du vet hur du går in i bios själv? Brular vara: Del el F2 du trycker ner under boot/uppstart för att nå bios inställningar men kan varier lite beroende på tillverkare, var har du för märke och modell? Jag kan hjälpa dig ifall du vill lämna kontaktuppgifter åt mig m...   Läs mer
 
Velade mellan 9 och "nära" full pott länge, har ju ägt TV´n i snart ett år torts allt hehe..

Jaja nu kan jag ju iaf sätta mitt betyg utan att behöva vela fram och tillbaka för att justera om betyget igen och igen som annars kan få göra ibland om man är lite för snabb.

Vad kan jag tillägga som inte redan är sagt? Det är som andra sagt en riktigt bra TV, för att vara mid level så är den fantastisk i min mening. För er som är riktigt känsliga, har ni provat kalibrering? Vad jag har kommit fram t...   Läs mer
-2 
Vill först bara lägga till en sak skrivet av @nivv, det måste faktiskt inte vara PWM fläktar utan fläktstyrningen (Fanexpert) fungerar fint även med vanliga 3 pins Noctua som jag själv kör med.

Massor av fina finesser, hög kvalitet samt att det i min mening måste vara ett dom allra bästa Z77 moderkorten just nu om inte DET bästa lite veroende på vad du skall använda kortet till såklart? Bara att ta i kortet ger än gedigen kvalitets-känsla och det väger en del.

Vad gäller mediadatorer i storle...   Läs mer
+2 
Ok nu har det gått tillräckligt många månader för ett rättvist betyg!

Riktigt fin lur med gott om prestanda och ruggigt bra flyt hela tiden, men naturligtvis märks det av att det går tyngre med mycket installerat och igång samtidigt men ändå positivt överraskad.

Problemet för mig är att iOS även då det är fungerar ypperligt fortfarande känns bakåtsträvande jämfört mot Android och allt skall kontrolleras och låsas in, GILLAR INTE!

Man är inte längre "nytänkande, creativ el bara speciell på m...   Läs mer
+2 
Jag har högvis med SDHC kort liggandes men detta var något utöver det vanliga måste jag medge, kopplat till en Sandis ImageMate (dev vita USB 3.0 UHS-1 kompatibla ver.) som i sin tur var kopplad till ett snorbilligt PCIe x1 USB 3.0 instickskort "a la Kina" inhandlat på Ebay för $12 inkl. frakt. Kan tillägga att USB 3.0 instickskortet är byggt runt ASMedia M1042 ifall någon undrar? Mjukvarab jag testade med var: CrystalDiskMark 3.0.1b och that´s it basically? Resultaten var strålande varje gång ...   Läs mer
+1 
Hands down the very best 6950 out there!

Har testat massor av 6950 sen releasen och detta ÄR bäst, klockar stabilast etc.. 1100 stable on core/6200 memory says it all...
+1 
TheNut90, ywhat???

Nej då skämt åsido, man får inte så mycket mer mobil för pengarna idag, iaf inte ifrån en "erkänt bra tillverkarna" såsom de stora: iPhone, Samsung, HTC etc.. etc..

..och nej gott folk, låt er absolut inte avskräckas av den enskilda individens åsikt här, den dör då sannerligen INTE av att bäras i fickan! Det är bland det dummaste jag har läst någonsin på prisjak, ever!

Å andra sidan så är mitt höga betyg också enbart en enda individs åsikt så ta enskilda individers betyg/å...   Läs mer
5 år sedan

LG Etna 3G GW520

 
Skitlur rakt igenom, började tidigt att frysa till lite smått ibland för att sedan bara strejka värre och värre. Buggig är bara förnamnet, dock så blev det lite bättre efter varje fw uppdatering men jag gissar på att det är relaterat till att telefonen utnyttjar hårdvaran effektivare med varje version? Klart underdimensionerad är iaf hårdvaran, speciellt om man använder minneskort större än 2GB då telefonen får arbeta hårt.

