Medlem sedan: 2008-03-12

Smulls omdömen

Här visas de omdömen Smull har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

+1 
Har precis hjälpt mor och far att installera denna TV, mina intryck följer nedan:

+ Mycket bra bild med högupplöst material från Blu-Ray samt HDTV, samt ett extremt bra flyt i bilden.
+ Mycket lätt att komma igång med allt.
+ En snabb webbläsare, står på en del sidor att den inte ska stödja Flash, men verkar göra det ändå, använde SVT Play helt obehindrat som ett exempel.
+ Ett bra gränssnitt överlag.
+ Förvånandsvärt bra bild från DVD skivor.
+ In Plain Switching panel (IPS), betyder att i pr...   Läs mer
4 mån sedan

Oppo BDP-103

 
Helt galen! ;)

9 mån sedan

Webbshoppen.se

 
Beställde en Samsung 830 Series 128 GB SSD 2013-07-11 och fick den i min brevinkast alldeles nyss alltså idag 2013-07-12, är helt förstummad över att det gick så snabbt att få hem den, beställer gärna något mer längre fram om ni har ett bra pris på det jag söker då, priset på disken var ju jättebra, fortsätt så så kommer ni ha många trogna kunder som återkommer även i framtiden, keep up the good work alla ni på Webbshoppen. :)
  • Butiken svarar:

    Bäste kund,

    Tack för ert omdöme. Vi glädjs åt att ni är nöjd med vår service, det ger oss motivationen att fortsätta jobba hårt med att hjälpa våra kunder.

    Med vänliga hälsningar,

    Webbshoppen.se / Kundtjänst


9 mån sedan

Electronova Ou

 
Har man en butik sköter man sig!
10 mån sedan

Nokia 206 Dual SIM

 
Nokia 206 Dual Sim, en trevlig bekantskap!

+ Tar 2 simkort, har enbart ett i nu så jag har inte kunnat testa funktionen Easy Swap ännu.
+ Enkel att ställa in, lättnavigerade menyer.
+ Bra ljud.
+ Lagom stor skärm.
+ Bra knappsats, god respons från knapparna.
+ Bluetooth, testet mot min dator från Toshiba fungerade ypperligt.

- Kameran är endast på 1,3 MP, då de flesta är vana vid smarta telefoner med bättre kameror och fler funktioner ska man ha i åtanke att detta är en telefon som är väldigt...   Läs mer
1 år sedan ( Uppdaterat: 11 mån sedan )

Microsoft Windows 8 Professional Sve (Uppgradering)

-3 
Värdelöst!
 
5 år sedan ( Uppdaterat: 11 mån sedan )

Misco

-1 
Klockrent inköp! Ett bra pris på Sony D-EJ011, en mycket tydlig sida, smidig betalning och bra information om beställningen, kommer lätt att anlita er igen vid nästa leksaksinköp om ni har bäst pris även den gången, keep up the good work!

Köpte en ssd av dem 2013-05-08 och den dök upp idag 2013-05-10, samt att den fungerar som den ska, lika bra som förra gången jag beställde från dem.
 
Fungerar fint, blev en rejäl skillnad mot tidigare, datorn startar supersnabbt.

Mycket nöjd!
 
Vilket drag det blev i min gamla dator som är 6 år gammal, supernöjd, rekommenderar ett köp!
+1 
Beställdes från Webhallen 2012-10-31 och hämtades idag 2012-11-02, bra jobbat!

Till datorn då.

+ Ljusstark skärm.
+ Snabb.
+ Inget lagg.
+ Gott om anslutningar.
+ En mycket välbyggd och robust pjäs, och snygg dessutom, mycket metall.
+ Väldigt bra ljud från de inbyggda högtalarna.

- Ett något stumt tangentbord (inget jag störs av dock).

Summan av kardemumman, supernöjd med datorn trots tangentbordet, rekommenderas.
 
1 år sedan

NetOnNet

 
Var och handlade en antennkabel i deras fysiska butik i Västerås för en tid sedan, en mer dryg och ologiskt uppbyggd butik får man leta efter tyvärr, har besökt andra butiker i landet där det gått betydligt snabbare att hitta och handla sina saker, via Internet har det dock till dagens datum 2012-07-31 fungerat okej.
  • Butiken svarar:

    Hej Smull, och tack för ditt inlägg.

    Det är tråkigt att du inte är nöjd med din upplevelse av vår Lagershop i Västerås.
    Det är viktigt att du som kund känner dig nöjd efter ett besök i någon av våra Lagershopar, oavsett vad ditt ärende gäller. Det behöver inte gälla något specifikt, utan kan även vara små saker.

    Din feedback är mycket viktig, och vi sätter stort värde på den, då vi behöver den för att kunna utvecklas och bli bättre.

    Du får gärna kontakta mig för ytterligare feedback eller funderingar, så tar jag det vidare med ansvarig i den specifika Lagershopen. Du når mig enklast på tess@netonnet.com.

