Medlem sedan: 2011-10-12

Sanqans omdömen

Här visas de omdömen Sanqan har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Välbyggd kamera med många valmöjligheter och bra bildkvalité. Mest prisvärda kameran i denna prisklass. Fick den dessutom för 2490:- (juni 2013)

+ Känslan i hanteringen
+ Bildkvalitén även i lågt ljus
+ Videokvalitén
+ Valmöjligheter bland förinställda lägen
+ Fint panoramaläge
+ Bra optisk zoom
+ Goda möjligheter för manuella inställningar

- Inget RAW stöd
- Krävs att man vänjer sig med menyerna, men det beror på mängen med möjliga inställningar.

Använde den under tågluffen genom Europa och...   Läs mer
2 år sedan

SoundMAGIC E10

 
Sitter bra, låter bra. Hittills har de även hållit bra. Väldigt prisvärda. Krävs ingen mick eller knappar för reglering av ljud eller för att byta låt kan dessa vara de mest prisvärda på marknaden.
2 år sedan

LG 50PA5500

 
Väldigt prisvärd tv! Den har en bra bild och okej ljud. Trevligt att bilden anpassar sig efter vilken aktivitet som visas. Väldigt snygg i sitt utförande.
En miss är att den endast har två HDMI portar och både prisjakt och LG själva säger att den finns 3. Men om det skulle krisa går problemet att lösa.
Enkla menyer och lätt att ställa in. Att sätta på foten kan vara besvärligt och att man är två rekommenderas. Sedan tyckte jag inte att passformen för skruvhålen var helt exakt men när den väl ä...   Läs mer
+1 
Fantastisk NAS som är väldigt enkel att komma igång med. Tillräckligt snabb för strömning av HD filmer och flertalet trevliga appar som kan göra den än mer funktionabel. Dessa behöver man dock inte utnyttja om man endast söker en bra NAS med RAID funktion. Även då tycker jag denna är en stabil och prisvärd NAS.
Om inte annat kan jag rekomendera att man tar hem en media server app exempelvis Synologys egen alt. plex media server.
2 år sedan

Asus RT-N56U

+2 
Väldigt bra router som är enkel att installera och att ändra inställningarna på. Väldigt god täckning överallt i lägenheten. Trevligt att kunna ställa in den för vilken typ av aktivitet som den skall prioritera, ex spel eller mediaströmning.
Nackdelar som finns är att trots ändringar av inställningar så toppar jag bara 50Mbit/s trådlöst och annars 70Mbit/s genom kabel. Betalar för 100Mbit/s så internetleverantören är inte heller toppen..
Stundtals kan vi tappa nätverket under ett en halv minut ...   Läs mer
 
Jag tycker spelet är helt grymt. Campaignen har jag inte utforskat tillräckligt för att det skall spela in i betyget men det är multiplayer som är MWs starka sida. Flera bra förbättringar från MW2 och jag tycker inte spelet är värt att kallas MW2.5, kanske möjligen MW2.9.
Grafiken är grym. Likaså spelkänslan. Går snabbt att komma in i och spela några rundor när man får lite tid över.
+1 
Bra dator för bra pris. Missade när den var nedsatt med 1000kr i sommras men fortfarande ett bra val (nu kanske modellen har utgått).

Snygg och stilren dator och det känns som bra kvalité.
Bra grafik, skulle kanske önska lite högre skärmupplösning men den duger gott. Har bara testat att spela SWTOR och den flöt hyggligt.
Trevliga tangenter med bra känsla. Blev lite fundersam över hur de placerat piltangenterna men upptäckte att de inte störde mig nämnvärt.
Touchpaden har bra känsla.
Ljudet ur...   Läs mer
3 år sedan

Yonex NS Sigma

 
Fungerar utmärkt för en hobbyspelare. Lätt racket med skönt grepp och till ett bra pris.
 
Hyggligt ljud.
Sitter ok. Dock inte över längre tid. Gummiringen som sitter runt lurarna kan lätt bli trasig och lossna.
Bra mick och kontroll. Den gick dock sönder på mitt ena par.

Helt enkelt ok lurar som fyller sitt syfte. I alla fall ett tag. Fungerar bra ihop med en iPhone eller annan Apple produkt.
 
+
Liten och lätt.
Ganska skön i handen.
Bra batteritid.
Ganska billig

-
Onödigt stor usbanslutning.
Stängs inte av om man stänger av datorn. Vet inte om den borde göra det men min gör inte det och det drar onödigt batteri.
Ibland upplever jag den långsam och det sker stundtals både när det gäller att röra musen och att scrolla.
Mjukvaran är lite konstig. Scrollen (knapp) på min ena laptop fungerar inte som skroll längre. Eftersom det går att klicka med skrollen på musen så blir även scrollen p...   Läs mer
 
3 år sedan

Alina

 
Bra butik med hjälpsamma säljare. Tyvärr kan vissa mer än andra men så är det väll alltid. Om man är påläst själv så får man hjälp att fixa fram det man vill ha även om det är lite krångligt. Inte billigast och man fick inget paketpris men servicen väger upp det.
Svar via mail får man nästan alltid även om jag ibland tyckte att jag inte riktigt fick de svar jag var ute efter.

