Medlem sedan: 2010-12-08

Mordin Solus omdömen

Här visas de omdömen Mordin Solus har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

1 år sedan

Nokia Lumia 1520

+9 
Nokias Lumia 1520 är utan tvekan den bästa mobiltelefonen med Windows Phone hittills.
Därmed inte sagt att den är perfekt.
För er som vill ha en utförlig recension kommer jag att gå in på detaljerna nedan men ni som vill ha den korta versionen kan skrolla ner till "Sammanfattning".

HÅRDVARA - Extern
- Storlek
Den är stor. Mycket stor. Det första man bör göra som potentiell köpare är att gå in i en butik och klämma på den för ingenting kan göra dig förberedd på hur stor den är. En mobil av de...   Läs mer
 
+3 
Uppdatering:
Fick ett PM av Sweden Mobile där dom förklarar att Sweden mobile även är vad Telenors nät ibland kallas. Olyckligt sammanträffande men verkar rimligt. Hade dock varit bra med källhänvisning till texten dom valde att citera.

Jag är medveten att det i köpesvillkoren står att vissa mobiler "kan" vara importerade men jag fick inte intrycket att det gällde samtliga produkter. Om samtliga produkter är importerade bör det förtydligas i villkoren. Om det endast gäller vissa modeller vore ...   Läs mer
2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )

Nokia Lumia 920

+25 
Innan jag börjar med kritiken vill jag bara klargöra att Lumia 920 är en fantastisk telefon som levererar en av dom bästa mobiltelefonupplevelserna du kan få på marknaden idag.
Med det sagt så är det långt ifrån en perfekt telefon, och flera av dom egenskaper som ska vara Lumia 920s starka sidor hör dessvärre till dess svagaste.
Det gör mig något besviken för jag gillar både Windows Phone och Nokia som jag önskat skulle göra storstilad come back. Det är visserligen en come back, men inte den ...   Läs mer
 
Design
Väldigt snygg baksida men fronten som ligger över skärmen på den vita versionen är grå.
Riktigt, riktigt fult.

Funktion
Kanterna är skyddade men stället är inte särskilt stabilt så minsta petning får telefonen att ramla. Hade kunnat göras stadigare.
Fliken över skärmen saknar något att fästa den i så den kan fladdra runt så fort man tar fram telefonen.
När den ligger i fickan eller väskan ligger inte skyddet över skärmen särskilt ordentligt så ett par nycklar eller liknande kan lätt...   Läs mer
 
Denna laptop/surfplatta har presterat över förväntan på i stort sett varenda punkt:
Batteritid, vikt, skärm, mjukvara, kvalitet, prestanda, värme, fläktljud, design, digital penna, etc.
Extremt mobil för sin prestanda och bekväm att använda överallt tack vare ett ställ med två lägen. Speciellt om man använder touch/type-cover. En fullfjädrad PC med allt det innebär plus fördelarna med en pekskärm och en fantastiskt bra penna med Wacom Digitizer.

WORK: Surface Pro 2 är en vanlig Windows-maski...   Läs mer
+1 
Fantastiskt ljud, även om diskanten är lite väl vass, och vacker design MEN porten för USB-kabeln var alldeles för trång på mitt exemplar. Har alltid varit tvungen att verkligen pressa in kabeln så vid ett tillfälle när jag skulle koppla in den bröts någonting inuti så att USB-porten inte fungerar längre. Måste numera ha dom konstant trådade. Dålig designmiss, åtminstone på mitt par.
Undvik dom vita. Ovandelen blir snabbt brunfläckig medans resten av produkten behåller sin klara vita färg vilk...   Läs mer
4 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

HTC Desire HD

+8 
HÅRDVARA
Mycket snygg och slimmad telefon trots sin storlek.
Känns gedigen och välgjord och är lätt att hantera även för mig som har små händer.

Andra generationens Snapdragon processor på 1 GHz och enormt RAM på 768 MB gör att all mjukvara flyter på utan minsta lagg. Det förvånar mig eftersom hemskärmen består av aktiva widgets med mycket grafik och många funktioner, till skillnad från många andra mobiler som bara har statiska ikoner. 8gb minneskort ingår vilket är toppen och vill man byta ...   Läs mer
4 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7510 16GB

+1 
Jag hade stora problem direkt efter köp med Tab 10.1
Menyerna laggade extremt, Flash i webbläsarna var buggigt och flera program krashade ofta. Plötsligt dog enheten helt och gick inte att starta men sen fungerade den plötsligt igen.
Standard webbläsaren gick hela tiden in på mobilsidor av vissa sidor, fast jag ville se desktop versionerna, och det fanns inget synligt alternativ för att ändra detta.
Men efter att ha fått igång den igen installerade jag ADW Launcher som kostar 20kr på Market. ...   Läs mer
 
Blev riktigt besviken på Frag FX Shark 360.
Jag gillar av bekvämlighet att spela FPS på Xbox med analogspakar men har alltid njutit av Counter-strike och andra FPS på PC med tangentbord och mus. Så jag såg fram emot att få dominera i Battlefield 3 och MW3 med en sån här.
Men det ser ut som att jag håller mig till analogspakarna även i framtiden.

Testat med Modern Warfare 1,2,3, Battlefield 3, Halo Reach, Skyrim, Operation Flashpoint: Dragon Rising och Gears of War 3.

FUNKTION
Visst, man få...   Läs mer
 
Köpte dessa lurar för jättelänge sedan men måste bara skriva att dom är extremt dåliga.
Dåligt ljud och total avsaknad av bas. Kuddarnas material blir lätt dammigt och är omöjligt att rengöra.
Sitter mycket löst på huvudet men är åtminstone väldigt bekväma.
Ljudet får störningar hela tiden och så fort man rör huvudet ändras ljudet. Oavsett om du ser på film, lyssnar på musik eller spelar spel så förstörs upplevelsen av dessa kassa lurar.
Dessutom extremt ömtåliga. Tappade dessa lite lätt på...   Läs mer