Medlem sedan: 2007-12-15

RogerOhlssons omdömen

Här visas de omdömen RogerOhlsson har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
2 år sedan

Inet

 
Ganska snabb leverans 2 dagar på skrivaren och bra och snabb respons via mail men dom orkar inte svara i telefon och en nackdel till att man får kvitto till sin mail.Det är inte alla som har skrivare som jag tex.
 
2 år sedan

Lindarn Webshop

 
Kanonservice både via mail och telefon.Billigast i landet på borrmaskinen.0kr i expeditionsavgift,0kr i frakt,0kr i postförskottsavgift helt kanonbilligt alltså.Här handlar jag mera om jag behöver nå verktyg.
3 år sedan

Logitech M510

 
En jävligt skön mus med gummiinlägg på sidorna.Väldigt lätt också.Det enda som stör mig att det är en ca 2mm hög kant runt scrollhjulet.
 
3 år sedan

Elgiganten

-2 
Elgiganten är bäst.Fri frakt hem till dörren.Bättre kan det inte bli.
 
4 år sedan

OutdoorExperten

+1 
Beställde en garmin gps av dom i måndags.Det står på deras hemsida 2-3 dagar lagersaldo.Ringde dom idag då var den slut hos leverantören.Men det ORKADE dom inte meddela mig.
5 år sedan

Denon DCD-710AE

 
Helnöjd med spelaren.

5 år sedan

Radars

 
Radars knäcker hårt som vanligt.Ett företag man kan kan lita på till 100%.
5 år sedan

Denon PMA-710AE

 
Var tveksam till om den skulle orka driva mina gammla genexa högtalare med 12a bas.Men det var inga problem alls.Kan inte spela ens halv volym utan att störa mina grannar.Väldigt bra trycka i förstärkaren.Supernöjd.
 
5 år sedan

Ginza

-1 
Detta omdöme är under utredning
 
5 år sedan

Hi-Fi Klubben

 
Beställde stereo av dom på onsdags kväll hade paketet redan nu på fredag morgon.Jättesnabbt och smidigt.Bra hemsida också.Tack hifi klubben nu är helgen räddad.Väldigt bra service.

6 år sedan

HiFi Huset

-2 
Ord är överflödiga.

6 år sedan

ONOFF Onlineshop

+2 
Dom skulle ringa upp mig men det gjorde dom aldrig.Men vad gör det när jag kom in till Västeråsbutiken så var det en jättesnygg tjej som hjälpte mig med köpet av en luftrenare.Tummen upp för onoff.
 
6 år sedan

Dustin Home

 
Här är det bara proffs som jobbar.Suverän service.

6 år sedan

Console.se

 
Väldigt trevligt bemötande och snabbt svar via mail.Verkar måna om sina kunder.Väldigt bra att dom har förskottsbetalning ifall det inte är beställaren som skall ha paketet.Satte in pengar på torsdagen och redan på fredagen ringde en trevlig snubbe och sa att dom inte hade gta4.Så jag fick ett annat spel i samma prisklass.Väldigt snabb leverans.Skulle få paketet på måndagen.Och sist men inte minst så kommer dom från min födelsestad också.Det är ju bra.Kan verkligen rekomendera console.se.Tack.   Läs mer

6 år sedan

Spelrummet

-1 
Bra.Äntligen en hemsida som man inte behöver vara ett datageni för att beställa nånting.Och bra med förskottsbetalning och att jag kan skicka varorna till nån annan än mig själv också.Tummen upp.
 
7 år sedan

Hallbäcks

 
Bra kontakt både via mail och telefon.Men väldigt dåligt att man inte kan handla via postförskott.Jag menar det är väl inte alla i det här avlånga landet som har betalkort.
 
7 år sedan

Webhallen

 
Suveränt.Jag fick ändra i min order 2 st gånger.Väldigt trevlig och kunnig personal.Bra service helt enkelt.Här beställer jag mer om priset är det rätta.

