35 år Medlem sedan: 2008-09-27

Turbovalpens omdömen

Här visas de omdömen Turbovalpen har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

Conrad.se

 
Det är den sämsta både bemötande och leveranstiden jag har varit med om. Det ska inte ta över en vecka att få sina grejer och det roliga är att jag ringde dom och frågade kl 13.00 om produkten var på väg men det var den inte men sen kan man se att samma dag som ringde så kunde man se att den var mottagen av Conrad kl 06.27.
Så ljuger gör dom för dom orkar väl inte bry sig helt enkelt.
Nä, utan kunder så kan dom ju lika väl packa ihop för det är ju trots allt vi som är dom viktiga. Annars vem sk...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej,

  Jag kan inte annat än be om ursäkt för det bemötande du har fått. Leveranstiden beror till stor del på att centrallagret ligger i Tyskland, vilket medför att vi har en genomsnittlig leveranstid på sex dagar.

  I våra ordersystem ser vi självfallet direkt när vi har fått in en beställning. Dock är detta inte samma som att produkten går iväg. Från vårt lager i Tyskland (södra Tyskland) skickas beställningarna en gång per dag, vilket medför att tidiga beställningar först kommer iväg på kvällen. Vi arbetar med att kunna erbjuda fler fraktalternativ, så att du som kund själv kan bestämma hur fort du vill ha dina varor.

  Oavsett lång leveranstid och dåligt bemötande hoppas jag att du är nöjd med själva produkten. Om du mot förmodan inte är nöjd vill jag be dig kontakt kundtjänst och lämna telefonnummer så ringer jag upp så snabbt det går.

  Med vänliga hälsningar,
  Andreas

4 år sedan

Pioneer DV-490V

 
Extremt slö!!!
 
6 år sedan

Lars Bengtssons

 
Snabb leverans och bra service
 
Spelar grymt bra!

6 år sedan

MDS

 
Dåligt kunnande om saker och ting
 
Lätt att arbeta med
 
Funkar alldeles utmärkt.
 
Klockrent!!
 
Klockrent!!
 
Spelar klockrent!!
 
6 år sedan

Hembiobutiken

+1 
Bästa servicen någonsin
6 år sedan

Pioneer VSX-917V

 
Den har allt jag är ute efter
 
Funkar mycket bra