Touchskärm av enklaste snitt helt utan precision, extremt jobbig för s...   Läs mer
 
Ok, köpte en för att prova mest och jämföra mot Vertex 2 E som jag köpte för nån vecka sedan + de Intel G2 jag redan har hemma.

Till en början så flöt det faktiskt på och jag kan absolut inte märka någon skillnad alls gentemot min Vertex 2 E varken i någon av laptopsen eller stationära, precis som väntat med andra ord.

Varför lägsta möjliga betyg då? Enkelt, vid andra omstarten dök en bsod upp, sen hittades inte disken till och från samt fler bsod´s! Hur i hela %¤@&/! kan man släppa en disk s...   Läs mer
+8 
Stämmer in i kören, min Standard laptop med I3/HM55 express startar numer snabbare än min 4Ghz I7/X58 stationära med Intel G2 som systemdisk!

Visst, i benchprogram får Vertex 2´an fortfarande pisk av G2 men jag törs lova att det är mer en fråga om att Vertex 2 är slöare just för att den sitter i laptopen, i min stationära skulle det se annorlunda ut.

Men, vad som jag märkte direkt när jag började använda den är hur extremt responsiv den känns, jag menar verkligen att det smäller till samtidi...   Läs mer
+1 
Samma här Ari P !!

Några veckor sedan för ca 1500:-, men iofs så var det hos Inet så man vet med 100% att täckning för garantiärenden m.m. finns samt att hjälp kan fås över telefon, lycka till med det hos El Giganten eller Ellos!

Hur som helst så ger jag endast en 8:a då jag inte tycker den förtjänar mer än så, Canon tjänar multum på bläcket och därför är skrivarna billiga och har relativt kort livslängd innan nya modeller kommer (kasta, köp ny principen ni vet). Men jag kan tipsa om ett sätt...   Läs mer

5 år sedan

SweBurn

+1 
Full pott, va annars?

Jag har handlat en hel del prylar av rätt många olika butiker genom åren och där igenom provat på deras service. Men när jag började beställa av Sweburn och kom i kontakt med Micke så ändrades allt väldigt snabbt. Den killen vet vad personlig service innebär och jag kan bara föreställa mig hur hårt han måste jobba ifall alla får motta sådan här service?

Med andra ord, den bästa service jag fått mottaga + dom bästa priserna, ingen dålig kombination direkt!

10:an känns fö...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej Tyrox!

  Vi tackar hemskt mycket för dina varma ord!!

  Vi på Sweburn.com försöker alltid se till att alla våra kunder är så pass nöjda som det bara går.

  Till din din synpunkt på Postförskott så har vi valt att inte erbjuda det pga att vi tycker att det innebär allt för stora kostnader både för oss som butik samt er som kunder. Vi erbjuder enligt oss själva de bästa betalningsmetoderna som gynnar de allra flesta.

  /Team Sweburn.com

5 år sedan

Lite-On iHBS112

+8 
Kan inte göra mycket mer än att ge den här lilla krabaten full pott!

Har iofs bara haft den en dryg vecka nu men den har mer eller mindre gått dygnet runt sen dess så lite har jag allt hunnit prova den, första som slog mig var hur tyst den går! Denna är helt klart tystare än de andra (2 Samsung, 1 Sony Optiarc, LG HD DVD/Bluray + i de bärbara) brännare/spelare jag har sen förut. På brännarna/spelarna går ju ju iofs begränsa varvtalet, men denna Lite on är nog tystare ändå även vid samma varvta...   Läs mer
+15 
Fy fanken för dessa lurar alltså, det länge sedan jag kände mig sååå besviken!
Gör inte detta dyra misstag om du ser dig själv som en krävande person, njuter av välljud osv. Inom hifi så är allt oftast kompromisser, bra och mindre bra egenskaper måste samsas m.m. Men dessa lurar är inte starka någonstans, förutom utseendet och svarsmöjligheten för iphone då. (som i sig själv är en totalt värdelös källa för uppspelning av musik!)

