Medlem sedan: 2011-02-05

Nickis omdömen

Här visas de omdömen Nicki har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
4 år sedan

Ginza

 
Schysst support, trevliga människor som svarar. Inte direkt jättesnabba leveranser men väntar hellre någon dag extra på ett nästan inbrottssäkert förpackat paket än ett ihophafsat. Något grötig sida, önskar de hade bättre bonussystem, bonustrappor. Kör relativt ofta med fri frakt erbjudande. Ordinarie 29 kr i fraktavgift på DVD:s och CD:s kan man inte klaga på! Nöjd.
 
4 år sedan

lyko se

 
Här kan man verkligen fynda på deras flerpack och storpack erbjudanden. Möjlighet till att välja fraktsätt, har testat både Posten och Schenker men leveranstiden kan de inte skryta med, dock ordentligt packat och en liten guldstjärna för att de har lite ovanliga varumärken.
 
 
Snabba leveranser, låga fraktavgifter. Ovanligt tydligt och ordentligt med både beställningsbekräftelse, kvitto från Payson "betalning genomförd", Betalningen mottagen från Skanstull samt slutligen det sista mejlet samma dag "Levererad". Hur nöjd som helst, beställer absolut härifrån fler gånger. Rekommenderas!
 
4 år sedan

eleven.se

 
Bra service, snabba leveranser alltid med trevliga varuprover vilket uppskattas. Stort utbud men saknar dock ett gäng varumärken som är vanliga.
Vill man vara säker på att få sina varor är det härifrån man ska beställa, inget tjafs eller tjorv!
Betyget dras ner rejält av deras höga priser, tveklöst dyraste skönhetsbutiken på nätet! T.ex de flesta parfymer hittar jag på andra ställen för under deras halva pris... Men men, visst kan man fynda på Eleven också, oftast då varor i set, eller giftset...   Läs mer
 
4 år sedan

CDON

-1 
Bra priser och olika slags erbjudanden, snabba leveranser!
Har dock enbart beställt DVDs, böcker och CD, inga andra slags produkter. Men är hur nöjd som helst!
De har en enkel funktion om man vill skicka något till en annan t.ex som present, lätt att ändra adressen, personligen uppskattar jag det mycket.
Sedan är CDON mer generös med fri frakt erbjudande än sin/sina största konkurrenter!
 
 
Första orden (i februari) trodde jag var en tillfällighet att det kom så snabbt men andra orden nu i juli var lika snabb!
Bra priser, fraktfritt och ca 2 dagars leverans (Norrbotten) kanon!
Handlar definitivt härifrån igen!
 
4 år sedan

By Bloom

 
Har aldrig varit med om en sådan service, någonsin!
Var en produkt som var utgående som inte framgick på sidan, blev uppringd av en underbar tjej/kvinna som ju befann sig i den fysiska butiken och ingående gjorde allt för att beskriva produkterna så att jag skulle bli nöjd med min beställning! Dessutom fick jag jättefina prover med i paketet som för övrigt kom fram dagen efter trots att vi lade på luren vid 17.00 tiden och jag bor i Norrbotten! Lätt att navigera på sidan.
Grym service och toks...   Läs mer