Medlem sedan: 2002-01-10

Mr_KrZs omdömen

Här visas de omdömen Mr_KrZ har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
10 år sedan

Ljudshopen

 
Mycket märklig butik som inte svarar på mail. Har försökt beställa enligt deras anvisningar på mail och de svarar inte ens. Vet inte vad man ska kalla den typen av agerande, men det kan ju inte vara lönsam affär i a f.
 
10 år sedan

Discshop

 
Bra priser, fungerade sajt, smidig hemleverans och alltid leverans dagen efter. Kunde inte vara bättre. Har säkert köpt 100 DVD här.

10 år sedan

Sontec HIFI

 
Inte billigast, men de är nog så billiga de kan vara med tanke på att de har en riktig fysisk butik. Superbra service, köpte min reciever där, fick den levererad hem direkt från Rotels lager!
 
10 år sedan

Reference Audio

 
Eftersom man inte får sätta nolla i betyg får de en etta. Den ettan är enbart för att de har ett brett sortiment. Otroligt otrevliga och dryga när jag gick in för att kolla in butiken i allmänhet. Vad fan är det för mening med en butik man inte kan gå in i utan att på förhand bestämt vad man ska köpa?

Illa nog tyckte jag och skulle gå ut. Då visade de upp sin absolut sämsta sida när jag fick se dem gräla med en kund om en reklamation. Om kunden hade rätt eller fel vet jag inte, men att skrik...   Läs mer

10 år sedan

Netoutlet se

 
Bra pris, men information om när varan levereras får man först efter beställning. Tyvärr, försenades min order så mycket att jag till slut fick avbeställa varan. Men de svarar bra på mail och kändes det seriöst.