7 år sedan

Jula

+1 
Försök få tag på dom här tomtarna via telefon.Lycka till.Skulle ha tag på ett luftgevär.Dom har bara ett i hela jävla mellansverige och dä ä väl borta tills jag får lön.Undrar varför dom har luftgevär och tillbehör på deras webbsida för när det inte finns att köpa.USEL SERVICE.

 
Beställde ett minneskort från dom.Bara 29kr i frakt.Inga problem.

7 år sedan

GameShop

-1 
Bra kundservice.Svarar både på mail och telefon.Otrolig snabbb leverans.Beställde på torsdagen kom på fredagen.Full pott från mig.

+1 
Ringde dom och undrade vart mitt paket tagit vägen.Då svarade en jättetrevlig tjej att den kommer i morgon.Tänk ändå om alla sajter kunde vara så trevliga.Helt enkelt den bästa service både via mail och telefon som jag har upplevt.Här tänker jag handla mera om priset är det rätta.Kan inget annat än ge en 10a.
7 år sedan

Philips HTS3357

 
Köp köp köp.Bättre hembio system finns inte i den här prisklassen.Köpte åt min grabb i julas.Och han är väldigt nöjd med detta system.Väldigt bra ljud och förvånansvärt bra tryck i subben.Och dvdn har inte hakat upp sig en enda gång.Min onkyo dvd för 4125kr har redan börjat haka upp sig så philips verkar kunna det där med dvd.Ett mycket prisvärt system för dom här pengarna.
 
7 år sedan

Sandby Ljud

 
Fick tag på ett demoexemplar hos dom av onkyos förstärkare 805an.Och inte nog med att jag fick pruta 200kr i telefon så fick jag med en hdmi kabel också.Inte en krona i frakt och postförskottsavgift och hemkörning till min dörr.Det kallar jag service.Helnöjd med min onkyo 805an den knäcker hårt.
7 år sedan

Onkyo TX-SR805

 
Ha.Den är ju faan o mig grym.
 
7 år sedan

Komplett.se

 
Köpte dator i februari förra året av dom.Den har gått som en klocka.Fick med spel fast jag inte hade beställt nåt.Fett nöjd med deras service.Både via mail och telefon.Rekomenderas starkt.En av dom bästa nätbutikerna.Köp nåt här pojkar och flickor så behöver ni inte ångra er.
 
7 år sedan

Clas Ohlson

 
Fett nöjd med denna butik.Grymt bra kundservice.Köpte bla en trådlös telefon från dom och mailade om det var nummerpresentatör på den.Då fick jag hela bruksanvisningen till min mail.Det kallar jag service.Ett stort plus är att det är så billigt att skicka efter på postorder.Kostar bara 85 kr i postförskott och frakt.Väldigt bra nu när soppan är så dyr.Slipper jag åka in till stan och handla.Alltid trvlig personal i butiken och alltid snabba att svara på mail.Bra priser och bra produkter.Rekomme...   Läs mer
 
Man får vad man betalar för.Hade tidigare en sony ns78h men den hakade bara upp sig.Mycket bättre bild på den här spelaren.Och tack till hembiobutiken för bra kundsupport under mitt köp.
 
7 år sedan

Hembiobutiken

 
Suverän kundservice både via mail och telefon.Säljer bara kvalitetsprylar.Det här är andra gången jag handlar på hembiobutiken men det kommer jag att fortsätta med.Hälsn.Supernöjd kund.

7 år sedan

M25

 
Detta omdöme är under utredning
 
7 år sedan

Fyndbörsen

 
Köper nästan alla mina hembiogrejer härifrån.Pga bra priser och bra kundservice.Man får alltid svar via mail.Snabb frakt också.Helnöjd kund.En av dom bättre internetbutikerna.

7 år sedan

Technix

 
Köpte min sony dvd spelare av dom.Tog ca 1 vecka att få hem den.Väldigt snabba svar på mail.Har inget att klaga på.Väldigt bra service.Här tänker jag handla mer om priset är det rätta förstås.Helnöjd kund.Kan inte bli annat än en tia.