Medlem sedan: 2011-12-13

Svensken84s omdömen

Här visas de omdömen Svensken84 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

+2 
Grymt bärbart ljud!

Förmodligen det bästa bärbara ljudet på marknaden!
Blåtand och 3,5mm anslutning, med 20 timmars batteritid. Detaljerad ljudbild oavsett hög eller låg volym. Kvalitetsbyggd!
 
Stapplande och kämpande för att leva upp till den äldre CoD spelen... Men efter förra CoD ghost som onekligen är det sämsta spelet så här långt så beslöt sig utvecklaren att ge oss spelare något de kallade nytt... Och här är nya CoD... Och det råkar bara vara en nära på kopia av call of duty utvecklarnas titanfall..

Grafiken är snygg och spelet flyter på. Ljudet är även det rätt bra. Men storyn i kombination med kopierad speldesign från titanfall gör spelet i helthet just så pass "okej". med a...   Läs mer
 
Har haft marshall major tidigare och tyckte de hade bra ljud men var osköna att ha på sig under en lite längre tid. Sedan såg jag en bild på marshall monitor och var bara tvungen att gå in på hifi klubben och testa dessa... Helt enkelt jättebra i förhållande till lilla marshall major. Men håller sig även riktigt bra mot andra i samma storlek och prisklass.
+ Ljudet
+ Sitter runt örat och inte på det.
+ Löstagbar sladd, så skulle den bli skadad/börja glappa kan man bara köpa en ny kabel med 3,5m...   Läs mer
+6 
har nu använt min QX10:a i snart en vecka och det med min Xperia S telefon.

Är väldigt nöjd med resultatet så här långt :)

kan säga att jag med kompisar har testat den med följande smartphones

*Xperia S (har ca 2 år på nacken, fungerar även med NFC funktionen)

*HTC One (fungerar även med NFC funktionen)

* Iphone 4 (Har ej NFC så man måste ansluta manuellt genom att hitta QX10:an i WiFi listan)

* Samsung Galaxy 3 (även den med NFC, fungerar fint)

bilderna som togs blev i alla fall bättre ...   Läs mer

2 år sedan

elgiganten umeå

 
tog snabbleverans 1-2 vardagar och fick den efter 3... inte riktigt okej! annars bra, skickade världens största emballage

 
helt okej priser och utbud men tyvärr har de mer kaffemaskiner än olika typer av hifi kablar (typ supra ect)
 
baserat på pris, i förhållande till vad man får...

mediaspelare, fungerar felfritt att streama all sorts media från min NAS via wifi.

tyvärr tycks vissa mkv filer inte vilja fungera nu efter senaste uppdateringen vilket inte är jättebra. den blir även lite halv varm på ovansidan. men annars snabb och tyst.
 
2 år sedan

Elgiganten

 
bra men dålig när det kom till leveransen... gick bara få hemlevererat och då fick man bara bestämma datum, ej vilken tid man kunde ta emot duken.
 • Butiken svarar:

  Bäste kund!
  Tack för ditt omdöme
  Du får gärna återkomma till oss på info@giganten.se med ditt ordernummer och kopia på ditt omdöme, så får vi titta vidare på varför det inte fungerat.

  Med vänlig hälsning
  Maria Dysenius
  Operating Manager elgiganten.se

 
betyget är i förhållande till pris (fick min för 900kr).

för att vara budget är den helt okej. köpte manuell p.g.a. att jag ändå måste slå på Subwoofern framme vid duken så därför spelade det mindre roll med att skaffa el-driven.

kanterna har börjat vika sig lite inåt men eftersom jag kör ca 95-100 tums bild så kommer inte bilden ända ut i kanterna på bildytan och därmed påverkas inte av det inåt böjda. den var dock så redan från start. men antar man får lite vad man betalar för.

känner fort...   Läs mer

2 år sedan

Pixmania.se

 
om man är första gångs kund måste man köpa dyrt medlemskapskort (V.I.P. kort). lite långsam hastighet på leveransen

 
bra service. fick lite rabatt p.g.a. strulande leverans till butiken. (bad de ta in en eftersom den inte fanns inne)
 
riktigt bra komplettering till resten av norstone möblerna i min hemmabio
 
riktigt nöjd med tanke på dess storlek och pris.

övrigt är att den har samma fäste som system kameror har på undersidan så har min på ett kamera stativ som är höj- och sänkbart.

minuset är väl att fokusen ställs in på sidan av den och det görs manuellt. den är portabel men saknar inbyggt batteri (detta ska kunnas köpas löst i form av ett batteri pack som fungerar som den med följande externa strömadaptern)

dock lätt att ta med och finns nog ingen mer perfekt projje att ta med till stugan, so...   Läs mer
 
köpte denna dator från komplett.se för några veckor sedan och den har efter lite modifieringar fungerat riktigt riktigt fint.

dock var det lite negativa saker jag upptäckte.... så väl som bra saker.

de negativa var att på just mitt ex. var datorns HDD skadad, något som blev uppenbart efter jag använt den i ca 10-15minuter... dock lämnade jag inte in den (skulle behöva skicka in hela datorn för att ev. få ny HDD... och det kändes onödigt då jag redan gick i SSD tankar..)

den defekta HDD enhet...   Läs mer
4 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

NorStone Esse Stand

 
röd fot i härdat glas, svart blank metal ram :) passade bra till mina black pearl v.3or men man måste se till att fästa de rätt så tyngd punkten hamnar rätt!

se bara till att ställa de där det inte är så mycket spring då den är rätt så smal.... så ev. stötar från sidan kan få förödande saker att inträffa...
 
