Medlem sedan: 2007-07-18

ThePirates omdömen

Här visas de omdömen ThePirate har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
 
Mycket bra! Allt ok!
 
4 år sedan

Batteriexperten

 
Ja vad ska man säga? Jag brukar inte skiva omdömen, inte heller vara lyrisk över att jag fått bra service, vilket bör vara en självklarhet. MEN.. Jag är så jävla nöjd med allt... Batteriet var ju så sanslöst bra! Bättre hållbarhet än originalet. Dessutom kan man nu se i displayen hur lång tid batteriet har kvar tills det är slut, vilket man inte kan på originalet. Kommer GARANTERAT att köpa här igen.. och igen..
 
5 år sedan

Pixmania

 
Hade problem med leveransen. Kundtjänst genom Anna på Pixmania styrde upp det hela fantastiskt bra. Fick svar via mail efter endast ett par timmar och det var ett mycket bra svar dessutom. Absolut inget kopierat standardsvar.
 
5 år sedan

Misco

 
Snabb leverans. Bra priser. Smidigt att betala med faktura. Kommer att handla från Misco igen.
6 år sedan

Philips SHL9500

 
Grymt ljud! Utklassar Sonys motsvarighet mdr v-150 samt Sennheiser hd 215 som jag har att jämföra mot. Köp köp!
 
Byt ut de medföljande lurarna till något bättre. Grymt ljud, sanslös batteritid. Köp!

7 år sedan

Digiswe

 
Något längre leveranstid jämfört med andra företag. Fick inte heller med någon manual på engelska eller svenska. MEN, detta vägdes upp då de hade det klart bästa priset på varan jag köpte. Dessutom går det enkelt att ladda ner svenska manualer från nätet. Jag är nöjd och kommer säkert att handla från dem i framtiden. /Fredrik
7 år sedan

JVC GZ-MG330

 
Ett av mina bättre köp! Fungerar kanon till mina behov. Hittar inget negativt efter en veckas användning. Har köpt till ett microsd kort på 4 gb vilket totalt ger drygt 8 timmar inspelning i bästa kvalién. Bränner ut på dvd med en enda knapptryckning. Förvånades över hur liten och välbyggd kameran är när jag fick hem den. Förvånades även över att bild och ljudkvalitén blir så bra.
7 år sedan

LG Viewty KU990

 
Har den silverfärgade - sanslöst snygg.. Det bästa med luren enligt mig är videoinspelningskvalitén. Man kan spela in i widescreenformat bl.a. Täcker upp hela bildytan på min 42 tummare. Blir mycket bra filmer även om man filmar inomhus i svagt ljus.
Det sämsta med luren är att korten inte blir så bra inomhus som jag hoppats på. Jag har provat med 4 gb micro sdhc kort (transcend) vilket fungerade bra men var något långsam med detta kortet. Bytte till Sandisc premier 2 gb micro sd. Telefonen ble...   Läs mer
 
Är ganska nöjd med köpet av Ace Raw Deal 460W.

+ Blir inte varmt
+ Välordnat kablage, allmänt kvalitetsintryck = ok
+ Priset

- Fläkten kunde kanske vara lite tystare, men det är inte så att man störs av ljudet. Får ju som bekant oftast vad man betalar för.
7 år sedan

Sennheiser HD215

 
Är helt förstummad! Hur fasen kan dessa förhållandevis billiga lurar ge ifrån sig ett så här bra ljud? Använder dessa lurar ihop med en hörlursförstärkare som heter Pro-ject head box II. En perfekt kombination.. Dessa lurar håller väldigt tätt runt öronen. Går säkert att använda som hörselkåpor om man vill. Inget ljud in eller ut. Perfekt om man inte vill störa eller störas av övriga familjen..

7 år sedan

HiFi Huset

 
Jag beställde en head-box från denna butik. Blev besviken då det damp ner en phone-box i brevlådan istället. Samma dag skickade jag ett mail (kl 17,30) och klagade. Fick svar från dem redan efter 5 minuter där de bad om ursäkt över förväxlingen och att rätt vara nu var på väg. Dagen efter kom head-boxen som jag beställt från början. Alla kan göra fel och denna butik visade verkligen att de åtgärdar de fel som uppstår med bravur. Tack Lisa!
 
Hade inte några direkta förväntningar när jag beställde denna head-box. Måste säga att jag blev väldigt positivt överaskad. Verkara vara kanonkvalitet rakt igenom. Ljudet blev märkbart bättre med denna jämfört mot min vanliga stereoförstärkare. Funkar mycket bra ihop men mina Sennheiser HD 215. Rekomenderas! Lite lägre pris så hade den fått en tia i betyg..
 
+ Bra anslutningsmöjligheter, ex. två optiska ingångar
+ 600W = kraftfullt ljud, game mode ger sjukt bra tryck..
+ Många inställningsmöjligheter
+ Funkar klockrent ihop med xbox 360
- Inte helt knäpptyst, går att höra ett svagt fläktljud
- Fjärrkontrollen kunde vara snyggare
 
Ett självklart val, kan verkligen rekommendera denna tv! Har haft tv:n i en månad och hittar inget att klaga på. Både bilden och ljudet är i toppklass. Stödjer 1080p och har 100 Hz, mycket bra svärta. Drar lite ström och är knäpptyst. Har skärmsläckare som går igång om stillbild visas för länge. Har förutom tv/filmtittande även spelat en del xbox 360 - inga problem med inbränningar.