Dom låter ju helt instängda, beslöjade och musiken öppnar aldrig...   Läs mer
 
Hade gärna sett att den kunnat lämnat lite mer kräm, men hjälper i alla fall till att få lite större lurar att leverera när man vill uppleva musik ute.
Går naturligtvis inte att jämföra med bättre hörlurförstärkare för hemmabruk dock, men man får vad man betalar för och det är ju för bärbar förstärkning man köper denna i första hand.

Kopplad till datorn via usb låter den för mig bättre än precis allt vad integrerade ljudkort kan åstadkomma, faktiskt tom bättre än de halvdyra ljudkort jag prova...   Läs mer
5 år sedan

Electrolux Z9124

 
Jag ville verkligen ge en 10:a för denna maskin är alldeles underbar, det känns otroligt mycket friskare inomhus nu och jag behöver inte vräka i mig alla olika allergimediciner jag fått utskrivet av läkaren + Kestine och allt vad nu är. Dessutom behöver jag inte ens ta hälften så mycket Bricanyl längre då jag har mycket lättare att andas nu, då lider jag ändå av grov astma/allergi och får kraftiga utslag på varenda prov när jag utför det sk "pricktestet". Dessutom så är det för mig värt de 2800...   Läs mer
5 år sedan

Onkyo TX-SR608

 
Har endast lånat min för att känna efter och jämföra den mot nuvarande 607, så en 8:a i betyg för att de nu i början kostar lite mycket. Inte för att den är dyr eller så, men helt ärligt så förstår nog de flesta att den dyka i pris inom bara några månader, precis som föregångarna gjort.

Annars en riktigt fin sak för oss "budget" köpare. HDMI 1,4 (för framtiden), 1080p uppskalningen m.m. är saker jag gillar, men jag tror jag bestämt mig angående köpet likförbannat, jag hoppar över denna modell!...   Läs mer

5 år sedan

Vibrations

 
Klockren butik!

Kan helt enkelt inte hitta något att klaga på what so ever, iofs har jag inte fått returnera någonting ännu så jag kan inte uttala mig i den fråga nu. Däremot så erbjöd dom utan det minsta krångel helt självmant att ta tillbaka en Nuforce Mobile om jag inte kände mig 100% nöjd med köpet, detta tillsammans med deras engagemang att ringa, googla och jaga information åt mig ang. min produkt (som jag redan köpt) får mig att känna mig riktigt trygg med Vibrations.

Dom har iofs int...   Läs mer
 
Kan iofs hålla med om att bilderna kan bli lite väl gryniga ibland, jag köpte en Pentax KX också för bildernas skull och vilken skillnad det vart!!! Zoomen är mer än tillräcklig, fast kräver såklart tripod vid mycket zoom.

Varför får den en 10 för då?
Enkelt, vid bra ljusförhållanden så går det ta hyffsade bilder men videokvaliteten i HD (1080) är sjukt bra för det jag gav för min. Har provat nyare dedikerade HD videokameror som inte fixar denna bildkvailtet.
5 år sedan

Onkyo TX-SR607

 
Mycket för pengarna, även när jag köpte för ett antal månader sedan.

Lite synd att mitt ex har problem med hdmi kortet och vägrar "skaka hand" osv med vissa källor. Men det är inte första Onkyon som gör så. Är i övrigt riktigt nöjd och ser fram emot att få köpa 608 med hdmi 1.4 då den släpps. (Måste ju sitta ett annat hdmi kort i den pga "3D ready", eller?)