fantastisk samling av jurassic park filmerna, tyvärr har man inte gjort speciellt mycket åt bild kvaliteten på den första och bästa filmen... väldigt synd annars bra rakt igenom (förutom då sista filmen som har skit till handling...och inte ens en hyfsad sam neil tycks kunna rädda den från att kännas kass)

samlar figuren är riktigt fin och stor
3 år sedan

Black Swan

 
annorlunda, på ett väldigt bra sätt! bilden kunde dock fått vara i lite högre kvalla
4 år sedan

Samsung DVD-D530

-1 
behövde en spelare som jag lätt kunde göra regionsfri så jag kunde se på mina import dvd-filmer. annars hade jag aldrig köpt denna spelare. den klarar sig dock just över underkänt gränsen.

fick tyvärr även betala ett ganska rejält överpris men kunde inte vänta på att hitta en annan dvd spelare!
+1 
inte fullt ut testat den ännu. dock behöver den anslutas till "HDD usb" ingången (alltså ingen av de vanliga usb ingångarna.. finns bara 1 hdd usb på min TV)

som tur var så har jag en 1,5 TB hårddisk med extern strömingång så den fungerar fint i någon av de vanliga usb ingångarna.

otroligt enkel att installera, dock bör man vara 2 om TV:n redan hänger på väggen (om man som jag har en serie 8:a, då usb ingångarna på sidan är allt annat än lätta att komma åt pga den slimmade designen)

skype ap...   Läs mer
 
synd den inte var längre...
 
riktigt bra och vansinnigt våldsam.... blodbaden avbyter varandra. det finns 5.1 för både engelsk tal som japanskt.
4 år sedan

Love Hina Box

 
skruvad komedi anime. lådan innehåller alla 24 avsnitt samt vår och vinter special avsnitten
 
första filmen är och förblir den bästa i serien. 2:an är dock inte dålig men fyller inte samma funktion och lever inte upp till ettans höga standard. i denna utgåva följde det även med 1:an på UMD (för psp) då jag har psp kändes det klart mer värt att även få film till den :)
 
min första hajen film på skiva (dvd) och givetvis i en riktigt fin fin box med extra allt. kanske en av de bästa vatten "monster" filmerna genom tiderna
4 år sedan

Pioneer PD-F1009

 
riktigt bra, när man inte riktigt orkar springa fram och tillbaka från spelaren hela tiden. spelar brända skivor med dock ej mp3.

rymmer 301 st varav den där sista CDn har en single disc plats så den snabbt ska gå att byta ut om man fyllt resten av spelaren vilket man iof inte bör kunna göra direkt...
4 år sedan

Samsung BD-D5100

 
helt klart prisvärd, men hade gärna kunnat få vara bättre
 
en kabel som fungerar bra helt enkelt, kanske inte bäst på marknaden men fortfarande över snitt!

4 år sedan

Leoline

 
krånglig leverans, men produkter av hög kvalitet samt bra utbud, produkt beskrivning hade kunnat få vara bättre när det kom till hifi möbler (så som hyll avstånd mm)
 • Butiken svarar:

  Bäste kund

  Kan Vi få fråga vilken produkt som Vi
  borde ha bättre beskrivning på t.ex hyllavstånd
  så att Vi kan förbättra informationen.

  På vilket sätt var leveransen krånglig ?

  Med vänliga hälsningar

  Kundtjänst

 
köpte en med rött glas och svart ram. väldigt nöjd, tyvärr tycks den vara förliten för min cd-växlare, men "norstone esse hifi" ska ha större avstånd mellan hyllorna så blir att ställa den där efter jag köpt mig en sådan :P
 
rejäl bas som gör det den ska bra, dock går den inte riktigt lika djupt som blue diamond v.3s inbyggda bas. funderar du på att skaffa black diamonds samt denna, så köp istället ett par blue diamonds v.3or i stället, blir mer plats över i rummet om utrymme är en faktor.
 
klart ljud, men förväntade mig inget annat med denne centern, dock lite tid att spela in.. men mycket för pengarna!
 
använda jag ett tag som frontar medans jag väntade på mina blue diamond v.3:or.... och det klarade pärlorna utan större svårigheter, nu är de surround högtalare, och bra sådana! kräver dock lite inspelningstid
4 år sedan

Yamaha YBA-10

+1 
bluetooth motagare som i regel passar alla yamaha stärkare som har docknings ingång där bak.
 
riktigt bra när den kom, håller än idag goda mått om grafiken inte betyder allt, givetvis går det att spela dvd-filmer i den
4 år sedan

Yamaha RX-V765

 
helt nöjd men spelar inte 3d (har en äldre 765:a) förvisso så har jag inga blu ray 3d filmer så kan inte bry mig mindre för närvarande
+1 
hur underbar som helst, har alltid haft playstation sedan första släpptes och kommer nog alltid ha det så länge de finns! köpte mitt när de hade 20% rean, som faktiskt var 20% på vissa varor. köpte bundle med AC: brotherhood, samt killzone 2 och en bra hdmi kabel (1.4) samt lite CDs... 2800kr kändes inte som så mycket då.

4 år sedan

hbb

 
relativt snabba leveranser om packetet inte är för stort
 
över förväntningar. kanske mitt livs bästa köp (med tanke på hur mycket man får för pengarna), basen är otrolig och går djupt! tar dock lite tid att spela in
 
4 år sedan

Hi-Fi Klubben

 
klantade sig med min order.... 2 gånger i rad, men till sist fick jag min tv :)
 
lite bleeding men annars riktigt riktigt bra. clouding förekommer men så pass lite att man måste söka efter det.
4 år sedan

Zodiac

 
oklippt men ifrågasätter vad som skulle klippts bort i första hand... hur som helst väldigt fängslande rakt igenom