Medlem sedan: 2008-03-23

Sweetspots omdömen

Här visas de omdömen Sweetspot har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
2 år sedan

CDON

 
Undvik köpa varor på CDON som kopplas till Tretti.se. Att Tretti.se går under CDON är ett stort skämt och sänker CDON:s varumärke i botten.

Tretti är ingen trovärdig butik och att de snittar en åtta i betyg på prisjakt är ett stort skämt och speglar inte hur företaget egentligen sköts.

Tretti.se har en riktigt hemskt dålig service. Så länge du inte har några problem med varan kanske det funkar men så fort du måste reklamera är det kört. Var redo för en upplevelse som får dig att undra varfö...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Jag har nu skickat ett PM till dig.

 
3 år sedan

Elgiganten

 
Elgiganten verkar inte kunna skicka ut leveranser samma dag som en order är lagd. Först lovade man att varan skulle skickas samma dag när jag dubbelkollade med en kundtjänstmedarbetare. När jag pratade med nästa kundtjänstmedarbetare då inget hänt fick svaret att det är normalt 3-5 dagars leveranstid - smidigt ursäkt. Samtidigt finns det flera andra aktörer som klarar av att skicka ut varor i god tid utan problem.

De verkar också ha ett uselt logistiksystem på elgiganten, köp inte produkter a...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Bäste kund

  Vad tråkigt att du blivit missnöjd med oss.

  Du får gärna återkomma till oss med ditt ordernummer samt kopia på ditt omdöme och maila detta till oss på adress; info@giganten.se så får vi titta lite närmare på vad som hänt.

  Vänlig hälsning

  Maria Dysenius
  Operating Manager
  elgiganten.se

 
4 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

Tretti

+8 
Köp inte av Tretti.se. De håller väldigt sällan leveranstider och det kan ta flera dagar till minst en vecka extra innan en vara lämnar deras lager. Blir nyfiken om förhandsköp nedprioriteras eller om det beror på logisitik och personalproblem överlag inte klarar av orderintagen. Faktum kvartstår att Tretti misslyckas med de grundläggande kraven på en fungerande onlinebutik.

En annan kundupplevelse av Tretti är också deras ojämna och undermåliga servicehantering. När jag ringde deras kundserv...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hejsan Sweetspot,

  Vi beklagar era negativa upplevelser hos oss. Vi har tyvärr haft vissa förseningar på vårt lager, men detta är nu åtgärdat. Vi beklagar att ni drabbats av detta. Vi hanterar alla ordrar med samma prioritet.

  Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med er för att undersöka mer ingående vad som har gått fel i detta fallet i er kommunikation med kundtjänst.
  Jag kontaktar er via PM för att få mer info om er order.

  Mvh, Adam
  tretti.se


4 år sedan

iSupply

 
Vissa produkter är billiga (dock inte alla) men leveranserna är rätt så sega och håller inte de utsatta ramarna på 3-7 dagar. Bättre uppdatering om lagerlogistiken i mellanleden till kund kan minska irritationen.

5 år sedan

Datagrottan

 
De verkar inte ha varor i lager fast de anger det.

Jag har försökt ringa och mejla men de har inte svarat om statusen på ordern som fortfarande står som behandlad. Lyckades äntligen nå dem men deras logistiska system verkar inte vara funktionellt då de inte kunde ge mig kollinummer utan att ringa extern leverantör.

Får känslan av att verksamheten inte är direkt seriös och att de verkar inte ha bemanning för att hantera butiken.

Fick vänta 1,5 vecka på paketet skulle levereras (fastän att d...   Läs mer
7 år sedan

Microsoft Xbox

 
En av de billigaste HTPC-lösningarna för några år sedan.
 
Bilden gör dem inte rättvisa. Några av de bättre designade högtalarna från Creative. Ett mycket godkänt 2.1-system.
7 år sedan

Sony STR-DE545

 
 
Vad som är installerat: ASUS Blitz Formula | ASUS Radeon HD2900XT 512 MB DDR3 | Intel Core2 Duo E6850 | 2x1GB Corsair Dominator PC8500 CL5 1066Mhz DDR2 RAM | 2x150GB WD Raptor Raid 0 | 2x500 GB WD | Silverstone Decathlon 750W
-1 
7 år sedan

Sony DVP-NS400

 
Bra spelare som kom en kort tid innan DVD-spelarna i budgetklassen blev en storsäljare.
7 år sedan

Sony MDS-JE530

 
Har fortfarande kvar en gammal minidisk-klassiker. Händer ibland att den används.
7 år sedan

Philips 32PW8806

 
En av de bättre TV-apparaterna i CRT-klassen när den kom. Fungerar fortfarande mycket bra idag.
7 år sedan

IKEA Galant

 
7 år sedan

Logitech G9

 
 
Mycket bra kamera som när den kom var jämbördig med Casios senase Ixus-modeller.