Medlem sedan: 2007-06-27

Richard_lejons omdömen

Här visas de omdömen Richard_lejon har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
En billig gitarr med ett dovt och förhållandevis oklart ljud. Inte särskilt lättspelad. Rent funktionellt anser jag alltså att den är förhållandevis dålig. Den ger dock ett kvalitetsintryck om att vara en mycket dyrare gitarr när man håller i den i tyngd och material. Jag väljer en dyrare gitarr.
 
Efter att ha sett ett avsnitt om dagen har jag knappt kunnat tänka på annat under dagarna än hur det ska gå för soldaterna i 101th Airborne Easy Company. Så otroligt välgjort, gripande, realistiskt. Bästa serien jag sett alla kategorier. 10/10.
 
Jag älskar verkligen det här chassit!
 
En mus som är väldigt skön att använda. Antalet dagar mellan laddning anser jag dock är för dålig, åtminstone på mitt exemplar. Den håller ungefär 5 dagar. Det tycker jag är på tok för dåligt, även om det är förhållandevis lätt att ladda den.
+1 
Finns inte mycket att klaga på. Jag hör det knappt om jag har örat precis vid fläkten.

Jag kör det på följande system

core i5 - 750
radeon 5750 xxx
4gb ram
1 st Samsung f3 1 tb

Till skillnad från föregående omdöme så drar inte mitt 30 W när datorn är avstängd utan 3 W. Hade gärna sett att det låg på noll där, jag vet dock inte hur andra nätdelar ligger till i jämförelse.

Den får betyget 8 av 10 eftersom den ändå drar 3W avstängd vilket inte en 80 plus nätdel ska göra.   Läs mer
+1 
Förhållandevis tyst, men inte ljudlöst. Varvar upp och ned vid belastning, vilken någon gång varit irriterande.

Överlag inte mycket att klaga på, mycket prestanda för en liten peng.

Energisnålt!
-1 
Har en genom jobbet och tycker att den är trevlig. Men upplever det inte som en bättre maskin på alla punkter jämfört med PC.

Det bästa med datorn är att slippa antivirusprogram. Det gör att den känns rappare än en motsvarande PC med samma hårdvara.
6 år sedan

Benq E2400HD

 
Hej, har nu fått min E2400HD.. Bytte från en 19" CRT. Den känns inte enorm. E2200HD hade nog känts lite liten.. Men då sitter jag drygt en meter från min skärm också.. Annars känns skärmen superbra. Har sänkt ner ljusstyrkan till 60%.. Har en effektmätare och den visar 32 Watt just nu. Helt okej med tanke på att min 19" CRT drog 100 Watt.

Inga döda pixlar, fina färger. ytterst lite backlight bleeding.Väldigt billig.

Om något negativt ska fram
så hade jag tyckt om ifall den var höj och sänkba...   Läs mer
7 år sedan

Ace MLUC100

 
Har haft musen i 10 dagar nu och hittills får jag säga att den är kanon. Den ligger jätteskönt i handen och är väldigt följsam vid användning. Förmodligen ett av de mest prisvärda köp jag gjort.!
 
Har haft telefonen en vecka och jag måste säga att jag är kanonnöjd. Telefonen känns fräschare i handen än på bilderna på nätet. Ett fynd till detta priset.