Medlem sedan: 2012-02-02

Picke93s omdömen

Här visas de omdömen Picke93 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

Teknikmagasinet

-1 
Gäller butiken i halmstad! Rena skämt stället testade A-jay two och blev inte nöjd och jag har öppet köp i 30 dagar, när jag kom dit veckan efter jag hade köpt mina lurar så ville dem absolute inte ta tillbaka varan som dem är egentligen skyldiga till att göra inom lag så jag råder er att inte köpa från teknikmagasinet vare det sig gäller garanti eller öppet köp så vill de inte stå för sin sak.
KÖP INTE OM DU INTE LITAR PÅ GREJERNA DU KÖPER!
  • Butiken svarar:

    Hejsan Picke93! Vi tycker det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt köp, men vi klassar in ear-hörlurar som hygienartiklar och har därmed inte öppet köp på dessa om förpackningen brutits. Om det däremot är så att det är fel på produkten så vill vi absolut hjälpa dig med det. Öppet köp är ingenting som är lagstadgat utan det är upp till varje företag att själva bestämma hur de vill hantera det. Det är alltså inte samma sak som ångerrätt vid distanshandel. Konsumentköplagen tillämpas när det är fel på en produkt, vilket inte verkar vara fallet baserat på det du beskriver.

    Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@teknikmagasinet.se om du vill ta ärendet vidare.

    Mvh,
    Nils Nyman, Teknikmagasinet

3 år sedan

AddOn A-510

 
Fick hem detta för två dagar sen har spelat med det ungefär två gånger riktigt skit är det.
Jag hade audiopro högtalare innan dessa dock bara då 2.0 system och jag tänkte visst varför inte köpa detta för det verkar bra och billigt från era omdömen men aj då där hade jag fel det finns inget uttag så jag kan koppla tven det finns inte mäktig bas alls i detta system det är rena pisset rent ut sagt.
Jag råder er som har pengar att köpa något annat system med en kontrollenhet vore nic.

De som vill ...   Läs mer
 
helt nöjd med min sån här! Rekommenderas!
+6 
Mycket nöjd med denna än så länge, Har precis startat upp datan utan att klocka den eller något så ligger den redan på 3,89 Ghz med mitt supertoth 990fx. Så kan inte bli gladare!
 
Absolut en av de bästa mattorna för gaming, Razer levererar bra grejer som vanligt och känner att jag kommer bli supernöjd med denna mattan.