Medlem sedan: 2006-10-24

Mr Olofssons omdömen

Här visas de omdömen Mr Olofsson har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

+2 
Har inte haft objektivet så länge än. Men tagit ett par bilder och jämfört med mitt Tamron 18-270, och oj vilken skillnad. Canon objektivet är mycket bättre, ingen tvekan. Känns spontant ganska lika i skärpa med mitt nu sålda Sigma 70-200 f/2,8.

Rekommenderas starkt, vill man ha bättre kvalité blir det nog till att köpa Canons L objektiv, men utan att även uppgradera till fullformat blir det nog ingen större skillnad.

Det enda negativa är så klart ljuskänsligheten, men den är lika bra som a...   Läs mer
 
Hade högre förhoppningar på Airplay funktionen. Funkar att spela allt men i vissa appar kickar en autovolym-funktion in och beter sig som en tafflig kompressor. Tyvärr märks det mest på SVT-Play, kanske blir det till att testa Apple-TV istället.

4 år sedan

Papercut

 
Papercut är en av de sista utposterna för att hitta kvalitets film över disk. Dessutom en trevlig webshop. Intressant tidnings- och bokutbud också. Värt ett besök om man är i Stockholm.

7 år sedan

Blocket.se

 
Funkar fin fint som bakhögtalare. Kanske är den nya Ergon 601 bättre, det har jag ingen koll på men hittar man fina f:ar begagnat för typ 2000 - 2500 :- så är det onekligen ett prisvärt alternativ.

7 år sedan

Kungsholms Foto

+2 
Mycket bra priser om man vill handla över disk. Trevlig personal
 
Mycket bra bilder inget snack om den saken.
8 år sedan

X-Men - Box Set

 
 
Fantastiska filmar givetvis, man avdrag i betyget eftersom det är Lucas typ tredje version. Så 6 i betyg till Star Wars v. 1.3! Hoppas det kommer en bättre version snart.
8 år sedan

High Fidelity

 
8 år sedan

Magnolia

 
8 år sedan

Ed Wood (UK)

 
8 år sedan

Drug Wars

 
8 år sedan

Straw Dogs

 
 
 
Mycket bra service, höga priser jämfört med nätbutiker och stora kjedjor men annars den klart bästa Hi-Fi butik jag besökt i Stockholmsområdet.
 
Mycket bra ljud enligt mig. Köpte dem för 4000 kr och för det priset i den här klassen så är jag helnöjd.

8 år sedan

BRA Ljud & Bild

 
Levererade en felfri dvd-spelare i tid och bra priser.
 
Har haft den sen 2002 och den funkar fint. Ingen värsting men klart prisvärd då, nu saknar man att den inte spelar vissa format och så.
8 år sedan

Pioneer VSA-E06

 
8 år sedan

Bamboozled (US)

 
8 år sedan

Blood Simple

 
8 år sedan

Shrek 3D