Medlem sedan: 2011-12-23

MegaTilts omdömen

Här visas de omdömen MegaTilt har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 mån sedan

CDON

+12 
* * * VARNING FÖR SVERIGES I SÄRKLASS STÖRSTA BLUFF-FÖRETAG * * *

Det här företaget kallar sig för en seriös E-handelsplats. Hur seriöst är det att inte kunna ha en fungerande kundtjänst? Det här företaget hanterar sina ärenden och orderingång helt godtyckligt.

För tre veckor sedan la jag en beställning på 5 stycken skjortor. Efter en veckas tid annullerade CDON plötsligt min order. Jag fick inget meddelande utan tvingades kontakt dem själv. CDON svarar:

"Bästa kund, på grund av vår lagerfly...   Läs mer
  • Butiken svarar:

    Hej
    Er upplevelse låter inte alls bra och vi beklagar det strul som har blivit med er order. Vår lagerflytt har som mål att kunna effektivisera hanteringen av våra kunders beställningar. Ifall ni återkommer med ert kundnummer eller ordernummer i det PM som jag har skickat till er så ska jag undersöka vad som har hänt.
    Med vänliga hälsningar
    Henrik

 
Fantastisk maskin och prestanda. Har en 120GB SSD disk istället för en mekanisk som räcker gott och väl för mig trots att den spärrar 25 GB för återställning av OS. Om man bara surfar mest som jag gör och använder Office räcker 120 GB. Överväg annars att köpa en dator/sätta i en större SSD HD. Kommer aldrig mer köpa en bärbar dator som saknar SSD.

Tangentbordet är formligen fantastiskt på den här modellen. Trots att de är rätt grunda är de sköna att använda och varje tangenttryck tar.

Det ext...   Läs mer