25 år Medlem sedan: 2008-03-28

Se_BBB_es omdömen

Här visas de omdömen Se_BBB_e har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
4 år sedan

NetOnNet

 
Inget att klaga på. Låga priser och inga tjafsiga försäljare - fallar mig i smaken som aldrig fattar besult baserat på försäljare ändå.

5 år sedan
Okänt
 
5 år sedan

Twemco BQ-50

 
Älskar den här klockan! Väldigt vacker och andas kvalitet. Verkligen fint urverk som håller tiden med hög exakthet. Man märker direkt varför den kostar så mycket.
5 år sedan

IBM Model M

 
Fantastiskt bra tangentbord från den tiden då skrivkänsla betydde något. Tangentbordet utvecklades för att konkurrera med skrivmaskiners tangentbord. Kvaliteten var det absolut viktigaste och resultaten är en makalös kvalitetskänsla och ett tangentbord som verkligen pressar all prestanda ur dina fingrar.
5 år sedan

Logitech MX510

 
Underbart bra mus
5 år sedan

Benq G2420HDBL

 
Inte jättebra bildkvalitet men den jag tycker den duger. Det är ju 6 bitars färgdjup med allt vad det innebär, och svärtan är inte toppen direkt. Färgerna är ok.

Bra pris och bra byggkvalitet. En rejäl produkt som säkerligen håller många år.

5 år sedan

Audiocubes

 
Trevlig butik med intressanta produkter. Skickade min order mycket snabbt.
 
Ett par omoshiroi lurar som bara säljs i Japan. Anledning att jag valde dessa är portabiliteten. Det går att vika ner lurarna så att man kan ha dem runt halsen någorlunda bekvämt.

Har jämfört dem med Denon AH-P372 som kostar ungefär lika mycket. Min slutsats är att Denon-lurarna känner lite mer tillbakadragna i mellanregistret och diskant. Tror egentligen att Denonlurarna spelar mer neutralt men SQ5 är livligare. Basen i P372 är överlägsen den i SQ5 som i princip kräver någon slags bass boost ...   Läs mer
5 år sedan

Fiio E5

 
Helt ok kvalitet. Funkar bra men den förstärker inte jättemycket.
 
Kvalitetsprodukt. Trist att man inte kan byta batteri.
5 år sedan

 Lgh och hemmabio

(Tompasten)
 
 
Basen går inte riktigt så djupt som jag skulle vilja. Lite synd, för annars är det en trevlig bekantskap med mjukt och balanserat ljud till ett bra pris.
5 år sedan

 Övervåningen

(balagarba)
 
5 år sedan

 PA bygge

(hi-fi)
 
 
5 år sedan

BRC i Malmö

 
Var inte riktigt nöjd med servicen i butik men priserna och utbudet är mycket bra, likaså leverans.
 
Vacker och tålig, har i princip allt jag behöver i en mobil. Men den känns ändå ganska omodern nuförtiden.
5 år sedan

 Nya hifi rummet.

(robert293)
 
5 år sedan

 Ny Lägenhet

(Joakim Junghard)
 
5 år sedan

 min gamla lägenhets bio

(psycho_nr1)
 
5 år sedan

 Insidan av ett par 99.36:or..

(Kent Johansson)
 
5 år sedan

 Bygge golvhögtalare.

(Beijergard)
 
5 år sedan

 Baslåde bygget gas 12tum

(NikoR)
 
5 år sedan

 Biograf i Viken

(nico333)
 
6 år sedan

 Dynaudio 2-vägare Diy.

(Lisa91)
 

 
Helt OK butik. Servicen är ganska bra jämfört med andra elektroniklador jag har varit på.
 
Mycket bra grafik, online, kontroll och spelutbud. Bästa konsol jag nånsin ägt.
6 år sedan

 Hemma hos Gubbas

(Gubbas83)
 
6 år sedan

 rummet

(hi-fi)
 

6 år sedan

HiFi Kit

 
Bra service, snabb leverans.

 
Mycket bra service, utbud och priser.
 