    Med vänlig hälsning, Thérèse Moors

 
Är mycket nöjd med denna bildskärm!

+ Ljusstark
+ Okej färger innan Ubuntu
+ Överskådligt menysystem
+ Touchknappar, osv, osv
+ Vilket lyft det blev i färger och annat när jag kopplade den till min dator jag kör senaste Ubuntu 12.04 LTS på, testa det flickor och pojkar, ni kommer att bli överraskade, jag lovar! :)

- Inga som helst efter att jag kör skärmen med senaste Ubuntu!
1 år sedan

Pioneer BDP-440

 
Helt suverän, köpte såklart ELITE varianten, Pioneer BDP-52FD, helt regions fri på både Bluray och DVD.

+Sylvass bild
+Stark på formatsidan, sväljer det mesta jag testat så här långt
+Snabb
+Netflix
+Pandora
+Picasa web albums
+Youtube

OBS för att kunna växla mellan BD-regionerna måste quick start vara avstängd!

-Fjärrkontrollen, extremt riktningskänslig, tog en annan ELITE fjärrkontroll jag har och då fungerar det utmärkt.

Ni hittar den här: http://www.amazon.co.uk/BDP-52FD-CODEFREE-MultiZ...   Läs mer
 
1 år sedan

CyberPhoto

 
Allt gott, fungerade helt smärtfritt med min beställning, TACK! ;)
 
1 år sedan

CDON

 
Jag handlar aldrig av CDON längre p.g.a att de skickade en massa mail till mig fast jag hade avböjt utskick.
  • Butiken svarar:

    Hej

    Vi beklagar att du fått utskick trots att du anmält att du inte vill ha det!
    Givetvis ska dessa mail inte skickas ut till dig om du inte vill det.
    Kontakta gärna oss via vårt kontaktformulär på hemsidan och uppge även ditt kundnummer så ser vi till att titta på det!

    MVH Josefina

 
1 år sedan

Liontech

 
Har ingen erfarenhet av dem ännu, har bett om att få annulera en order och hoppas på ett bra utfall.
  • Butiken svarar:

    Hej Smull,

    Skicka mig Ert ordernummer till ram@liontech.se så ser jag över detta så snart som möjligt.

    Med vänliga hälsningar / Best regards
    Liontech Computer Group AB
    Ram H.

1 år sedan

Netgear WNR3500L

 
Helt suverän!

1 år sedan

Mr PC Computers

 
Allt fungerade smärtfritt, mycket snabb frakt, är helnöjd!
 
1 år sedan

Hi-Fi Klubben

 
Klockrent köp hos mina vänner i deras HI-FI klubben butik i Västerås, köpte en Toshiba Regza WL863N 55" 2012-05-29, är helnöjd med köpet och servicen, samt att du/ni gav mig ett mycket bra pris på tv:n! :)
1 år sedan

Toshiba 55WL863N

 
Helnöjd med denna tv, gick från en Philips crt 32" som tar HDTV signaler, bättre drag i Toshiban, 55" och att bilden håller en sådan sylvass klass är helt underbart, massor med funktioner och inställningar, samt att det är en mycket välbyggd pjäs, har fipplat fram och tillbaka med diverse olika inställningar i ett par timmar sedan jag fick hem tv:n 29/5, Toshiba är lite av en doldis på tv marknaden, iallafall i Sverige än så länge , men om de även i fortsättningen håller samma höga klass på bil...   Läs mer
 
Ett mycket bra tangentbord från Logitech, för mig räcker det att tangenterna lyser, alltid mörkt när jag använder datorerna, rekommenderar starkt ett köp. :)
 
Är väldigt nöjd med denna dator, valde till 4GB extra ramminne, minneskortläsare samt Windows 7 Professiona så jag kan köra gamla XP program l, den är snabb, har dock inte ännu testat några tunga spel , enbart surfat lite och installerat drivrutinerna som följde med på de två skivorna, rekommenderar starkt ett köp för att få en prisvärd dator med kraft under huven.

Slutsats:

+ Välbyggd
+ Snabb
+ Snygg låda
+ Gott om anslutningar, etc, etc

- Inga så här långt, återkommer i så fall
 
2 år sedan

Alina

 
Allt gott , funkade klockrent! :)
+1 
Har nu haft denna dator ett par dagar och är riktigt nöjd.

+ Priset.
+ HDMI för priset på datorn, HDMI var ett krav.
+ En okej processor och grafiklösning, allt flyter på som det ska.

- Ljudet, livlöst och platt som vanligt, blir bättre med hörlurar och om man aktiverar och pillar lite på de inbyggda ljudförbättringarna.

Slutsats: Behövde en bra dator för en billig peng och den uppfyller mina behov då jag inte ska spela och göra andra krävande saker, man får det man betalar för, så enkelt är...   Läs mer
 
2 år sedan

Webhallen

 
Beställde en dator i tisdags och hämtade den idag, snabb leverans, inget som helst att klaga på samt att produkten fungerar som den ska.
 
