Medlem sedan: 2003-03-11

Rille_lkps omdömen

Här visas de omdömen Rille_lkp har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

6 mån sedan

Andersson HDE 2.1

 
Kan inte annat än instämma med lunkwill. Skruvarna som medföljer för att skruva fast disken är inte försänkta så höljet kan inte monteras när en disk sitter i.
 
Bra prestanda och mycket stabil. Det enda negativa är som tidigare nämnt att den tickar, speciellt när den får arbeta. Låter ungefär som en mekanisk 2.5" disk. Hör den även på 5m avstånd
+3 
Hade inte höga förväntningar och toleransen var hög med tanke på priset men denna fick åka tillbaka till butiken.
Svärtan var ok efter justering av backlight, mitt ex hade ingen clouding men denna TV har den sämsta bildbehandling jag någonsin sett. Det största problemet är att den kör motion interpolation som inte kan stängas av (inte ens från servicemenyn). Den verkar dessutom köra någon slags nedskalning av bilden för att klara av det. En film i 1080p ser ut att vara något lågupplöst klipp. D...   Läs mer
1 år sedan

Bosch PCM 8 S

+1 
Precisionen lämnar en del att önska när man ska såga vinklar som andra här säger. Den sprider även damm överallt och påsen som ska samla upp dammet förblir tom. Påsen blir inte ens fylld med luft när sågen körs.
 
Fläktarna låter tyvärr en hel del (främst PSU) och problem med att montera mitt moderkort (Asus P8H77-I). Kontakten till nätagget får inte plats pga cpu-kylaren och sladden för front-USB är för kort (Asus-kortet är väl inte optimalt för detta chassi).
 
Mycket litet och smidigt chassi och både chassifläkten och psu-fläkten är mycket tysta.
Minus för att USB-portarna fram inte har en intern anslutning utan kablarna ska dras ut på baksidan vilket inte heller kan göras när moderkortet är monterat vilket blir bökigt när man monterar moderkortet.

3 år sedan

ITpaket

 
Mycket snabb leverans (kunde hämta paketet 12h efter beställning) och snabba svar från deras support.
 
Hade väntat mig betydligt mer efter de betyg denna fått men är rejält besviken. Har tidigare kört med Logitech dual optical MouseMan och den nya musen känns bara billig och plastig i jämförelse.
Känns som sidoknapparna sitter felplacerade (kanske smaksak), sitter löst och att de tar för långt in som någon annan skrev. När man trycker in den främre känner man den vassa plastkanten på vänster musknapp och vid den bakre en vass kant på höljet.
Mina föräldrars Logitech budgetmus för 89:- känns trev...   Läs mer
 
Kyler utan problem mit HD4850 passivt och har inte mycket luftflöde i chassit.
Minus för att medföljande kylflänsar inte räcker till alla kretsar som behöver kylning. Fick såga av en bit från orginalkylaren och använda den.
Blockerar 2 av mina 5 SATA-portar men har iofs ett matx.
8 år sedan

Toshiba 42A3000P

 
Mycket bra svärta på bilden och blir ännu bättre när man drar ner backlighten som är justerbar. Får dock lågt betyg och åker tillbaka på öppet köp pga:
Klarar max 1280x720 via HDMI (högre upplösning ger svart skärm).
Provade via VGA (dsub) men fick då ej ens 1280x720 att ge bild.
Den inbyggda skalningen i TV:n ger mycket dålig bild och mycket brus (ser bra ut om man flyttar sladden till en Swedx 46")
Fick 4 döda pixlar (säger iofs inget om modellen i sig)
Inte löstagbar strömsladd (problem...   Läs mer
 
Urusel räckvidd. Fungerar inom en meter. Börjar hacka strax efter en meter och ingen reaktion vid 1,7-1,8 meter. Annars mycket skön känsla i det.