Mycket prisvärd högtalare! Ljudet är väldigt öppet, stort, och fyller verkligen rummet. Kontrollerad men kraftig bas, detaljerad diskant, ett mellanregister som aldrig känns bortglömt. Kraftfull högtalare med bra ljudkvalitet helt enkelt. Inte helt frekvenslinjär men inga stora brister direkt heller.
 
Mycket bra bredbandselement med förbluffande linjärt mellanregister, bra basrespons (för storleken) och högupplöst diskant. Det är mellanregistret som står ut på dessa och det låter väldigt naturligt och oansträngt. Diskantåtergivningen är inte alls lika linjär men kvaliteten är mycket god som sådan. I en portad låda på några liter går den ner till en 60 hz -3 dB om man så vill så den klarar av lite av varje. Till dess pris är det inget att snacka om och ett hembygge med dessa element slår ut m...   Läs mer
6 år sedan

 templett är klart

(markkrell)
 
 
 
Funkade bra, snabb leverans, trevlig support. Ingen anmärkning.
6 år sedan

 Lägenheten & Bio =)=)

(The_King)
 
6 år sedan

 Ambiance dedikerte HIFI.

(Ambiance)
 
6 år sedan

Ortofon P-15

 
Oj vad bra! Jag tycker det är helt makalöst. Tillsammans med T-amp ger dem en oerhört välbalanserad ljudbild med hög upplösning, torr och mycket snabb bas (och bra kapacitet för djupbas!) och naturliga röster. 3D-perspektivet sitter också. Allt känns bara så rätt.
 
Mycket imponerande produkt. Ljudkvaliteten är på absolut topp. Nu har jag inte så mycket hi-end förstärkare att jämföra med men det låter bättre än något annat jag har ägt/äger iaf =) Byggkvaliteten är dock i botten (nästan). Okej att den är otroligt prisvärd ändå men för nästan en tusing hade finishen kunnat vara bättre trots allt. Extremt plastig liten sak..
 
Bra och kraftfull, går djupare i basen än S-5orna helt klart. Det känns som om den skulle kunna ge lite mer tyngd åt röster men det är helt klart godkänt. Klarheten i ljudet gör tal lätt att förstå.
 
6 år sedan

Ljudfokus

 
Kan bara vara positiv. Snabb leverans, fri frakt, absolut inget strul. Det kan inte bli bättre. Byter ut trasiga produkter direkt utan att tjafsa. Lätta att ha att göra med till tusen.
 
Med tanke på priset är det verkligen en kap. En nackdel är att de inte går så djupt i basen, men det spelar ingen roll för mig som kompletterar med sub.
6 år sedan

Denon AVR-1801

 
Bra kvalitetskänsla, bra ljudkvalitet. Saknar dock en del funktioner som crossover-frekvens och lite annat.. Men de verkar ha lagt krutet på kvaliteten istället och det är uppskattat. Fjärren ser dock ut som om den desginades 1991 ungefär. Inte så kraftfull heller.
 
Går rätt djupt. Visst, det är inte en särskilt tajt bas den producerar, och det är heller inget man skulle vilja ha till musik men till film ger den specialeffekter det rätta krutet. Gav en femhundring för den vilket får anses vara ett bra pris med tanke på att den faktiskt gör helt ok ifrån sig.
6 år sedan

JVC RX-6000R

 
Funkar väl ok, men inte världens ljud. Hade lite problem med knastrande.
7 år sedan

 Klipsch Hembio

(blomman75)
 
 
Kan inte säga något dåligt om den.. Låter mycket bra i alla register, har gott om kraft. Inget bakgrundsbrus.
7 år sedan

JWS Center 100

 
Mycket bra ljud med tanke på priset. Funkar hur bra som helst till center, som ju används rätt flitigt i film. Har inga problem med att få röster och effekter att låta tydliga och fylliga. Rejäl centerhögtalare till ett löjligt lågt pris. Avdrag för att det fanns sågspån på den..
7 år sedan

JWS C81XL GOLD

 
Duger till hemmabio. Tryck har den iaf.
7 år sedan

Genexxa GX-1000

 
Lite otydlig diskant och mellanregister, och vasst, men ok bas, och mycket. Riktigt kraftfull högtalare för ett lågt pris. Duger gott till film.