Medlem sedan: 2009-07-25

Tobbys omdömen

Här visas de omdömen Tobby har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
1 år sedan

Gymgrossisten

 
Gjorde min första beställning för ett par dar sen. Ett lyftbälte. Storleksmåtten på sidan stämde inte överens med verkligheten så jag mailade dem. Snabbt svar och de skickade snabbt ut ett nytt i rätt storlek.

Kan väl inte säga att det är min smidigaste besatällning någonsin, men det hanterades felfritt.
 
Funkar felfritt nu, men innan hade jag ringlat ihop den tre varv då den var lite lång. Detta rekommenderas inte. Kabeln är väldigt dåligt skärmad (inte alls?) Det blev störningar och bilden blev aningen laggigare.

För det priset ska jag dock inte klaga. 10 tummar.
+1 
Fruktansvärt dålig telefon. LG har verklogen förstört operativsystemet. Älskar Android och vill helst ha det i sin renaste form, direkt från Google, men det här... Det går knappt att använda. Det är så fruktansvärt segt. Sena uppdateringar som när man väl får dem bara förvärrar.

Det ända jag kan ge tumme upp för är byggdesignen. Härligt tung i handen och inga skador fast jag tappat den någon gång.

3 år sedan

Net2World

 
Bra priser, trevlig personal och utmärkt hantering när jag kom in med en trasig produkt.
4 år sedan

LittleBigPlanet

 
Underbar, roligt och charmigt. Brudarna gillar det.
4 år sedan

Mirror's Edge

 
Detta har potential, men en för kort story och med buggar som tillåter folk att fuska på Time Trials drar ner betyget. Gratis DLC med fler Time Trial-banor till PS3 är dock ett plus.
+1 
Är inget fan av Batman, men detta är ta mig fan ett sinnessjukt roligt spel. Känns helt otroligt att tömma ett rum fullt av dumhuven i en lång kombo.

TobbeQ: Det är inte ett "film till spel" spel. Det är inte baserat på en film. Det är enbat baserat på serietidningen Batman.
 
Väldigt tyst och väldigt billig med kapaciteten i tanke. Den är ganska långsam, men man får väl vad man betalar för.
 
4 år sedan

Electroworld

 
Bra pris, snabb leverans...

Beställde inFAMOUS 2 vilket skulle släppas den 10 juni. Den 30 maj får jag ett mail som säger att det är på väg och den 31 maj på kvällen la spelet i brevlådan. Oklanderlig service på hög nivå.
+1 
Det räcker att säga att detta är det bästa spelet jag någonsin spelat. Grafiken är mycket bättre än på Drake's Fortune och allt håller verkligen toppklass.
6 år sedan

inFamous

+1 
Riktigt bra spel!