Medlem sedan: 2009-12-16

Shebas omdömen

Här visas de omdömen Sheba har lämnat på Prisjakt & Minhembio.


3 år sedan

Gamers United

 
Toppklass. Lättnavigerad butik och snabb leverans. Rekommenderas!

5 år sedan

Pchallen

+2 
Det känns riktigt tråkigt att behöva bryta trenden av goda omdömen som denna butik har fått. Jag är inte den som klagar i första taget men nu är det dags.

Jag beställde en CA-modul den 6 september. Denna fanns i deras lager enligt deras webshop, vilket var anledningen till att jag beställde där till att börja med. Kort därefter får jag ett mail från PC-Hallen där det står att modulen kommer att skickas till mig när den återkommer i lager, vilket jag uppfattade som lite konstigt. Mailade butike...   Läs mer
5 år sedan

Mionix Naos 5000

 
Underbar mus med trevliga inställningsmöjligheter. Musen är väldigt exakt och ligger dessutom bra i handen. När musen plockades upp ur lådan och först användes så kändes den väldigt underligt balanserad för min hand men efter att ha lagt ner lite tid på att justera vikter och testat mig fram har jag lyckats få musen perfekt balanserad för min hand, en känsla som vissa möss har kommit nära men aldrig helt lyckats med.

Programmet som finns att ladda hem till musen är verkligen värt att nämnas. J...   Läs mer
 
5 år sedan

Webhallen

 
Föredömligt. Beställde en mus mellan 15-16 en eftermiddag vid lunchtid dagen efter så låg den klar att hämtas på servicestället.
 
Klockrent, har haft tangentbordet i två år nu och det fungerar lika bra som när det var nytt. Kvalitén känns gedigen och knapparna känns bra. Det enda negativa är, som redan nämnts av andra, att tangentbordet inte kommer ihåg ditt färgval efter att datorn har stängts av.
 
Har haft detta basrör i några år nu och är helnöjd! Driver ett Infinity framsystem med en Infinity Infinity Ref-475A-slutsteg och röret väger upp detta jäkligt bra, det är otroligt hur pass låga frekvenser detta rör kan spela på trots att det bara är 8". Och röret kan spela riktigt högt utan att det klagar, troligtvis för att elementet i basröret kan röra sig med väldigt djupa rörelser i jämförelse med en vanlig högtalare. Kan rekommendera detta röret varmt! Dock så blir framsystemet en svag pu...   Läs mer
 
Fick luren igår och jag är väldigt nöjd! Samsung har ändrat om lite i Windows Mobile, vilket gjorde mig lite förvirrad i början, men man kan både använda sig av Samsungs egen meny och Windows startmeny om man vill, och efter ett tag så lärde jag mig att uppskatta Samsungs lite mer, faktiskt, när jag kunde flytta runt ikoner fritt och skapa egna kategorier.

+ Samsungs meny. När man lärt sig den är den väldigt trevlig.
+ Skärmen är otroligt bra och ger en bra färgåtergivning.
+ Telefonen är sna...   Läs mer