Medlem sedan: 2010-08-11

Miomias omdömen

Här visas de omdömen Miomia har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

Bokbörsen

 
Jag har köpt några gånger från Bokbörsen och det har fungerat bra. Mest har jag handlat från antikvariat men någon gång även från privatperson. Utbudet av böcker är ju enormt, man kan hitta riktiga fynd här och jag är så nöjd med mina bokköp. När det stått i infon att boken är i bra eller förlagsnytt skick så har det stämt och fraktkostnad har jag inte haft något problem med, hitills iaf.
 
3 år sedan

Hemfoder

 
Hemfoders webbsida är överskådlig, lätt navigerad och ser proffsig ut. Bra utbud och snabb leverans. Skönt att få fodret levererat till dörren istället för att släpa hem dem från mataffären.
 
4 år sedan

Warehouse19

 
Webbutiken har ett stort utbud. Leveransen var snabb. Jag kommer att handla härifrån igen.
 
4 år sedan

Sneakersnstuff

 
En mycket bra butik. Leveransen var snabb. Hemsidan är lättnavigerad och stilig samt ger ett pålitligt intryck. Jag kommer att handla där igen.
 
4 år sedan

Shopping4net

 
Jag har köpt parfym, hårborste och sminkprodukter från Shopping4net. Sortimentet är bra och brett.
Shopping4net var den enda webbutik som hade en parfym som jag länge letat efter. Dessutom så var dem otroligt snabba med att skicka mina beställningar. Webbutikens sida är tydlig och lätt att navigera sig i. Bra betalningsalternativ. Jag är helnöjd med shoppingen hos dem.
 
Ett väldigt kul spel.
 
När jag såg spelet första gången så tyckte jag att det verkade väldigt kul. När då då? är inte det bästa brädspelet jag spelat men det är lättsamt och underhållande. Jag gillar idén och hur spelet är upplagt. Priset verkar vara bättre nu än när jag köpte spelet.
 
5 år sedan

Discshop