2 år sedan

Adlibris

 
Beställde en bok i måndags och hämtade boken idag!
 
En ren klassiker som äntligen är utgiven på riktigt! :)

 
Beställde ett spel i onsdags som idag fredag ramlade ner genom mitt brevinkast, fungerade klockrent, har om jag inte helt missminner mig handlat av dem tidigare och även då har det fungerat helt 100% smärtfritt. ;)

Keep up the good work!

// Per
 
Helnöjd, bra tryck i både färger och upplösning! :)

// Per
 
Nu mår hon bra igen, fungerar fantastiskt bra, är förvånad över hur snabb den är!! :) :)

// Pelle Per
 
3 år sedan

FotoKungen

 
Snuskigt snabba leveranser, beställde en Canon IXUS 120, 2010-06-03 och hämtade den på Hemköp här hemma 2010-06-04, beställde alltså jätte tidigt på torsdagens morgon, ett stort plus att allt var så välpaketerat också, keep up the good work alla ni på Fotokungen!! :)

// Pelle Per
 
En underbar liten kamera som jag gav till min mor i födelsedagspresent, det lilla jag han leka med den så ger den ifrån sig skarpa bilder med bra tryck i färgerna! :)

// Pelle Per
 
Fungerar klockrent, köp!!!

// Per
4 år sedan

Pioneer PDX-Z9

 
Mitt råd är köp, orkar inte lista allt den kan här just nu!! :)

// Pelle Per

4 år sedan

DVDirect

 
Fungerade klockrent, ett stort tack för era snabba och raka svar på mina frågor, snabb leverans och ett mycket bra pris! :)

// Pelle Per
 
4 år sedan

GameShop

-1 
En webshop med bra priser och ett bra utbud samt jätte snabba leveranser! Återvänder mycket gärna nästa gång det ska beställas spel och att de även då har spelet jag är intresserad av till ett atraktivt pris, bra jobbat Gameshop, keep up the good work!
4 år sedan

JVC GZ-MG330

 
Fungerar klockrent! Bra jobbat JVC! Utmärkta filmer göres med denna fantastiska kamera, fungerar mycket bra i både ljusa och mer mörkare miljöer.
4 år sedan

Pioneer DV-LX50

 
Fungerar klockrent, rekommenderar ett köp om den går att fåt tag i eftersom den håller på att utgå.

5 år sedan

Kameraexperten

+1 
Hej pojkar och flickor! Det enda positiva med Kameraexperten är att jag idag fick tillbaka mina pengar efter makulerad order, bara så ni vet!

God jul och gott nytt år på er!

// Per
+1 
Fungerar klockrent! Den bästa leksaken vad det gäller systemkameror till dags dato som jag äger, så jag råder er pojkar och flickor att rekvirera denna kamera om ni funderar på att köpa en gedigen systemkamera!

5 år sedan

Digiswe

 
Inget illa menat! Fattar inte varför vissa här på betygsforumet dissar Digiswe, fungerar klockrent, Beställde en kamera, JVC-GZ-MG330-HE den 24 september, fick order bekräftelse och kvitto på att beställning och betalning gått igenom, samt en bekräftelse på registrerade uppgifter. Hämtade leksaken i dag den 29 september, så det tog två dagar till leverans eftersom jag beställde ganska sent på kvällen. Rekommenderar STARKT att beställa från dem, kommer lätt att göra det om det har lägsta pris vi...   Läs mer
 
Helt suverän, bra jobbat som vanligt NOKIA!

Jag öser beröm över denna fantastiska leksak, har allt och lite till, som exempel Wlan, GPS mm.mm. Som en del skriver att den skulle vara krånglig? Har inte läst en rad i manualerna som föjde med i kartongen. Så tveka inte och köpa denna lur.

5 år sedan

Prispress com

 
Köpte en Nokia E51 svart av prispress i tisdags strax före 23:00, fick bekräftelse på köpet bums och under onsdagen kom nummret för kolli nummret som behövs för att spåra paketet och idag fredag kom sms aviseringen och jag hämtade ut telefonen under sena eftermiddagen, grymt nöjd med pris snabb frakt och självklart den mycket grymma telefone, kommer LÄTT att handla av Prispress i framtiden om de har ett bra pris även vid nästa köptillfälle av elektroniska leksaker, keep up the good work!

5 år sedan

Radars

+1 
Fungerar ypperligt, beställde en Olympus FE-340 som 8 års present till min systers dotter. Gjorde min beställning via telefon samt tecknade en försäkring mot olyckor, när jag fick bekräftelse via mail stod det att denna produkt inte gick att försäkra samt att de ändå inkluderat det i priset, jag ringer och kollar och det visade sig att den visst gick att försäkra så jag blev jätte glad över det. Ett STORT plus till att det var så lätt att beställa och att de löste det jag trodde strulade så bra...   Läs mer