Medlem sedan: 2008-02-21

Swingers omdömen

Här visas de omdömen Swinger har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

4 år sedan

Jawbone Icon

 
Fattar inte hur ni kan tycka att det sitter bra i örat? Jag har provat med samtliga öronproppar som medföljer och lyckas inte få någon av dem att sitta kvar i örat. De bygellösa är ju ett skämt? Ljudkvalitet och brusreducering fungerar bra, men om man konstant tappar snäckan spelar det ju mindre roll..
 
5 år sedan

Spelbutiken se

 
Smidigt och smärtfritt, extra plus med fakturamöjlighet, paketet hem i brevlådan!
 
7 år sedan

Webhallen

 
Kanonbutik!
Fungerar speciellt bra med avhämtning. Beställ på nätet och hämta i hämtbutiken.

Tyvärr är hämtbutiken (i Sundbyberg) oftast lite småfull och parkeringsplatsen utanför är värdelös. Detta är dock inte butikens fel och att det är fullt är väl snarare ett bevis på att det är en bra butik. Dock drar det ner mitt betyg lite.

Stort plus att de har en massa konsoller eller filmer att underhålla en under tiden man väntar.
 
7 år sedan

Inet

+1 
Fungerade klockrent, skall dock tilläggas att jag inte haft några problem än så länge. Fruktansvärt snabb leverans! Beställde och hade grejerna dagen efter! Kanon!

7 år sedan

inWarehouse

 
Hade de haft kvar sin hämtbutik i Solna hade de fått en 10:a. Kanonbra butik med bra priser och snabba leveranser.
 
7 år sedan

Webbshoppen.se

+1 
Mycket bra, snabb och pålitlig butik!

7 år sedan

Datagrottan

+2 
Usel service!

Hårddisken skulle levereras ett datum. När datumet passerats med flera dagar utan hårddiskleverans mailade jag först en par gånger. Utan svar, ringde jag sedan upp och fick veta att personen i andra änden skulle kolla upp det hela och återkomma. Ingen återkom. Jag blev skitförbannad och mailade igen och ville häva mitt köp. Fick så klart inget svar utan fick ändå två veckor efter utsatt datum min hårddisk levererad så jag var tvungen att åka dit för att lämna tillbaka den. Detta ...   Läs mer