Medlem sedan: 2011-11-20

Schdefans omdömen

Här visas de omdömen Schdefan har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

1 mån sedan

 CINEMA EMPIRE-Biografen

(tony97)
 
11 mån sedan

TP-Link TL-WA901ND

 
Har haft denna I ca 1,5 år men snart åker den ut. Plötsligt blir Wifi väldigt segt I ena delen av huset där denna sitter och man måste konfigurera om den för att få upp hastigheten igen. Använder den som accesspunkt. Fördelen är att den är billig och när den väl fungerar gör den sitt job.

11 mån sedan

Codesnstuff

+1 
Helt outstanding, riktigt bra priser och fick koden direkt!

Kommer handlas här fler gånger.
 
Köpte denna för ca 1,5 månad sedan och är mycket nöjd.. Gräsmattan har blivit väldigt fin och den har stannat två ganger då den fastnat och gräset varit för blött så den inte fått fäste..

Den går mycket tyst och är väldigt enkel att ställa in och när man väl är nöjd så glömmer man nästan att den är där förutom att man hela tiden har en kortklippt gräsmatta..

Den klipper 700 kvm men konstant lutning och klipper I omgångar alla dagar utan lördagar..

Har inte ångrat den en sekund utan kan verkl...   Läs mer
2 år sedan

 Målarbilder

(ArtRob)
 
2 år sedan

 radiuz 5-kanal

(radiuz)
 
3 år sedan

 The Purple Theater

(akto)
 
3 år sedan

 Arkimedia - Biorum (färdigt)

(jenslundberg)
 
 
3 år sedan

CDON

 
CDON har gjort det igen.. Fantastiskt bra och snabb leverans. Paketet va ordentligt packat.
Att dom ligger i top på de flesta priserna är ju underbart, dessutom när det är massa kampanjer på 10-15% är dom helt outstanding.
Supporten svarade snabbt på mina frågor också.

Ända lilla minuset var att hemsidan uppdaterade otroligt långsamt med att gå från packar varor till postad. Därför bara en 9.
+1 
Inte hunnit testa jätte mycket men en del.. Är super nöjd. Kortet känns gediget och är snyggt om detta spelar roll.
Har testat BF3 på Ultra med allt och det funkar kanon och har inte klockat de än. Är även väldigt tyst och tempen max 54 grader säger en hel del..

+
Snyggt
Bra byggkvalitet
Prestandan
Temp

-
Inget än, kan uppdateras

3 år sedan

Net2World

 
Kan inte ge annat än full pott! det tog en timme efter beställning så va varan packad och hade den i handen dagen efter.. även deras support är utomordentlig bra.. snabba på mail och jätte trevliga på telefon. Har handlat här 5 ggr ungefär och lika nöjd varje gång!
 
Efter att lusläst forum, recensioner och ringt runt föll mitt val på denna tv. Jag var till en början lite osäker då det är mycket pengar det handlar om (iaf för mig).
Men från det att jag fått upp tvn i vardagsrummet så kan jag inte annat än säga att den va värd varenda krona.. har visserligen bara haft den ungefär en vecka men tycker den är gudomlig.

Testade blu ray och valet föll på transformers 3 och jäklar vilken bild.. knivskarp och med ordentligt ljud va det nästan bättre än bio, man f...   Läs mer
 
3 år sedan

Hi-Fi Klubben

 
Helt fantastiskt nöjd.. trevlig och mycket hjälpsamma både på telefon och butik. Framförallt otroligt kunniga.. priserna ligger även dom i bra nivå jämfört med andra även större företag. Rekommenderas starkt och ett stort tack till butiken i Jönköping där jag handlat!