Medlem sedan: 2009-07-06

PaulAtreides omdömen

Här visas de omdömen PaulAtreides har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

1 år sedan

Epson EH-TW3200

 
Positivt:
+ Den passar väldigt många rum tack vare bra zoom och bra inställningsmöjligheter. Jag fick jämföra väldigt många modeller innan jag hittade en såpass flexibel modell som denna. Jag har ungefär 5,5 meter mellan projektorn och min vägg och bilden är ca 110".
+ Prisvärd
+ Har allt man som "vanlig Svensson" behöver hos en vanlig FullHD-projektor för att kolla på Blu-ray och njuta av hög upplösning och bra färgåtergivning.
+ På pappret påstår Epson att lamptiden ska vara lååång, och har d...   Läs mer
 
Fördelar:
- Stark för att vara 14V, klarar med lätthet att borra och skruva i olika material, när man borrar i trä med nytt träborr är det nästan som att borra i smör.

- Gedigen design. Viktiga delar i metall, grepp och ytor som kommer i kontakt med underlag är gjorda i gummi så att den inte ska halka.

- Snabbladdning av batteri. För "Li 142C" (1,4AH Lithium) är det strax under 30 minuter.

- Kompakt, den är liten och lätthanterlig.

- praktisk LED-belysning såklart

Nackdelar:
- Faktum är at...   Läs mer
+1 
Vi är väldigt nöjda med vår Husqvarna Automower 230ACX, den sparar in många tråkiga timmars arbete. Varje vecka gläder den oss med nyklippt gräsmatta, och jag menar verkligen att vi gläds åt maskinen varje vecka. Det är något av det bästa vi köpt. Den som kom på robotgräsklipparen borde få nobelpris! ;-)

Eftersom den går konstant och klipper väldigt lite åt gången så slipper man också allt gräs som dras in i huset. De korta gräsbitar som klipps av ramlar direkt till marken och man märker aldri...   Läs mer
 
Har haft en WD20EARS i några månader nu. Den har fungerat fint, helt utan problem.
Align-verktyget fungerade också bra att köra, så att hårddisken i teorin ska få mer utrymme (vilket också borde ge marginellt snabbare läsning/skrivning till disk).
Kan rekommenderas.
 
Fantastiskt bra spel. Gamla klassiker. Minns att jag spelade Age of Empires 2 (med expansion) i 5 år utan att tröttna, tack vare att randomkartorna var välgjorda. Multiplayer var också himla kul. Kan varmt rekommenderas för de som vill spela välgjorda gamla klassiker.
 
Det bästa grafikkort jag någonsin haft! Fantastiskt tyst, men har ändå mycket god prestanda. Jag hade ett vanligt tyst grafikkort tidigare som hade vanlig fläktkylning som varierade fläkthastigheten efter belastning. Jag tyckte mitt tidigare kort var bra, men märkte en stor skillnad i ljudnivå med den nya tekniken vapor-x. Kan varmt rekommendera Saphire Vapor-X serien till användare som vill ha prestanda kombinerat med tyst ljud. Grafikortets fläkt börjar snurra snabbare vid krävande 3D-användn...   Läs mer
 
Stegräknaren är jättebra för att räkna steg, distans och tid. Den har även bakgrundsljus så att man kan se sifforna i mörker. Men pulsmätaren är totalt oanvändbar, den visar osannolika siffor och kan inte bestämma sig för vilken puls man har. Inte sällan pendlar den mellan en puls på 220 och 60 från en stund till en annan. Köp denna om du vill ha en bra stegräknare, för den är toppen. Men köp den inte för pulsmätaren, då det är rent lurendrejeri. Vi köpte två stycken, bägge pulsmätare är fullst...   Läs mer
 
6 år sedan

Outnorth

 
Enkelt att köpa, lite lång leveranstid, billiga produkter och intressant nischbutik. Rekommenderas.