Vill man ha bra hjälp så kan man kontakta Alina men det är alltid bra att veta vad man är ute efter.   Läs mer
 
Knapparna är ett känt problem men jag fick dem utbytta snabbt. Annars inget större fel på telefonen. Den funkade som telefon och som mp3. Jag använde den även till att se på film men det är ingen höjdarskärm.
Mukvaran funkar hyggligt.
Bra utseende i form och i mjukvaran.
Kameran är vad man kan förvänta sig.
Hörlurarna är ganska kassa.

Tycker att det är lite överpris idag men när den kom var den ganska prisvärd.
 
Jag gillar att alla omdömen om denna innehåller ordet "stabil". Det är den också och det var därför jag valde den. Har inte haft den länge och jag har inte haft tidigare erfarenheter av en ssd men jag gillar den. Oändligt mycket snabbare än min tidigare dator men det beror så klart även på datorn.
Uppstarten går snabbt och det går även snabbt att öppna program.

Återkommer om jag märker någon nackdell på den.
 
Bra grej. Användarvänlig och ordentlig. Fungerar som den ska. Aldrig haft problem, även om jag vet att andra haft det. Stort utbud av appar. Bra skärm och hyggligt ljud. Vet man vad man gör kan man få ut lika mycket eller mer än alla andra android lurar jag sett. Apple lyssnar och lär. Kanske inte i den utsträckning man skulle önska men iaf. iOS 5 var helt klart ett steg i rätt riktning.

Fördelar:
Kan bli hur lång lista som helst så jag råder er att köpa en och upptäcka själva.

Nackdelar:
Ing...   Läs mer
 
Väldigt snygg! Hållit bra. Inga repor på glaset efter två års användning. Vattentät till 100m och även om jag bara testat ned till 10m så har inget vatten sipprat in. Sitter bra och jag har egentligen inget att klaga på. Sedan gillar jag att modellen DS då det är mina initialer :P.
3 år sedan

Koss Porta Pro

 
Prisvärda! Tillräckligt bra ljud för mig. Sitter bra på huvudet. Utseendet är ok.
Minuset med lurarna är att de är rätt sköra. Finns en hel del på dem som är lätt att ha sönder men de kommer med livstids garanti så det är ju skönt. Reklamering går snabbt och enkelt. Speciellt om man sparar kvittot.
Vill du ha lite slitstarkare så satsa på porta pro med tygsladd.
 
Riktigt välgjort spel. Kanske lite klen story om man jämför med tidigare men några välkomna nyheter som möjligheten att värva egna rekryter m.m. Tyckte det gick lite väl fort att klara ut om man bara följde storyn och om man verkligen vill uppskatta spelet så får man tänka på att köra alla extra uppdrag.
Sista 15% av spelet tyckte jag dock var rätt trist. Det gick på rutin och inte direkt spännande. Sen fighten mot "bossen" tyckte jag i ACB var lika enformig som i ACII.
Ubisoft har även här la...   Läs mer
 
Kul spel! Campaign mode går att klara ut lite för snabbt och jag hängde inte riktigt med i storyn men fortfarande kul.
Sen är det i online mode som MW2 visar sin styrka. Du har aldrig tråkigt och det är det viktigaste.
Finns självklart en hel del att förbättra men men.
Kanske inte det mest realistiska spelet men man spelar för att det är kul inte för att lära sig hur det känns i krig.

Största nackdelen är att den mest populära strategin i spelet är att spela för sig själv i stället för lage...   Läs mer
3 år sedan

Sonos Play:5

+1 
Bra ljud i denna apparat. Kopplad till både nas och spotify och allt funkar hur bra som helst. Enda nackdelen är att den fick far min att börja rippa hela cd-samlingen till flac-format (lossless) vilket tar upp en hel del plats på nasen. Men det kan man kanske inte beskylla sonos för.
3 år sedan

Koss iPorta Pro

 
Prisvärda! Tillräckligt bra ljud för mig. Sitter bra på huvudet. Micken är kanske inte den bästa men den funkar. Minuset med lurarna är att de är rätt sköra. Finns en hel del på dem som är lätt att ha sönder men de kommer med livstids garanti så det är ju skönt. Reklamering går snabbt och enkelt.
 
Inte snabbast men duger till sitt syfte. Inputen för sladd är lite lös och jag skulle önska att den satt fast bättre. HD-filmer laggar lite men tror det mer beror på min laptop än hårddisken.
Sen är den rätt snygg och har ett rätt bra pris. Fick den för 399 i somras.