Medlem sedan: 2010-11-24

MonnaWs omdömen

Här visas de omdömen MonnaW har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

Ginza

+1 
Tyckte mitt köp hos Ginza enbart var positivt. En vara hade utgått, men såg att de hade samma vara - i annan utgåva visserligen - till samma pris och frågade snällt om de kunde byta ut dem.

Det hann de tyvärr inte göra för att min order redan var skickad, men skickade ersättningsvaran ändå utan extrakostnader. Båda paketen kom fram samtidigt också...
 
4 år sedan

Conrad.se

+1 
Leveranstiden var kanske inte den bästa. Det tog lite drygt en vecka från beställning tills jag fick sms om att paketet inkommit på mitt uthämtningsställe. Men samtidigt så gick det över förväntan efter att först ha läst omdömena här på Prisjakt. Tänkte att de var billiga och hade den vara jag ville ha så jag chansade.

Tog ett par tre dagar innan jag fick något kolli-id, så det är väl den manuella hanteringen mellan beställning och utskick som det är lite så där med.

Mitt största problem med ...   Läs mer
 
4 år sedan

MJ Multimedia

+1 
Beställde ett nytt grafikkort från MJ Multimedia då de var billigast och eftersom omdömena här på Prisjakt verkade skänka förtroende för butiken.

Och allt - utom att hitta produkten i webbshoppen - fungerade perfekt. Ingen leveranstid att prata om och betalning, order- och leveransbekräftelse kom som de skulle.

Lite lustigt dock att kortet jag beställde hade Komplett.se som avsändaradress... Hur fungerar det egentligen?
 • Butiken svarar:

  Hej!
  Tack för ditt omdöme! Orsaken att just din försändelse har avsändare "Komplett.se Dealers" är att det är en av våra distributörer. Vi köper in från ett flertal större aktörer på marknaden och även om just denna distributör även säljer direkt till privatpersoner är det alltid oss du som kund skall vända dig till för hjälp och support osv.
  Du får jättegärna maila oss på info@mjmultimedia.se hur vi kan förbättra sökfunktionen eller navigeringen på sidan så att du hade kunnat hitta produkten lättare, vi strävar alltid efter att förbättra oss.

  Hälsningar Markus

 
4 år sedan

Teknikproffset

 
Hade tappat bort laddaren till min netbook och det var på Teknikproffset jag hittad en ny.

Helt okej webbutik, snabb leverans och fraktfritt vid beställning över 700:- (vilket jag naturligtvis såg till att komma upp i när jag ändå beställde)

Enda minuset var att jag inte fick något kolli-id för att spåra paketet. Tycker verkligen att det borde vara standard.

4 år sedan
Okänt
+3 
Köpt film från The Hut. Mycket billigare än i Sverige, ingen fraktkostnad och allt dellevereras om de får in artiklarna vid olika tidpunkter. Till på köpet har de, som det verkar, alltid rabattkoder att ta del av via deras nyhetsmail.

Det enda negativa är leveranstiden. Men det är så självklart att leveranstiden är längre från England än från Sverige så har man inte det klart för sig när man beställer så får man helt enkelt skylla sig själv ;)

Kan varmt rekommendera The Hut. Trevligare - och ...   Läs mer
 
4 år sedan

Shopping4net

+1 
Min första erfarenhet av Shopping4net känns på det stora hela okej men vissa saker skulle helt klart kunna förbättras. Beställde ett gäng Blu-ray-titlar när de hade en trevlig 50%-rabatt-på-alla-filmer-kampanj. Även om de verkar ha höjt till överpris på populära titlar på förhand så kunde man hitta en hel del fynd. Trevligt.

Webbutiken fungerar bra om man bortser från att man inte kan lägga varor i kundvagnen direkt ifrån översikten, utan du måste klicka in på var produkt du är intresserad av....   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej!

  Tack för dina synpunkter.

  När det kommer till aviseringen för försändelser finns det lite olika tillvägagångssätt beroende på strolek, vikt och hur det har skickats.

  Försändelser som skickas ut som paket får alltid ett kollinummer och finns mobilnummer angivet eller en mailadress så går aviseringen alltid till mobilen/mailen först. Om paketet inte hämtas ut efter 2st aviseringar så skickas en påminnelse ut per brev. Med kollinummret kan du söka på postens hemsida och få fram exakt information om vart paketet befinner sig.

  Om en försändelse skickas ut som skrymmande brev, alltså ett brev som är tjockare än 3cm, så följer automatiskt ett varubrevs-id med. Med detta id kan man endast se om posten har tagit emot försändelsen samt om den är utlämnad. Man kan dock inte se på vilket utlämningställe paketet finns. Aviseringen sker normalt via brev men i enstaka fall via mail.

  Försändelser som skickas som brev har dessvärre inget spårningsnummer eller id och kan inte spåras.

  Om det finns ett varubrevsid eller kollinummer på försändelsen skickas dessa automatiskt ut i leveransbekräftelsen.
  Det är oerhört tråkigt att höra att aviseringen i ditt fall inte har fungerat som det ska och att du då fått vänta på din leverans.
  Vi hoppas dock att den övriga köpupplevelsen gör att du kommer att handla vidare hos oss.

  Om du har ytterligare frågor, funderingar eller synpunkter tar vi tacksamt emot dessa.

  Vi nås på telefonnummer 031- 712 01 01, vardagar 08 - 18.

  Med vänliga hälsningar

  Nina,
  Kundtjänstansvarig Shopping4net


4 år sedan

Powerstore

 
Köpte en begagnad dvd för 50 spänn inkl. frakt och kortavgifter ( - det går alltså att betala med kort nu, vilket kanske inte var fallet när avatanen skrev sitt omdöme).

Mailade först för att fråga om produktens skick och fick snabbt och korrekt svar. Två dagar senare (beställde på helgen) hade jag filmen i brevlådan.

Kan inte annat än rekommendera butiken!