32 år Medlem sedan: 2008-09-05

MinardiF1Teams omdömen

Här visas de omdömen MinardiF1Team har lämnat på Prisjakt & Minhembio.


6 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

Loudness Hembio

 
Bra webbutik.
Vettiga priser och snabb service.
Kanske inte den snyggaste hemsidan men vad spelar det för roll om de är bra för övrigt.
 
3 år sedan

Stadium webbshop

 
Bra priser och utbud, fick mina varor tre postdagar efter beställningen, något som inte är någon höjdare när de flesta butiker levererar på en dag.
Minus för de små bilderna som gör det svårt att se exakt hur varan ser ut. Köpte ett par shorts som jag trodde var ljusblå men när de kom var de blå/vit randiga, någon som jag skulle sett om bilden på produkten varit något större.
 
3 år sedan

Fyndbörsen

 
Inga problem här, snabb leverans, bra pris och enkel hemsida och beställningsprocedur. Dock ett minus för det lilla utbudet.
 
5 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

Adlibris

 
De har ett stort utbud och bra priser. Förstår dock inte varför det ska ta 2-3 dagar innan de skickar ut en bok som finns i lager, många webbshoppar skickar ut samma dag. Vi lever ändå på 2000-talet.
 
5 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )

Discshop

-1 
Har länge beställt utan problem från Discshop men efter min senaste köpupplevelse så sjönk min tro på denna butik avsevärt.
Förhandsbokade "Den osynlige mannen" som skulle släppas den 14/3, när filmen inte skickats den 14/3 kontaktade jag både Discshop och Studio S som släpper filmen och frågade vad som hänt, svaret jag fick från Studio S var att den släppts som planerat och skall finnas i butik, från Discshops sida så svarade man att leveransen blivit försenad och att den skulle komma in i mit...   Läs mer
  • Butiken svarar:

    Hej,

    Kolla dina meddelanden här på Prisjakt, vi har svarat dig där. Med vänlig hälsning Vännerna på Discshop

 
5 år sedan

Bokbörsen

 
Har köpt massor av böcker genom Bokbörsen och har hittils varit nöjd.
Stort utbud från massor av säljare, enkel och lättnavigerad sida.
 
5 år sedan

Tradera

 
Tradera är bra så länge man inte testat på ebay. Tycker man det är mycket på tradera så borde man kolla in ebay.
Men det är inget fel alls med tradera en välgjord sida och hemskt bra kundtjänst.

5 år sedan

Filmfyndet

-1 
Ok, inte det bästa sortimentet men det finns en del guldkorn bland begagnat sektionen, väldigt hjälpsam kundservice. Dock inte helt nöjd då jag beställde mot faktura och varorna skickades mot postförskott vilket blev 40 kr dyrare, en summa som jag kan leva med men tycker jag borde blivit meddelad om detta innan paketet skickades så kunde jag betalat i förskott istället.
  • Butiken svarar:

    Tack för omdömet och din kritik så vi vet hur vi kan förbättra oss. I vår butik står det under villkor och info "Vi förbehåller oss rätten att skicka mot postförskott om vi anser att vi har skäl till detta" annars skickar vi alltid mot faktura om kunden har valt det. I framtiden kommer vi dock att höra av oss till kunden så ni har en chans till förskottsbetalning. Hoppas att du blev nöjd med dina film..

 
5 år sedan

Bokus

 
ok

5 år sedan

Megastore

 
På det stora hela en bra filmbutik med ok utbud, bra priser, snabb leverans. Väldigt trevlig och hjälpsam kundservice. Fick dock inget svar på mail så jag fick ringa dem istället och han som svara var riktigt trevlig och hjälpsam, dagen efter fick jag däremot svar på mailet.

Minus för den hemskt krångliga hemsidan som dessutom är väldigt ful.

6 år sedan

Kvarn Video

+1 
Kan varmt rekommendera denna butik, snabb leverans, bra priser, trevlig kundservice.
Beställde Law & Order Special Victims Unit säsong 1, deras pris var 99kr discshop ville ha 249kr, det är en jävla skillnad,
 
6 år sedan

Ginza

 
Bra utbud med bra priser. Långsam leveranstid 2-3 dagar. Deras nya hemsida är bättre än den gamla men fortfarande lite krånglig och rörig.
 
7 år sedan

Spelbutiken se

+1 
Snabb leverans trots att paketet skickades från danmark, betalning mot faktura. Jag är helt nöjd trots alla dåliga omdömen.

7 år sedan

Filmia

 
Bra butik med bra priser.
Beställde Seinfeld box härifrån och dom var 250kr billigare än discshop.

7 år sedan

Disczone

-1 
En bra butik med bra utbud till bra priser. Plus en snygg hemsida. Väldigt hjälpsam och trevlig kundservice. Butiken rekommenderas.

7 år sedan

Cyclecomponents

+1 
Stort sortiment, bra priser, snabba leveranser, trevlig kundtjänst. Inget att klaga på.