Medlem sedan: 2007-07-24

NiKeMaNs omdömen

Här visas de omdömen NiKeMaN har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

-3 
Marknadens vettigaste telefon. Ingen annan telefon levererar så hög kvalitetskänsla som iPhone - även om den självklart inte är felfri. Ser dock att iPhonen är bästa kompromissen jämfört med valfri Androidlur.
 
Riktigt nöjd med storpaddan. Perfekt att använda hemma i soffan som surfdator under reklamavbrott. STyr även hemmabions ljud med denna och husets alla Nexa-enheter som kontrollerar lampor osv.
 
Snabb router med hög throwput hastighet som klarar jobbet galant. Smidigt ihop med TimeMachine på iMacen då den säkerhetskopierar Macen automatiskt. Rekommenderas!
 
Smidig liten Router som dessutom har fullt AirPlay stöd. Smidigare sätt att få musiken till min hemmabio från Spotify finns inte!
 
Mycket trevlig iPad som är betydligt smidigare än dom stora. Riktigt nöjd med denna även om jag ibland kan önska både snabbare processor och "retina" skärm.
-7 
Den enda telefonen som går att använda!
 
Bästa uppfinningen någonsin!!
+1 
Kul leksak
 
Sådär...
 
4 år sedan

Dustin Home

 
Snabb leverans.
 
4 år sedan

Hembiobutiken

 
Ett stort plus för att det mesta finns på lager. Ett stort minus för en oengagerad säljare i butiken i Göteborg. Ändring av betyg 21/11-11 - anledning: Blev väldigt bra bemött vid en enklare reklammation av projektorfästet av butiken så dom förtjänar nog ett par stjärnor extra.
 
 
Trevlig butik som alltid är hjälpsamma och tänker på kundens bästa.
 
4 år sedan

Komplett.se

+1 
Tyvärr troligtvis den sämsta butik man kan handla hos. Har köpt två olika nya värsting-pc's där sista åren men blir tyvärr riktigt dåligt bemött. Surt. Plus i kanten dock för bra priser.
  • Butiken svarar:

    Hej NiKeMaN,

    Jag får beklaga och be om ursäkt om du känner dig dåligt bemött. Skicka gärna ett mail till kundombud@komplett.se och bifoga ditt kundnummer så att vi får en chans att bli bättre. Självklart skall vi samtidigt försöka lösa eventuella problem så smidigt som möjligt.

    Med vänliga hälsningar
    Christoffer Iveslätt, Säljstöd

4 år sedan

Logitech Z-4

 
Bra ljud, men någon bumlig bas och kanske aningens skrikigt ljud. Men fungerar bra för dom pengarna.
-1 
År-tiondets bästa pryl. Alla kategorier.
 
4 år sedan

Digital Inn

 
Trevlig butik som hade prylarna hemma när jag behövde dom.
 
Ångrar inte mitt byte från PC till MAC en sekund. Riktigt nöjd!!