Iceman074, det finns inga surroundreceivers i denna prisklass med dubbla hdmi ut, vilket nästan måste vara vad du menar med dubbla hdmi?...   Läs mer
+1 
rawen77, ett "vanligt nätagg" typ Corsair med "fläkthålet" i toppen/botten sprutar inte ur någon värme, det suger in luft! Luften "sprutar sedan ut baktill där nätbrunnen sitter. Nog om det, måste stämma in i lovsången i övrigt då detta chassi ger massor av bang for the buck! Visst är det byggt med billigaste tänkbara material, dvs riktigt tunn plåt av medioker kvalitet (typ Antec 300). Designen är enkel, men genomtänkt och funktionell. För mig personligen så hade de gärna fått skita i fläkthål...   Läs mer
 
För det nuvarande priset så kan det bara bli full pott, har nu 4 st och alla är helt krångelfria än så länge.

Dessutom både kallare och snabbare på stora filer än WD´s motsvarighet, har numer bytt alla mina 4 WD 1,5:or mot Sammy F2:or isället.

Sjukt låga temps och riktigt bra överföringshastighet mellan diskarna, rekommenderas!
-1 
Inget jag köper igen!

Samsung F2 är mycket kallare och snäppet vassare när man för över massor av stora MKV filer mellan diskarna.

Visst, den är ok/duglig som lagring men Sammyn är helt enkelt bättre på alla sätt och vis. Fast iofs så vet jag ju inte vilken av dom som är snabbast som systemdisk på random reads , men man har väl knappast en sån här disk som systemdisk??
 
zyberzeke, kanske hade du bara otur med din disk, mina 1TB F2:or både vibrerar och låter absolut minst av alla diskar jag har (inkl. digital blue och green).

Helt overkligt, jag läser av 18 grader på mina (i ett ATCS 840) 4 st F2:or, detta är det samma som rumstemperaturen diskarna finns i (öppet fönster)! Hur är det ens möjligt att hamna lika lågt som omgivande temp? Kan lägga till att mina WD green ligger alltid minst några grader över rumstemp. Första gången jag anser att en mekanisk disk s...   Läs mer
+1 
Har nu använt denna ett ca halvår och känner att jag kan ge ett rättvist betyg nu. Produkten som sådan är OK, inte mer. Man får inte ha för stora fingrar för då är det lätt hänt att det trycks in fler knappar åt gången, dessutom så har jag svårt att få till en bra känsla i pekdonet (muspekaren), tycker att de hade kunnat jobba till en bättre känsla i den. Dessutom så står pekaren still ofta för mig då jag har ett stort ärr i tummen (från justersåg), medns den rör sig direkt ifall jag byter fing...   Läs mer
6 år sedan

InFocus IN80

+2 
Tja, va kan man säga om något som i grund och botten är lite av en förbättrad X10:a, mera finslip har gett ännu skarpare bild samt 100 extra ansi lumens gentemot X10. Om du gillar en ljusstark bra bild med ordentligt tryck, skärpa och bra färger, men av någon anledning inte kan lägga mer än ca: 15-16k, ja då kan denna vara något för dig. Är man extremt känslig för RGB flimmer så kanske man bör kika på annat, dvs tex LCD eller varför inte Sony HW10? Kan dock tillägga att denna proj får Z700 att ...   Läs mer
-1 
Vad kan jag säga som inte redan är sagt!!

Kan dock lägga till att folk som mest surfar och dyligt nog kan nöja sig med mekanisk än så länge, dvs på stationär dator i alla fall.

7 år sedan

IT-Shoppen

+2 
VARNING: Fy,ush och f**n för denna lurendrejeri-butik, skulle ha läst dessa omdömen före köp av billigt graffe (inte värt det), urusel service,noncharlans och falsk marknadsföring, tex: MSI 3870x2 (T2D1G-OC-1GB) kostar 1937:- (och 50 öre) på IT-Shoppen, medans prisjakten forsätter att flagga deras pris= 1573:- 1 enda stjärna dock för graffet som trots allt fungerade, blir fortsättningsvis de vanliga leverantörerna dvs: Inet,Komplett och AS Alina, i den ordningen, där få man kanonservice   Läs mer
+1 
Håller sig mycket svalt + känns gediget å bra kvalitetsmässigt. Bra överklockningsmöjligheter, helt enkelt ett riktigt bra kort för runt 1000 kronor.